Eskiden vicdanlı olduğunu düşünürdüm. Ama sıfır vicdan:) sanırım kazandığım nafaka miktarından sonra bu hale geldi (ama yukarda Allah var bir gün almadım parasını). Rakam ne zaman belirlendi adam benim vicdanım rahat sen vicdanınla boğuşacaksın demeye başladı:)Azicik vicdani varsa der..
Kızlar konumu az çok biliyorsunuz. Boşanma sürecindeyim. 2 yıldır uğramadığım hakaret kalmadı. Geçtiğimiz hafta bir duruşmam daha vardı. Ek delil sunma olayından nefret ediyorum. Onlar ek delil sunuyor ve dava uzayıp gidiyor. Bizim davamızda bebiş çekişmesi yüzünden uzuyor. Son ek delilleri benim akıl sağlığımın bozuk olması yönündeydi. Hakim, hasta doktor özeli var siz o belgeye nasıl ulaştınız diye sormuş (ben davaya gitmedim). Cevap olarak, benim sorunlarımın açıkca herkesin bildiğini söylemiş. Mahkemenin belirlediği bir doktora sevk edilsin denmiş. Bugün sabah aradılar şu saatte geleceksiniz diye. Gittim. Cumartesi olmasına rağmen oğlumda pedagogla görüştü. Henüz 1.5 yaşında. (Kasım başı bir duruşmam daha var ondan bugün görüştük sanırım.) Miniğim bana yapıştı hiç ayrılmadı gün boyu.
SONUÇ: doktorlar bize ruh sağlıkları yerinde raporu verdi:). Benim antidepresan kullandığımı (buna bağımlı olduğumu uzun süredir) söylemişler. Kan verdim. Emzirdiğim için oğlumdan da aldılar. İspatı kolayken neden böyle iftira!.
Şimdi soruyorum arkadaşlar size; bana bu kadar psikolojik şiddet uygulayan adam gün gelir yaptıklarına pişman olur mu? Keşke yapmasaydım iyi ayrılsaydım der mi?
İlahi adalet istemiyorum. O ş.... bişey olsa o nerden geldi demez, benim oğlum üzülür çünkü babasına çok düşkün. Ben sadece keşke yapmasaydım der mi diye soruyorum.
Haklısın canım:) ben vicdanlı olmadığına eminim. Amma işte:) keşke yapmasaydım desin istiyorum. İyi ayrılmak varken neden böyle.Onlarda vicdan olsa idi bu durumda olur muydunuz? Hakkımızda hayirlisi.
SEVGİLER;
Şuan tepiniyor diyorum:). Hani bir laf varya keskin sirke küpüne zarar diye. Durup durup ağlamama neden oluyor.Vicdanla alakasi yok bunun olsada olmasada dicek bundan emin olun bende cok dusunurdum anneme bize yapilan haksizliklarin hesabi gorulcek buna inaniyodum ama dicekmi bu sbepten dye keske yapmasaydim demiceklermi derdim allah gosterdi bize cektiren babam haric baba ttarafimdi ve adam inanirmisin felc gecirdi yine annem gitti gormeye o zaman kendi demis ben ssize ettigimi cekiyorum diye allah soyletiyo bunu onlara icini ferah tut dua et allah evladini sana bagislasin huzurunuz kacmasin hic insallah :)
Bende böyle düşünüyorum:).Ancak kalp gözünde, sır kapısında falan pişman oluyorlar.. onun dışında pişman olmazlar... zaten keşke yapmasaydım demesinde, pişman olmasın ki cezasını kat kat çeksin ötede....
ah be gulum rabbım yar ve yardımcın olsun allaha havale et bu dunyada bazılarını gucumuz yetmıyor ama bu dunyanın bırde altı var vıjdanı yokmuş ama allahım oyle buyukkı kuzum gun gelir kahrolur da iş işten gecerKızlar konumu az çok biliyorsunuz. Boşanma sürecindeyim. 2 yıldır uğramadığım hakaret kalmadı. Geçtiğimiz hafta bir duruşmam daha vardı. Ek delil sunma olayından nefret ediyorum. Onlar ek delil sunuyor ve dava uzayıp gidiyor. Bizim davamızda bebiş çekişmesi yüzünden uzuyor. Son ek delilleri benim akıl sağlığımın bozuk olması yönündeydi. Hakim, hasta doktor özeli var siz o belgeye nasıl ulaştınız diye sormuş (ben davaya gitmedim). Cevap olarak, benim sorunlarımın açıkca herkesin bildiğini söylemiş. Mahkemenin belirlediği bir doktora sevk edilsin denmiş. Bugün sabah aradılar şu saatte geleceksiniz diye. Gittim. Cumartesi olmasına rağmen oğlumda pedagogla görüştü. Henüz 1.5 yaşında. (Kasım başı bir duruşmam daha var ondan bugün görüştük sanırım.) Miniğim bana yapıştı hiç ayrılmadı gün boyu.
SONUÇ: doktorlar bize ruh sağlıkları yerinde raporu verdi:). Benim antidepresan kullandığımı (buna bağımlı olduğumu uzun süredir) söylemişler. Kan verdim. Emzirdiğim için oğlumdan da aldılar. İspatı kolayken neden böyle iftira!.
Şimdi soruyorum arkadaşlar size; bana bu kadar psikolojik şiddet uygulayan adam gün gelir yaptıklarına pişman olur mu? Keşke yapmasaydım iyi ayrılsaydım der mi?
İlahi adalet istemiyorum. O ş.... bişey olsa o nerden geldi demez, benim oğlum üzülür çünkü babasına çok düşkün. Ben sadece keşke yapmasaydım der mi diye soruyorum.
Çok çabalıyor ama iftirasını bir şekilde ortaya çıkarıyorum. Bundan 6 ay önceki duruşma da saatlerimi ve kol düğmelerimi sattı demişti. Bu duruşma da annesi ağzından kaçırmış. Oğlumun saatleri ve kol düğmeleri bizde demiş:). Ben iftiralarını bir bir ortaya çıkarıyorum. Ancak çıkarana kadar ömrümden ömür gidiyor. O aradaki süredeki kırgınlığım çok büyük. İşte bunlar için pişman olsun istiyorum. Keşke yapmasaydım da iyi ayrılsaydım desin istiyorum.ah be gulum rabbım yar ve yardımcın olsun allaha havale et bu dunyada bazılarını gucumuz yetmıyor ama bu dunyanın bırde altı var vıjdanı yokmuş ama allahım oyle buyukkı kuzum gun gelir kahrolur da iş işten gecer
Canım dediğin gibi sözde çok iyi affediyorum. Ama çocuğumu benden koparmak için çabalıyor. Tam unutuyorum, yoluma bakıyorum. Sonra bana haber gönderiyor vedalaşsın oğluyla bir daha göstermicem çocuğu (göstermeyeceğinden diil, hatta almak istediğinden bile diil). Benim buna mutsuz olacağımı biliyor. Sözü bile ağır geliyor, evladımdan ayrılmanın. Sonra bu söylediklerine pişman olsun istiyorum. Bakıyorum pişman mı? Yok. Gayet memnun durumundan. 2 yıldır hiç bitmiyor bu dönen sözler. Bende keşke yapmasaydım desin istiyorum.Herkes kendine göre haklıdır. O konuda haksızsa "çocukluğundan kalma yaraları" vardır, "hayat adil değil"dir, "zor şeyler yaşamış"tır.. Bunlar günümüz insanlarinin ego savunma mekanizmalarinin kacinilmaz cümleleri. Yani herken bi şekilde kendini haklı çıkarır. Haklı olmak o kadar göreceli birşeydir ki. Demez bence, dese de size belli etmez, bosverin, iyilerin intikamı affetmektir. Zaten size şunu söyleyeyim, ben beni uzene kirana dünyayı dar edecek karakterde biriyim mesela, ama böyle inanılmaz mutsuz oluyosunuz. Affedebilmek o kadar güzel, o kadar yüce ki. Affedin derken onunla görüşün birleşin demiyorum, affedin işte canı sağolsun deyin unutun, nötr olun. Affedebilmek şu an, hayattan istediklerimde birinci sırada. Eğer siz bunu basarabiliyorsaniz, sözde affettim diyerek değil ama, gerçekten affedebiliyorsaniz sizden huzurlusu olmayacaktır zaten
Ne yazıkki ben ne kadar keşke demesini istesemde, bana da böyle geliyor. Bu yüzden sordum bende inancım kalmadığı için:)Demez
Ben anladım dangalak bizimkiler
Onlar haksızlık yaptığını düşünmicek kadar bi tarafları havada yaşıyorlar
Ne yazıkki ben ne kadar keşke demesini istesemde, bana da böyle geliyor. Bu yüzden sordum bende inancım kalmadığı için:)
Bana göre, (tabi Allah bilir) bana yapılan haksızlık. Gereksiz insanların ağzında sakız oldum. Ha kendimi temize çıkarmıyor muyum? Çıkarıyorum. Ama insanların benim hakkımda acaba diye düşünmelerini yada dedikodumu yapmalarını istemezdim."İnsan"lar haksızlık yaptıktan sonra pişman olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?