insanlar haksızlık yaptıktan sonra pişman olur mu?

ben de sorup duruyorum millete
sence pişman olur mu
sence sürünür mü falan

artık sokaktan çevirip sorucaz
seninki 2 yılda pişman olmadı mı
şimdi kuduruyor falan demiştin
Kudurması farklı yönde canım pişmanlıktan diil:). Anla sen üste çıktım diye tepiniyor. Beni üzüp yanındakini mutlu edince herşey yolunda, olması gereken bu diyor. Kavga ediyorlar sonra bana sataşıyorlar. Ne yazıkki ömrünün sonuna kadar içinin cız edeceğini zannetmiyorum. Ne seninkinin ne de benimkinin ikiside sorumsuz. sadece kendileri için yaşayan insanlar.

ya sen bunu ispatlayamıyor musun peki aldattığını?
sen de bunu delil olarak sun.

deme be benimki de sinir olsun istiyorum seninki kaç ay sonra başladı böyle kudurmaya

ya sen bunu ispatlayamıyor musun peki aldattığını?
sen de bunu delil olarak sun.

deme be benimki de sinir olsun istiyorum seninki kaç ay sonra başladı böyle kudurmaya
Ben hamile kaldıktan sonra kudurmaya başladı. 3 yıldır böyle yani. İçine birşey girmiş gibi bir tuhaf bakıyor. Tabiki ispatlıyorum. Hemde 3 tane sevgilisini ortaya çıkardım. Ama bu sonuncusu felaket çoluklu çocuklu birde üstüne evli:). Kocasıda yakaladı. Ondan ispatlıyorum.

Senden Nefret, ederek yaşıyacak olan adam dan, Vicdan beklemek ne kadar doğru Sence? Vicdanlı İnsan Sana iftira atmazdı..

Senden Nefret, ederek yaşıyacak olan adam dan, Vicdan beklemek ne kadar doğru Sence? Vicdanlı İnsan Sana iftira atmazdı..
İşte bende işin o kısmındayım. Sadece çocuğumu bırakmadığım için normal gelmiyor bu nefreti bana.

Normal değil tabi... Çocuk bahane Bence!!!
Tabiki çocuk bahane. Çocuğu alamazsa sevgilisinin çocuklarını ailesine kabul ettiremeyecek. Tek sıkıntısı bu şuanda. Saklamıyor açıkcada söylüyor.

ohooo o zaman dava sende zaten ne dert ediyosun boşver

Tabiki çocuk bahane. Çocuğu alamazsa sevgilisinin çocuklarını ailesine kabul ettiremeyecek. Tek sıkıntısı bu şuanda. Saklamıyor açıkcada söylüyor.
Karaktersiz işte.. Çocuğunu sakın verme mahkemede de bunları söyle.. Aldattığı kadını da mahkemede söyle davacı da ol..

ohooo o zaman dava sende zaten ne dert ediyosun boşver
Canım dava artık kesin bende, hemde yüksek tazminat ödeyecek. (Kesinlikle almayacağım ama). Ama işte manevi olarak çok yıprattı beni. Dünyanın bütün servetini verse gönlüm doğrulmayacak.

Karaktersiz işte.. Çocuğunu sakın verme mahkemede de bunları söyle.. Aldattığı kadını da mahkemede söyle davacı da ol..
Canım işte dava bende. Davanın bende olması pek önemli diil. Çocuğu almak için her yolu denedi. Mahkeme vermedi tabi. Manevi olarak süründürüyor beni. Bunun bedelini hiç bir para ödeyemez. Bana haber gönderiyor. Bu şekilde beni üzüyor, ben üzülünce oğlumla ilgilenemiyorum o üzülüyor. Derdim bu yani:)

Artık Sallama dediklerini... Laf,söz getirenleri de uyarmalısın.. Olumsuz etkileniyorsun.. Havlayan köpeğe Hoşşt diyip geçmelisin... İnşallah çok mutlu olursunn..

Artık Sallama dediklerini... Laf,söz getirenleri de uyar
Ah bu öyle zorki:). Dava bitene kadar önlem alabilmek için herkesi dinlemek zorundayım. Duymasam belki böyle olmayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…