insanlar neden acimasiz

Qumru_hanne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2015
242
34
28
32
Bazen arkadas dediklerim bile arkamdan konusuyor kucuklugumden bu yana hep ağlayan kiz oldum beni anlayan cok az cikti arkadaslarim bile ben aglarken emzik veriyim mi alalim mi derler di veya birisiyle aramizda bi sebebten tartisma cikti ya herkese benim hakkimda birseyler soylerlerdi bunlari soyleyende en yakın bildigim sirdasim dedigim insanlar veya birsey olur onceki hatalarini yuzune vururlar insanlar. 24 yasindayim ama gel gor ki ruhen 50 falan belki 50 yasinda olanlar bile benden cıvıl cıvıl dir yasamak istemiyorum Belkide insanlara haddinden fazla değer verdigim icindir hakediyorumdur

Arkadaşlarını sırdaşlarını en yakınlarını iyi secememişsin hata onlarda değil onlar böyleymiş.
Hata sende böyle insanları hayatına dahil ettiğin için.
Nedemek ben ağlıcam emzik verelim dicekler kimseye o haddi vermem

Arkadaşlarını sırdaşlarını en yakınlarını iyi secememişsin hata onlarda değil onlar böyleymiş.
Hata sende böyle insanları hayatına dahil ettiğin için.
Nedemek ben ağlıcam enzik verelim dicekler kimseye o haddi vermem
Dogrudur benim hatam kimseyi kirmak istememem kimseye kötü bir soz soyleyemedigim icindir bilmem bana hep boyle arkadaslar dek geliyor cok alingan oldugum icindir belki

Herkes bir şeylere üzülüp, ağlıyor. Ben de üzüldüğümde ağladığımda 'lan bir tek ben mi mutsuzum' diye soruyorum kendime. Bence sadece doğru insanlarla arkadaşlık kurmuyorsun. Seçici ol biraz. İlk hatalarında canını sıktıklarında sil gitsin.

Sen hayata küsmüşsun ruhunu 50 gibi hissettigin icin degil.. birak kim ne derse desin herkesin arkasindan konusuluyor.. sana denilenlere kiriliyorsan ya acik verme yada sende onlarin yuzune vur

Kimseye pek guvenmemek lazım bu zaman da.. meraba meraba dicen geçip gidecen gerçekten arkadaşlık falan pek kalmamış en yakininiz bile sırtında n vurur

Hayat acımasız tatlım. Bunları yaşayan tek kişi sen değilsin. Zamanla umursamamayi ogreneceksin yapacak başka birşey yok

Insanlara kendini ezme firsatini neden veriyosun? Sana emzik vereyim mi dediklerinde gereken cevabi vermen gerekirdi. Kimse kirilmasin üzülmesin diye düsünürken bi bakmissin üzülen sen olmussun. O yüzden gerektiginde lafini esirgemeyecksin ki. Herkes haddini yerini bilsin :KK66:

Kimseyi umursamamak lazım, değmez yani. Dünyada sadece kendin varmışsın gibi düşün. Allah görüyor herşeyi, bizim görmediğimiz herşeyi görüyor..

Gel sen benle takil ben sana dertlermi yasadiklarimi anlatayim insanlarin ne dertleri var der kendine şükür edersin... bosver meyve veren agac taslanir de gec canim.

Gel sen benle takil ben sana dertlermi yasadiklarimi anlatayim insanlarin ne dertleri var der kendine şükür edersin... bosver meyve veren agac taslanir de gec canim.
Tabi dertsiz insan yoktur sanmiyorum kimisinki buyuk kimsiniki kucuk ama insan takınca cok kötü oluyor kucuk buyuk farketmiyor kimseye derdimi anlatamazdim bunami agladin derler diye onun icin simdide kendi hakli olsam bile kendimi savunamiyorum hep aglarim

Tabi dertsiz insan yoktur sanmiyorum kimisinki buyuk kimsiniki kucuk ama insan takınca cok kötü oluyor kucuk buyuk farketmiyor kimseye derdimi anlatamazdim bunami agladin derler diye onun icin simdide kendi hakli olsam bile kendimi savunamiyorum hep aglarim
Agla onlara nee onlarin gozunden mi agliyorsun sanki.. duygusal insanim uzulunce aglarim mutlu olunca gulerim de bu kadar basit.. birak senin tek eksi yonun aglaman olsun ya onlarin ki.? Bosver dert etme

Back
X