Insanlar neden böyle?

Bir sürü soru var aklımda
Insanlar neden böyle iki yüzlü,neden kimse karşısındaki ile yetinmiyor neden hayat bazılarımıza hiç iyi davranmıyor,peki ben ne ara böyle karamsar ve mutsuz oldum..

Hiç birinin cevabını bilmiyorum tek istediğim eylemim dışımda bir ölümün gelip beni bulması. Çünkü hayata tutunacak hiç bir şeyim yok elimde hayat geçip gidiyor ben seyrediyorum olduğum yerde. Iş bulamadım bir türlü,ailevi sıkıntılarım var,ilişkim desem en güvendiğim en çok sevdiğim en büyük şansım dediğim aldatmaya teşebbüs etti. Ne bir arkadaş ne bir destekçi kimsem yok. Dua meditasyon bir yerden sonra onlar da yetmiyor. Yaşım 26 bundan sonra kimseyi tanıyacak,güvenecek gücüm yok. Lanetli gibiyim neye elimi atsam kurudu. Hani derler ya yukarı çıkmak için en dibi görmek gerek diye daha ne kadar dibi göreceğim? Yüreğim daralıyor içimi dökmek istedim...
Senin konularını ben mi açıyorum acaba Bestim :) Yalnız değilsin. Daha önceki konularında da yazmıştım, çok benzer şeyler yaşadığımız için hep aklımda kalmış. Yine benzer dönemlerden geçiyoruz desene. Aldatmaya teşebbüs olayına çok üzüldüm. Ama daha kötüsünü yaşadığım ve yaşıyor olduğum için sana teselli veremiyorum maalesef. Konunu takipteyim sadece.

Dur orda 32 yaşındayım
26 nedir ya
Keşke 26 yaşında olsam yine

Saglikli misin? Cevabin evetse en buyuk zenginlik dicem bos gelecek sana.

Hasta olanlar sadece iyilesmeyi isterken, saglikli insanlar herseyi istiyor

Senin konularını ben mi açıyorum acaba Bestim :) Yalnız değilsin. Daha önceki konularında da yazmıştım, çok benzer şeyler yaşadığımız için hep aklımda kalmış. Yine benzer dönemlerden geçiyoruz desene. Aldatmaya teşebbüs olayına çok üzüldüm. Ama daha kötüsünü yaşadığım ve yaşıyor olduğum için sana teselli veremiyorum maalesef. Konunu takipteyim sadece.
25 yaş ve sonrası bunalımı mıdır nedir son zamanlarda çağdaşımız gençlerle aynı sorunları yaşıyoruz maalesef. Üstte bir üye amaçsızlıktan bahsetti hak verdim,bir an önce bir uğraş amaç edinmek iyi gelecek bizlere.

Yok hiç boş gelir mi? Insan kaybedince daha iyi anlıyor hem de. Yalnız beni korkutan psikolojik durumumun beden sağlığımı da etkilemesi

Dışardan bakıldığında mükemmel hayatım var. Ama ömrüm boyunca taşımak zorunda olduğum hastalığım var ki tetiklediğinde beni ölümü arzulatan. Ailem dışında kimse bilmiyor tabi. Ama hava atmak için falan söylemiyorum gerçekten dışardan herşeye sahibim. Ama bunların hiçbiri olmayıp sağlığım olsun isterdim. Dışardan kimin neyle sınandığını bilemezsin

Dışardan bakıldığında mükemmel hayatım var. Ama ömrüm boyunca taşımak zorunda olduğum hastalığım var ki tetiklediğinde beni ölümü arzulatan. Ailem dışında kimse bilmiyor tabi. Ama hava atmak için falan söylemiyorum gerçekten dışardan herşeye sahibim. Ama bunların hiçbiri olmayıp sağlığım olsun isterdim. Dışardan kimin neyle sınandığını bilemezsin
Nedir hastaligin: (

En dibi gorenlerdenim, ölmedim, hala yaşıyorum. Öldürmeyen şey güçlendirir, sanırım buna inanıyorum..inatciyim ,pes etmem ,başladığım işi yarim bırakmam. En mühimi "el alem ne der " korkum yok ! Kimse üstüme basamaz, kendime güveniyorum.

Şimdi 26 yaşında noldu da ölmeye karar verdin ? Söylediklerinin çözümü var ,bu yaşta pes etmek yakışmaz sana ,kimseye ...dik dur , hemen vazgeçme!

Ankisiyete, duygu durum bozukluğu, panik atak. Stres anında olmadı yılda bikaç kez tetikleyip hatırlatan rahatsızlıklar. Eskisine göre iyiyim gerçi çok şükür
Gecmis olsun.. tedavisi yok mu bu hastsliklarin? Allahim dert verip derman aratmasin. Her kulun var bi skntisi

Gecmis olsun.. tedavisi yok mu bu hastsliklarin? Allahim dert verip derman aratmasin. Her kulun var bi skntisi
İlaç tedavisi ve terapi. Çok uzun süredir var bu rahatsızlıklar bende. 19 yaşımdan beri. Asla geçmiyor. En ufak stres ya da kötü durum hiç olmadı düşünceyle tetikliyor. Rabbim sağlığımızı korusun. Geride herşey yalan. Herkesin sıkıntısı farklı şekillerde

İlaç tedavisi ve terapi. Çok uzun süredir var bu rahatsızlıklar bende. 19 yaşımdan beri. Asla geçmiyor. En ufak stres ya da kötü durum hiç olmadı düşünceyle tetikliyor. Rabbim sağlığımızı korusun. Geride herşey yalan. Herkesin sıkıntısı farklı şekillerde
Amin. Peki bi olaya bagli mi olusuyo yoksa dogustan olabilecek birsey mi?

Benimki ailemden kaynaklı. Bunu da yıllar sonra çözdüm kitap okuya okuya. Doğuştan hasta doğulduğunu sanmam
Psikolojik yani.. Rabbim sifa versin.. bazi seylwr onlebwbiliyo bazi seyler onkeneniyo.. kendimi strese sokmayim desen nereye kadar? Stressiz insan mi olur?

Psikolojik yani.. Rabbim sifa versin.. bazi seylwr onlebwbiliyo bazi seyler onkeneniyo.. kendimi strese sokmayim desen nereye kadar? Stressiz insan mi olur?
Evet psikolojik .ruh sağlığının bozulması. Stres direk tetikliyor ama stressiz anlarda da oluyor. Kesin tedavisi de yok kısa süreli oluyor. Rabbim kimsenin başına vermesin. Özellikle atak anlarında canımı al diye dua ettiriyo insana

25 yaş ve sonrası bunalımı mıdır nedir son zamanlarda çağdaşımız gençlerle aynı sorunları yaşıyoruz maalesef. Üstte bir üye amaçsızlıktan bahsetti hak verdim,bir an önce bir uğraş amaç edinmek iyi gelecek bizlere.
Haklısın sanırım. 20' li yaşlarımdan sonrasını hiç sevmedim. Hem çok hızlı akıyor hem çok acıtıyor. Her anlamda kötü bir döneme denk geldik çağdaşlar olarak. Umarım hakkımızda hayırlı olan olur , her şeyin.

Son düzenleme:
İyi tarafından bakın. Şu hayatı yaşadığımız toplasanız 80-90 yıl. Ya birde hiç ölmeseydik?

Zira ben hep böyle bakıyorum.

Back
X