İnsanlar neden böyle?

Hmm bunu bilmiyordum hiç kullanmadım zaten şimdiye kadar. Çok iyi değil diyorlar kimisi de yazıyor.
Yani duruma göre değişir. Anne sütü olan bebeklerde 10 güne kadar normal deniyor kaka yapmaması. Ama kabızlığın sonu da lavmana kadar gider,lavman yapilacak raddeye gelmeden kullanilabilir diye düşünüyorum.

Buarada bu burun temizligini yaparsaniz uyuyacaksaniz 2 sonra uyuyabilirmisiniz

Panik ysparim diye dysunuyorum
Öyle bir sıkıntınız varsa sorun yaşayabilirsiniz. Burun spreylerinin içinde de tuzlu suyla benzer bir solüsyon bulunuyor. şırınga veya burun spreyi şişesiyle kullanıp dışarı doğru nefes verirseniz o şekilde de burnunuzu açabilirsiniz ihtiyacınız olduğunda.

Geçen gün aynısı bizimde basımiza geldi. Ailecek hastalarmis. Cocuk atesler icinde yaniyordu. Esim ve ben hastayiz simdi. Esim de sordu gitmeden. Hastalar mi sor diye. Sordum bir sey demedi. Gidince ogrendik. Insallah cabucak iyilesir yavru kuş.

Burnum tıkanır tıkanmaz yapıcam. Bununla sıkılanSu genzi yakmıyor arkadaşlar inanılmaz rahatlatoyor
Merhaba. Genzi yakmadigindan emin misiniz acaba? Ben bebeğimin burnunu bu şekilde açmak istedim ama genzi yanar diye önce kendimde denedim. Küçük bir siringayi burnuma bir taraftan hızla sıktım. Diğer taraftan su cikip cikmadigini o an anlayamadim acıdan ama burun kokumden saç bitimine kadar sanki bir şiş soktular bana. Hatirlamiyorum böyle acı. Lavaboya eğilip yaptim, pozisyonla ilgili bir durum mu acaba? Siz nasıl denemistiniz?

Ben de nefret ederim böyle insanlardan. Bekle işte günler çuvala mı girdi?
Oğlum hastayken gitmem bir yere mesela..

Yattığı odaya kaynar suyun içine bir çay kaşığı vicks koy onun buharı rahatlatır.

Ben bağışıklık için suda çözünür propolis damla kullanıyorum. Ama seninki daha 8 aylık. Doktora sorman lazım. Gerçekten çok iyi bir şey..

Serum fizyolojik yapıyormuşsun zaten. Başka yöntem de kalmadı pek. Çok tıkanırsa doktora götür. Belki buhar vermek gerekir..
Bütün gripler evdeki yöntemlerle geçmiyor..

Bir de ağrı kesici şurup ver mutlaka. Doktor bana "ateşi olmasa da ağrısı olur ver rahat uyusun" derdi..

Evet, siz genzinize göndermisiniz büyük ihtimal, ben bebği acile görürdüğümde ordaki hemşireaçtı bu şekil ve çokkkk rahatladı bebek. Ağlamasıda geniz yanmasına değilde burnuna yabnacı cism sokulmasıyla ilgili oldupu aşikardı

O kadar kötü değil ya,o yapamadığında ben masajla bi şekilde yaptırdım.
Biraz zorlansa da yapıyor çok şükğr ilerlemedi o derece.

Bir de ağrı kesici şurup ver mutlaka. Doktor bana "ateşi olmasa da ağrısı olur ver rahat uyusun" derdi..
Evet bu akşam sıcacık bir banyo yaptırdım arkasından ağrı kesici verdim. Cold mix serum fizyolojik filan kullandım inşallah daha rahat uyur.

Ya düşüncesizlik tamamen. Kızı berbat bir haldeyken bana da verdiği cevap o kadar kötü değil diye çağırdım dedi. Ki ben asla bir araya getirmemeye çalışıyorum çocuklarla eğer hastaysa. Her neyse olan oldu artık. Yarın eğer bu gece de uyuyamazsa götürücem mutlaka.

Ay Allahım o daha betermiş hem soruyosunuz.
İnşallah bütün bebekler çabucak iyileşir çünkü çok zorlanıyorlar ağla ağla çocuğun gözleri kızardı

3 günden fazla üst üste burun damlası spreyi kullanılmaz bağımlılık değil geniz eti yapar.

3 yaşındaki çocukla 8 aylık bebek aynı şekilde geçirmezki. Seninkinin bağışıklığı daha yeni gelişiyor..
Tabi ki hastalık da olacak böyle böyle büyüyecekler ama hem çocuk hem anne çok yıpranıyor o süreçte. İnsan o düşüncesizliğe daha çok kızıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…