insanlar neden bu kadar gaddar?

hayır hanfendi çok iyi niyetlisiniz
o benim gözüm kalır diye herkesi tembihlemiş
annem halası olmasına rağmen med e söyler diye onada söylememiş:)

Ya öyle demeyin. Bakın göz kalmak değil ama cidden bebek sahibi olmaya çalışırken insanlar hamile haberi duyunca Allah korusun isyan etmeye bile başlıyorlar. Çok değişik bir psikoloji. Onun oluyor da benim neden olmuyor diyen var. O da hamile psikolojisi ile saçmalamış olabilir gibi geliyor.

daha kötüsünü düşünüp şükredin isyan etmeyin hele de çocuk için veren de Allah alan da Allah, ne acılar çekenler var Allah her şeyin hayırlısını versin.belki kuzeniniz "evet olmuyor tedavi görüyoruz " deyip sizin ona biraz acılmanızı bekledi belki biraz samimiyet istedi bilemiyorum kimsenin niyetini okuyamayız ancak size tavsiyem şükredin ve dua edin, ağlarken bile bunları unutmayın

hayır hanfendi çok iyi niyetlisiniz
o benim gözüm kalır diye herkesi tembihlemiş
annem halası olmasına rağmen med e söyler diye onada söylememiş:)

ama siz de ben bu konularda çok hassasız diye sürekli herkese ağlayıp sızlıyorsanız ve bunları o biliyorsa böyle düşünmesi ve davranması normal değil mi?

peki hanımlar sağolun..

B
Peki diyelim siz haklısınız.
Dediğiniz gibi biriyim farz edelim ki
peki çocuğunuz olsa ve can ciğer olsanız siz söylemezmisiniz kuzeninize.
bana çocuğu olacağını bile söylemedi med in olmuyor galiba diye..

Bu konuda iyi niyetli de olabilir. Belki üzülmenizi istememiştir. Sonuçta aranızdaki ilişkiyi en iyi siz bilirsiniz.​

ama siz de ben bu konularda çok hassasız diye sürekli herkese ağlayıp sızlıyorsanız ve bunları o biliyorsa böyle düşünmesi ve davranması normal değil mi?
hanım efendi benim sorunumdan annemin dahi haberi yok ve ben cok zor ağlarım.
Ve ben kendimi övmek için demiyorum çok iyi niyetliyimdir
benim için böyle düşündüğünü bile bile onu aradım buradan anlayın

Şimdi tabi acıyı hafifletmez ama bebeğini kaybedenlere insanlar daha çok gençsiniz daha bir sürü çocuğunuz olur diye teselli etmez mi? Ben böyle teselli edeni çok duydum. Ben öyle demem çünkü her şey o an ters teper.

Herkes sizin kadar iyi, sizin kadar ince değil ki malesef.
Böyle insanlar da var işte.
Üzmeyin kendinizi Allah size sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder inşallah, sevgiler..

Ben öyle bir şey nasıl derim
bu bir eşyaymış gibi hafifleterek bahsedemem
evlat kaybetmedim ama onun acısını ben kendim yaşıyormus gibi hissettim hatta aramadan önce çok düşündüm onun için gözyaşı bile döktüm.

Herkes sizin kadar iyi, sizin kadar ince değil ki malesef.
Böyle insanlar da var işte.
Üzmeyin kendinizi Allah size sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder inşallah, sevgiler..
Amin inşallah dualarınızı esirgemeyin lütfen..

Şöyle diyim benim de bir kuzenim var. Kendisinden bildiğiniz nefret ediyorum. O bana hayırlı bir şey dese gene hayra yormam o derece. Siz de böyleyseniz tamam. Ama yok aranız o kadar kötü değilse ve cidden kuzeninizin kötü bir insan olduğunu düşünmüyorsanız söyledikleri çok kötü şeyler değil. Ben onu demek istiyorum.

Allah herkesin gönlüne göre veriyor meraketmeyin.. Kuzeninizede asla acıyıp üzülmeyin Allah bile kimseye acımayın diyor biz anlamasakta var demek bir bildiği..

Allah herkesin gönlüne göre veriyor meraketmeyin.. Kuzeninizede asla acıyıp üzülmeyin Allah bile kimseye acımayın diyor biz anlamasakta var demek bir bildiği..
bu gönül ve düşünce o kadar önemli bişey ki
insanın tüm hayatını etkiliyor.
Haklısınız ama elimde değil
özellikle eğer konu bebekse ,çocuksa yada anneyse ben hemen etkilenip çok üzülüyorum

biz o şekil hiç olmadık
ama ben onunla çok tatillere gittim çok vakit geçirdik
Çok art niyetli bir insan emin olun siz biz gibi düşünmüyor

kaç yıllık evlisiniz çok merak ettim ve yaş kaç?

daha 1,5 yıllık evli birine kimse çocugu olmuyor muamelesi yapmaz size bunu ima neden kuzeninize düşünmüyoruz henuz diyebilirdiniz kendinize dert arıyorsunuz
yorumlarınız için teşekkür ederim. lütfen daha fazla bana yorum yapmayın .

Seni o kadar iyi anlıyorum ki
En yakınlarım bile bazen öyle canımı yakıyor ki bu konuda, arkadaşlarım, kardeşlerim,çevrem ....
Olmayacağını bile bile doğur bir tane de sevelim demiyorlar mı kalbim sökülüyor sanki
Ne tedavi şansım var, ne tüp bebek ne de başka bir şey ama bile bile deşiyorlar
Ortanca kardeşimle aram gergin, görüşmüyorum bir süredir, hamileymiş onu bile bana sağdan sola duyuruyor, resimler gönderiyor, altına notlar yazıyor Allah olmayanlara da versin, daha da olmuyorsa niye olmuyor diye düşünsünler diyerek.
İnsanlar gaddar haklısın .....

Ah canım Rabbimin imtahınından sual olunmaz ama bu imtihan bir kadın için çok zor
siz paylaştığım linki okudunuz mu bilmiyorum ama evlat edinme hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…