- 17 Ekim 2022
- 54
- 150
- 8
- 37
- Konu Sahibi turnagozlum8
-
Malesef aynı birimdeyiz aynı görevi yapıyoruz birini ben birini o yapıyormuş gibi düşünün kesinlikle muhatap olmuyorum günaydın iyi akşamlar bir çay içmişligimiz sohbetimiz yokturİşinizde onunla muhatap olmak zorunda değilseniz görmezden gelin
Yani karşımdaki ablam beni koruyor kolluyor laf soyletmiyor bu benimle uğraşan kişi de ondan tırsıyor ondan öyle diyorKarşısındaki gidene kadar demek ne alaka yani torpille girdiğinizi falan mı düşünüyor? Böyle toksik zavallılar her yerde olur hiç kendi motivasyonunuzu düşürmeyin.
Valla nasıl başa çıkacağımi artık bilmiyorum o noktaya geldimNe yazık ki böyle ruh emicilerden her iş ortamında var zamanla insan alışıp ve başa çıkmayı öğreniyor.
İşini layığıyla yerine getiremeyenler hep işini iyi yapanın ayağını kaydırmaya çalışır çünkü potansiyel tehlikesiniz onun için. Boşverin ya siz işinize bakın it ürür kervan yürür. Kendinizi ezdirmeyin asla.Yani karşımdaki ablam beni koruyor kolluyor laf soyletmiyor bu benimle uğraşan kişi de ondan tırsıyor ondan öyle diyor
Malesef öyle bu zamana kadar hep sustum müdürüme gittim herşeyi anlattım en sonunda daha iyi anlıyor artık bni çok şükür ama bugün böyle bişi duydum arkamdan böyle diyor Muş boğazını sıkmamak icin kendimi zor tutuyorum napcam bilmiyorum bn sadece işimi yapıp evime gitmek istiyorum bırakmıyorlarİşini layığıyla yerine getiremeyenler hep işini iyi yapanın ayağını kaydırmaya çalışır çünkü potansiyel tehlikesiniz onun için. Boşverin ya siz işinize bakın it ürür kervan yürür. Kendinizi ezdirmeyin asla.
Modunuzu düşürmesine izin vermeyin canınızdan bezdirir bu durum sizi. Eğer çalıştığınız yerden memnunsanız boşverin ya konuşup dursun er yada geç herkesin ne mal olduğu çıkar ortaya. Ben olsam gidip sorardım hayırdır hakkımda böyle konuşuyormuşsun sorunun ne diye ama bu da size bunu anlatanı lafçı gibi yapar bilemedim.Malesef öyle bu zamana kadar hep sustum müdürüme gittim herşeyi anlattım en sonunda daha iyi anlıyor artık bni çok şükür ama bugün böyle bişi duydum arkamdan böyle diyor Muş boğazını sıkmamak icin kendimi zor tutuyorum napcam bilmiyorum bn sadece işimi yapıp evime gitmek istiyorum bırakmıyorlar
Bana anlatana zararı dokunur oyuzden yapamam ama tam konuşurken yakalarsam yüzleşirim senin benle sorunun ne diye o ayrı konuModunuzu düşürmesine izin vermeyin canınızdan bezdirir bu durum sizi. Eğer çalıştığınız yerden memnunsanız boşverin ya konuşup dursun er yada geç herkesin ne mal olduğu çıkar ortaya. Ben olsam gidip sorardım hayırdır hakkımda böyle konuşuyormuşsun sorunun ne diye ama bu da size bunu anlatanı lafçı gibi yapar bilemedim.
Öyle yapıyorum yokmuş gibi davranıyorum yemekte bile benimle aynı masada oturmaz zorunlu kalmadıkça kendisinden tiksindigimi biliyor artık beni üzen konu ona karşı hiç bir duygu yokken içimde beni bu hale getirdi ona üzülüyorum bu daireye geldiğinde beni sevmeyen insanların dolduruşuna geldi kendi işinin çoğunu bana yıkmaya çalıştı beceremedi iyice bilendi banaKonuşmak zorunda olduğunuz kadar konuşun diğer zamanlar görmezden gelin. Her yerde bu insanlar. Ben görmezden geliyorum. Başka türlüsü mümkün değil.
Resmiyet resmiyet resmiyet. İşyerinin ana kuralı budur. İşyerinden herkese belli mesafeniz olmalıİş yerinde bazı bayan arkadaşlarim bana takmış durumda bir tanesiyle çok yakınız kankayiz her konuda arkamda herkese karşı korur savunur beni bayanlardan biri diyormuş ki benim için onun saltanatı karşısında ki gidene kadar ondan sonra ben ona göstereceğim diyormuş sadece işiyle ilgilenen bir insanım hatamla eksiğimle elimden geleni yapmaya çalışıyorum insanoğlu neden böyle kin ve nefretle besleniyor anlamıyorum bu dünya kimseye kalmayacak ki herkes elinden geleni yapsin saygı çerçevesinde çalışalım kavga gürültü olmasın diye uğraşıyorum saygısızlık yapmak istemiyorum ben iyi olmaya çalıştıkça insanlar kötü oluyor ne yapsam bilemiyorum kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı duymak lazım açık aramak huzursuzluk vermek nedir anlamiyorum sadece içimi dökmek istedim
Bana takan kişiPeki size bunu söyleyen kim saltanati vs vs diyen
Sadece iş yerinde değil her türlü ilişkide belli bir mesafeyi korumal lazımResmiyet resmiyet resmiyet. İşyerinin ana kuralı budur. İşyerinden herkese belli mesafeniz olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?