İnsanlar neden bu kadar kötü iş hayatım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Asddgg laflara bak ya sanki Osmanlı Sarayında cariyeler kapışıyor Hey Allah'ım muhattap olmayın eğer dahada canınızı sıkarsa da dişinizi gösterin böyleleri sessizleri biraz korkar sanar o çirkin özgüveni dediğimiz kendi kendine yarattıkları aptalca bir özgüvendir.

Malesef öyle bn en iyisi yatıp uyuyayım hiç birşey olmazsa sabah olur

Neden size karşı böyle davranıyorlar sizce? Sorunlar nerden kaynaklanıyor? Somut örnek verir misiniz daha iyi anlayabilmemiz için?
Valla yazmaya bile halim yok artık gerek arkamdan gerek yüzüme herkes istediğini söylüyor ben ya sabir çekiyorum tek dileğim işimi yapip eve gitmek başka derdim yok zaten az zamanım kaldı emekli olacağım inşallah

Direk yüzüne mi soyledi demek istediğim arkandan konusani kim sana iletiyor. Ulak kim
Ne önemi var ki yüzüme de karşı çok acımasız insanlar sevenle sevmeyeni korumaya çalışanla açığımi aramaya çalışanı anlıyorum artık Allah'a havale ediyorum Rabb'im büyüktür deyip önüme bakmaya çalışıyorum

Anladım. Durup dururken bir grup insanın böyle davranması çok anlamsız geldi. Ama demek ki sizin iş yerinizde denk gelmiş. Ne diyeyim, takmayın madem emekliliğinize de az kalmış.

Anladım. Durup dururken bir grup insanın böyle davranması çok anlamsız geldi. Ama demek ki sizin iş yerinizde denk gelmiş. Ne diyeyim, takmayın madem emekliliğinize de az kalmış.
Her iş yerinde var eminim de işte insan takıyor böyle bazen

Sana gelip soyleyene dikkat et derim sadece niyeti iyi degil .iyi niyetli insanlar böyle syler söylemez

Sana gelip soyleyene dikkat et derim sadece niyeti iyi degil .iyi niyetli insanlar böyle syler söylemez
Valla keşke iş kadını olmasaydım ev hanımı olsaydım çok zorya çok zor evde oturup çocuklarımı büyüturdum yada yer içer gezerdim ne bilim of kazasız belasız emekli olmayı nasip etsin rabbim inşallah

35 li yaşlardaydın?nasıl emekli olacaksın yakında anlamadım orasını?

zorbalık yapanlara aynı dilde cevap ver hakaret vs etmeden.havalı ol sen de.iyi insan olmaya çalışma işyerinde.senin görevin sana verilen işleri bitirmek işyerinde.gerisi seni hiç bağlamaz.işler bitince çık evine git.

Bende şöyle bir huy var aynı dilden konuşursam kavga çıkarıyorum yüz göz olduktan sonra da daha da aynı ortamda duramam oyuzden herkesi idare ediyorum Ayşe söyledir kabul et Sibel böyledir kabul et idare et kafayı yiyeceğim çok az kaldı gamsız insan olamıyorum herşeyi kafama takıyorum uyuyamıyorum bu dunya hassas kalpler için bir cehennem

Fabrika ortamında falan mı calisiyorsunuz? Ben tek kadınların sanıyordum ama erkekler arasında da bu tarz çekememezlik kurulmalar çok oluyormuş. Ailemizden çok işyerindeki lerle muhatabiz illa abuk tipler çıkıyor. Bence yakın arkadaşınıza bile işyerinde fazla güvenmeyin, bugun size iyi,yarın başkasına öyle olabilir. Ben işyerinde çok samimi olduğunu düşündüğüm arkadaşlarımın bile olmayacak hareketlerini gördüm, belki bana denk geliyordur bilmiyorum. İşyerindeki samimiyete çok inananlardan değilim.

Haklisiniz Rabb'im yardımcimiz olsun hepimizin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…