- Konu Sahibi agresifkiz
-
Anlat canim biz dinleriz okuruz.
Onlara verecegin en iyi cevap kilo vermek olacaktir.Zaten vermissin devam et...Kendin icin.
Patavatsız insanlar her zaman olacak etrafta, zamanla onları duymamayı öğreneceksiniz.
Kiloyu da dert etmeyin. 35 kg veren neleri başaramaz ki? İnsana en çok mutluluk yakışır, herkese inat mutlu olmaya bakın
Patavatsiz, hadsiz insanlar iste.
genel olarak kadinlara kilo yorumu yapiilmasi cok itici. Insanlar sanki kendileri aynada ne oldugunu gormuyor, baska birinin gelip sana sismanlamissin demesine kimsenin ihtiyaci yok ki.
Agzi olan konusuyor iste. Bosver gec gitsin.
Patavatsız insan çok. Her gün hepimiz bir yerlerden yakalıyor bu insanlar. Bazen biz de farkında olmadan yapıyoruz.
Orada; "evet canım ya, bu aralar aldım biraz malesef. Diyete tekrardan başladım ama." deyip, başka bir konu açtığınızı hayal edin. Kulağa o kadar da kötü gelmiyor değil mi?
Aynen benimde kızdığım nokta o aslında ben ne olduğumu biliyorum görüyorum zaten çabalıyorum bunun için ama kimse kimesenin hayatında ne oluyor bilemez dışarıdan yorum yapmak çok kolay. Kadınlar olarak neden birbirimize destek vermek yerine böyle rencide ediyoruz yeriyoruz bilmiyorum. Allah böyle insanları uzak tutsun bizden.
Boşvereceğim yarın daha güçlü devam edeceğim.
Çok teşekkür ederim.
Diyet zorlu süreç katılıyorum en sevdiğim arkadaşlarımdan biri geçen yıl 30 kilo verdi müthiş bir azim ve disiplin gerektiren olaymış takdir edildi mi kimisi tarafından evet kimisi de göbeğin sarkmış sporda yapsaydın dedi. İnsanların bazısı maalesef böyle hep söylenecek hassas bir noktanızı buluyorlar ama bu sözler size motive olsun kamçılasın. 35 ı veren 15 ide verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?