İnsanlar neden bu kadar kötü?

Bende sanırım hiç böyle bir şeyle karşılaşmadığım için o an şok oldum ve biraz kırılgan olduğum için çok üzüldüm.
Sizin gibi insanları gerçekten seviyorum ve takdir ediyorum böyle insanlar her şeyi hak ediyor

Evet hak ettikleri bu ama yapım gereği biraz kırılgan ve insanları kıramayan üzemeyen biriyim. Bu kadar kırılgan olmaktan nefret ediyorum ama elimde değil işte.
Sonra olan bana oluyor işte böyle.

Art niyetli biriyse onu sezmişsem gerçekten bozarım.Farkında olmadan diline gelip söyleyen de var.

Evet hak ettikleri bu ama yapım gereği biraz kırılgan ve insanları kıramayan üzemeyen biriyim. Bu kadar kırılgan olmaktan nefret ediyorum ama elimde değil işte.
Sonra olan bana oluyor işte böyle.
Klasik olacak ama
Kırmazsan bi bakmışsın paramparça olmuşsun
Herkes haddini bilmeli

Art niyetli biriyse onu sezmişsem gerçekten bozarım.Farkında olmadan diline gelip söyleyen de var.

Bu kişi de art niyetli biri zaten aşırı kilolu kendisi. Muhtemelen kilo aldığımı görünce sevindi. Bunu söylerken mutlu bir ifade vardı zaten yüzünde. İnsanlar neden böyle tuhaf anlam veremiyorum.

Ben olsam derdim ki
Canımı sıkma seni de yerim
Güül geç zayıf olsan da başka birşey derler. Böyle gereksizler için modunu düşürme.

35 kilo vermişsiniz ya verirsiniz takmayın hiç sanki senin haberin yoktu o diyene kadar bazı insanlar zayıflığı başarı görüyor tabi ki sağlıklı olmak önemli kilo kötü ama bu üslup daha kötü
Ben de Doğum kilolarımı veremedim daha doğrusu dr kızıma mama vermemi söylediği için mama vermeyeyim süt olsun diye bulduğumu yedim ve kilo aldım birine Doğum kilolarım kaldı dediğimde bana ben olsam Hiçbir şey yemez yine verirdim gibi bir şey dedi anlamıyorlar düşünmüyorlar

Kıskançlığından söylemiştir belki. Bomboş biriymiş kısacası.
"Sabrın sonu selamettir" deyip devam edin siz. Siz istemedikçe kimse yıldıramaz :)

İşte insanlar kimsenin ne yaşadığını ne halde olduğunu bilmeden düşünmeden eleştiriyor yorum yapıyor.
Tek yapmamız gereken biraz düşünceli olmak ve birbirimizi kırmadan destek olmak.
Çünkü diyet yapmak kilo vermek kolay şeyler bizim elimizde olan şeyler ama psikolojik olarak çok güçlü olmamız gerek öbür türlü insan yıpranıyor. Biraz düşünceli olsak hepimiz yeter aslında.
Hele doğum sonrası dönemi insanlar öyle hassas oluyor ki iki kere düşünmek lazım.
Sizde sıkmayın canınızı sakın bebişiniz sağlıklı olsun siz nasılsa verirsiniz kilonuzu.
Allah bağışlasın bebeğinizi

Maalesef bazı insanlar hic ince düşünceli değil. Boş ver hiç takma çünkü öyle kişiler her zaman boş konuşacak bir şey buluyorlar. Misal bana da hep pat diye çok "çok zayıfsin, memen küçük" diyorlar. Halbuki çok zayıf değilim ve memem de küçük değil. Yani patavatsız insan hep bir şey bulur emin ol.

Gereksiz insanların gereksiz sözleri.Beynin olmamasından iyidir kilolu olmak. Kiloyu verirsin de beyini gitmiş birini düzeltemezsin.

Ama şu da var çevrene sürekli olarak kg dan rahatsız olduğunu belirtirsen seni her görmelerinde akıllarına o konu gelir..ben mesela diyete başlardım asla kimseye diyette olduğumu belli etmezdim

Çünkü şey oluyodu mesela oturup bi hamur işi yesem yada ne biliyim diyeti bozacak şeyler hemen başlıyorlardı aa sen diyette değil misin

Deli olurdum o laflara.. ömrümün sonuna kadar diyet mi yapcam allah aşkına hamur işide yerim her şeyide yerim hergün sebze yiyemem ya

O yüzden insanlara diyet yaptığını veya kg dan yana sıkıntın olduğunu belli etme bu sefer hep üstüne gelirler bir tane çikolata yesen sen diyette değil misin lafları duyarsın büyük bir suç işlemişcesine :)

bence insanlar kiloyu umursamıyor çok ondan dolayı böyle patavatsızlar. düşüncesizlikten yani. yoksa inadına yaptığını sanmam ya. eğer kötü niyetli biriyse bilemem.

bana da çok denir kilo almışsın vermişsin diye. hee evet aldım/verdim derim. bu kadar yani.

Patavatsizlik degil cogu kisinin bilerek yaptigini dusunuyorum.
Hatta kotuluk yapmak insanlari kirmayi bazilari seviyor buna sahit oluyorum.

Densizler kime ne ya kimi ne ilgilendirir kilo
Bana da acır gibi bu ne zayıflık acınası haldeymisim gibi muamele çok asiri zayıf da degilim bu arada
Önceden takmazdım şimdi aşırı sinir oluyorum
Herkes haddini bilse keske ben kimseye hassas noktasıdır belki diye a kilo almışsın ya da bi deri bi kemik kalmışsın demiyorum
Insanlar çok dusuncesiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…