- Konu Sahibi agresifkiz
-
Ben de oldum olası hep balık etli biriyimdir.Patavatsızca böyle söyleyen olmadı bana hiç.Ama söyleyen olsa hele de gıcık olduğum biriyse muhtemelen yüzüme sinsi bir gülümseme kondurup iki adım geri çekilip karşımdakini adamakıllı süzdükten sonra “Ya canıııım sen de çok zayıflamışsın ama bedeninden değil karakterinden.” der ve onu orada mor suratla bırakıp giderdim.
O gün birisi canını sıkmıştır sizde deşarj olmuştursizde yumuşak yüzlüsünüz anladığım kadarıyla
Böyle insanlara hiç beklemediği cevabı vereceksiniz ki
1000 düşünüp 1 konuşacak bi daha ki sefere
Ağlayıp sızlamayla olmaz tatlım ❤
Art niyetli biriyse onu sezmişsem gerçekten bozarım.Farkında olmadan diline gelip söyleyen de var.Bende sanırım hiç böyle bir şeyle karşılaşmadığım için o an şok oldum ve biraz kırılgan olduğum için çok üzüldüm.
Sizin gibi insanları gerçekten seviyorum ve takdir ediyorum böyle insanlar her şeyi hak ediyor
Klasik olacak amaEvet hak ettikleri bu ama yapım gereği biraz kırılgan ve insanları kıramayan üzemeyen biriyim. Bu kadar kırılgan olmaktan nefret ediyorum ama elimde değil işte.
Sonra olan bana oluyor işte böyle.
Art niyetli biriyse onu sezmişsem gerçekten bozarım.Farkında olmadan diline gelip söyleyen de var.
Klasik olacak ama
Kırmazsan bi bakmışsın paramparça olmuşsun
Herkes haddini bilmeli
Başarılar dilerim o zaman tatlımKesinlikle öyle.
Bu konuda kendimi değiştirmeye çalışıyorum hatta ciddi ciddi psikolojik yardım almayı düşünüyorum artık.
Kendime zarar veriyorum çünkü.
Böyle insanlar yok olsa keşke.Bu kişi de art niyetli biri zaten aşırı kilolu kendisi. Muhtemelen kilo aldığımı görünce sevindi. Bunu söylerken mutlu bir ifade vardı zaten yüzünde. İnsanlar neden böyle tuhaf anlam veremiyorum.
Ben olsam derdim ki
Canımı sıkma seni de yerim
Güül geç zayıf olsan da başka birşey derler. Böyle gereksizler için modunu düşürme.
Kendisi de zaten kilolu biri aslında daha anlayışlı duyarlı olması lazım. Ama işte üstüne vazifeymiş gibi beni aydınlattı.
Ağlamam iyi oldu belki de böyle şeyler beni daha çok güçlendirir.
Bu gece uyur sabah kalkar yüzmeye giderim.
Hepimiz güçlüyüz aslında böyle insanlar her ne kadar bizi aşağıya çekmeye çalışsada.
Çok teşekkür ederim gerçekten.
35 kilo vermişsiniz ya verirsiniz takmayın hiç sanki senin haberin yoktu o diyene kadar bazı insanlar zayıflığı başarı görüyor tabi ki sağlıklı olmak önemli kilo kötü ama bu üslup daha kötü
Ben de Doğum kilolarımı veremedim daha doğrusu dr kızıma mama vermemi söylediği için mama vermeyeyim süt olsun diye bulduğumu yedim ve kilo aldım birine Doğum kilolarım kaldı dediğimde bana ben olsam Hiçbir şey yemez yine verirdim gibi bir şey dedi anlamıyorlar düşünmüyorlar
Varlar maalesef ve olmaya da devam edecekler sanırım.
Elimden geldiğince böyle insanları kendimden uzak tutmaya çalışıyorum ama her yerdeler.
İnsanlarda ne gibi sorunlara sebep olduğunu bilmeden konuşuyorlar işte.
Densizler kime ne ya kimi ne ilgilendirir kiloBugün misafirliğe gittiğim bir yerde resmen yerin dibine girdim kendimi o kadar kötü hissettim ki eve geldiğimden beri ağlıyordum şimdi birileriyle konuşmaya ihtiyacım olunca sizlerle paylaşmak istedim. Bir iki senedir diyet yapan biriyim toplamda 35 kilo gibi bir kilo vermiştim. Son zamanlarda biraz salınca kendimi bunun 15ini geri almıştım ama tekrar döndüm diyetime aynen devam ediyorum. Bugün evine gittiğim kişininde bir arkadaşı geldi beni de tanıyor ama samimi değiliz. Beni görünce ay ne kadar kilo almışsın sen öyle dedi insanların içinde bir anda. Normal şartlar altında hiçbir şeyi kafaya takmayan biriyim. Ama kilo o kadar hassas bir nokta ki benim için. Belki anlamak zor olabilir kilo vermekle uğraşmayan insanlar için ama oldukça zor bir süreç ve psikolojik olarak çok yoruyor insanı. Hep motive olmak zorundasın. Çevremde de böyle insan hiç yoktur alışık değilim. Böyle bir anda insanlar içinde söyleyince o kadar kötü oldum ki size anlatamam hala gözlerim doluyor. Normalde başka bir konu olsa pat pat cevap verirdim ama resmen bana kal geldi o durumda ve ağlamak istedim çok zor tuttum kendimi. Bir daha da muhattap olmadım ve erken kalkıp evime geldim zaten. Neden insanlar bu kadar düşüncesiz ve kötü anlayamıyorum. Hiç mi kırarım üzerim diye düşünmüyorlar. Ben ne olduğumu zaten biliyorum ve kendimi seviyorum ama neden böyle yapıyor bu insanlar üzmekten zevk mi alıyorlar bilmiyorum. O kadar üzgün ve kırgınım ki içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor. En çok da bu kadar kolay düştüğüm için kendime kızıyorum ama gerçekten çok yoruldum. Birine anlatmaya konuşmaya o kadar ihtiyacım var ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?