- Konu Sahibi agresifkiz
-
35 kilo vermişsiniz, yine verirsiniz.. Zayıflayarak ona en güzel cevabı verebilirsin.. Sanane diyebilirdin aslında benim kilom seni mi gerdi diye..
Soyyle diyeyim, toplumun kadinlara bu konuda baski uygulamasi zaten rezilce ama bu toplum baskisini koyan tarafin yine kadinlar olmasi daha da kotu.
Bir erkege ooo abi sen de kilo mu aldin ne dese, 2 taraf da sakalasir guler gelenir, cunku erkekler ustunde dis gorunus icin baski yok. Ayni sekilde sokakta, misafirlikte gordugu kadin arkadasina sen de kilo almissin diyen erkek goremezsiniz. Kadinlar kadinlara baski ve psikolojik siddet uyguluyor ve bu cok utanc verici bir durum.
Nesli tükenmez bu edepsizlerin patavatsizların hal bilmeyen kötü kalpli insanların. Bende aksine zayıfım kilo al ye biraz gibi saçma sapan sözlere maruz kalıyorum. O yüzden takmayın hiç
Böyle insanlar herkesin çevresinde var..yani ne gerek var dimi samimi olmadığım bir insana kalkıp kg almışsın demem...samimi olduğun insana da dememek lazım aslında..insanlar kg alır verir çok normal yani büyütmeye ne gerek var bu konuyu
Laf olsun diye konuşuyorlar işte
Eee akılsız çünkü... Kendi bilemiyor tabii kilo mu aldı kilo mu verdi herkesi de öyle sanıyorum. Onun için borç bilmiş kendine biri kilo alır veya verirse söyleyeyim diye... Karşisindaki bilmiyor çünkü bir aydınlanma yaşasin diye. Kendi öyle yaşıyor ya ondan. Böyle birinin dediğini takma
İnsanlar neye hassas oluruz bilemeyebilir ama kilo, yaş, guzellik.... bunlar kadinlar icin kilit taşlarıdır ve bir kadin bunu yaparsa buna diyecek soz yok elbet.
İnanin bunlar gecici. Ben de işsizliği cok takmistim biri iş dedi mi kotu olurdum aglardim.. hatta bir gun bu hassas zamanlarimda beni cok kirmisti. Ben atanamamis ogretmenim esim atandi.. ogluna örnek verirken bak calisirsan A. Abin gibi atanirsin calismazsan gülnihal gibi issiz olursun... o an hayat durdu sanki.. sizin dondugunuz gibi kalakaldim... ha noldu hala atanamadim ve artik kabullendim.. ama yine damarima basilirsa üzülürüm tabi.. bu icimde kalacagi gibi boyle insanlar da hic bitmeyecek...
Bazı beyinsiz insanlar
Patavatsızlığı dobralık sandığı için böyle abuk subuk konuşuyorlar
Bir damla gözyaşınıza değmez
Zayıf olsanız başka kusur bulup yine konuşurlar hep konuşurlar
Âmin canim inşaallahHakkınızda hayırlısı olur umarım benim ablamda çok bekledi sıkıntı çekti ama atandı. Kimseyi takmayın sizde umudunuzu yitirmeyin sakın her şeyin vakti zamanı var. Güzel günler umarım en kısa zamanda sizin olur.
Bu insanlarda bizden uzak olur umarım.
Bu kötülük değil gerizekalılık. Ancak bir gerizekalı 15 kilo almış birine sanki o kişi farkında değilmiş gibi "aa kilo almışsın" der.
Üstelik 35 kilo vermişsiniz öncesinde.
Hiç takılmayın. 35 kilo vermek kolay değil. Bir kez başarmışsınız, yine verirsiniz. Böyle insanlar yüzünden motivasyonunuzu kaybetmeyin.
Kilo alınır da verilir de sonuçta kalıcı değil ya, ama sizi inciten o densizin ne yüreği ne de az çalışan o beyni değişir böyle lüzumsuz insanlar için canınızı sıkmaya değer mi? Kimse içinizdeki hevesi söndürmesin kendiniz için biraz daha gayret, biraz daha kilo verin, insanlara vereceğiniz en güzel cevap bu olur. SevgilerBugün misafirliğe gittiğim bir yerde resmen yerin dibine girdim kendimi o kadar kötü hissettim ki eve geldiğimden beri ağlıyordum şimdi birileriyle konuşmaya ihtiyacım olunca sizlerle paylaşmak istedim. Bir iki senedir diyet yapan biriyim toplamda 35 kilo gibi bir kilo vermiştim. Son zamanlarda biraz salınca kendimi bunun 15ini geri almıştım ama tekrar döndüm diyetime aynen devam ediyorum. Bugün evine gittiğim kişininde bir arkadaşı geldi beni de tanıyor ama samimi değiliz. Beni görünce ay ne kadar kilo almışsın sen öyle dedi insanların içinde bir anda. Normal şartlar altında hiçbir şeyi kafaya takmayan biriyim. Ama kilo o kadar hassas bir nokta ki benim için. Belki anlamak zor olabilir kilo vermekle uğraşmayan insanlar için ama oldukça zor bir süreç ve psikolojik olarak çok yoruyor insanı. Hep motive olmak zorundasın. Çevremde de böyle insan hiç yoktur alışık değilim. Böyle bir anda insanlar içinde söyleyince o kadar kötü oldum ki size anlatamam hala gözlerim doluyor. Normalde başka bir konu olsa pat pat cevap verirdim ama resmen bana kal geldi o durumda ve ağlamak istedim çok zor tuttum kendimi. Bir daha da muhattap olmadım ve erken kalkıp evime geldim zaten. Neden insanlar bu kadar düşüncesiz ve kötü anlayamıyorum. Hiç mi kırarım üzerim diye düşünmüyorlar. Ben ne olduğumu zaten biliyorum ve kendimi seviyorum ama neden böyle yapıyor bu insanlar üzmekten zevk mi alıyorlar bilmiyorum. O kadar üzgün ve kırgınım ki içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor. En çok da bu kadar kolay düştüğüm için kendime kızıyorum ama gerçekten çok yoruldum. Birine anlatmaya konuşmaya o kadar ihtiyacım var ki...
Şak diye bi cevap yapıştırsaydınız keşke 35 kilo verdim ben yine veririm sen sıkma canını güzelim falan filan deseydin , valla isterse 2 kilo fazlamız olsun hiçbir kadın bu aldın verdin laf sokuşlarına gelemiyoruz zaten ,bazılarında patavatsızlık diz boyu
Ay sende görmeyeli nekadar gevşek ağızlı olmuşsun derdim ben olsam ....
Asalak canlı.salla sen öyle insanları yoluna bak.
Kilo alınır da verilir de sonuçta kalıcı değil ya, ama sizi inciten o densizin ne yüreği ne de az çalışan o beyni değişir böyle lüzumsuz insanlar için canınızı sıkmaya değer mi? Kimse içinizdeki hevesi söndürmesin kendiniz için biraz daha gayret, biraz daha kilo verin, insanlara vereceğiniz en güzel cevap bu olur. Sevgiler
O gün birisi canını sıkmıştır sizde deşarj olmuşturO an gerçekten o kadar bozuldum ki ne diyeceğimi bilemedim.
Gerçekten çok üzüldüm çünkü. üstelik arkadaşın kendisi aşırı kilolu biri ama neden böyle bir şey yaptı anlamış değilim. Birbirimize destek olmak varken neden bu kötülük.
Bu kadar kırılgan olduğum için bu konuda kendime kızıyorum ama elimde değil işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?