İnsanlar neden bu kadar kötü?

35 kilo vermişsiniz, yine verirsiniz.. Zayıflayarak ona en güzel cevabı verebilirsin.. Sanane diyebilirdin aslında benim kilom seni mi gerdi diye..

Vereceğim zaten asla pes etmem. Kendimi seven saygı duyan biriyim ve hep çabalıyorum ama o an insanların içinde kendimi çok rencide olmuş hissettim yer yarılsa da içine girsem dedim. Yapım gereği insanları kıramam pek tersleyemem ama kendim çabuk kırılırım. Sadece tekrar diyete başladım dedim ama gerçekten çok ağrıma gitti.

Kesinlikle öyle o kadar haklısınız ki. Elimden geldiğince kimseyi kırmamaya rencide etmemeye çalışırım hep aksine destek olurum. Hepimiz birbirimizi olduğumuz gibi kabul etsek hep motive etsek keşke. Ama biz kadınlar için bu gerçekten o kadar zor ki. Umarım bir gün birlik olmayı başarabiliriz.

İnsanlar neye hassas oluruz bilemeyebilir ama kilo, yaş, guzellik.... bunlar kadinlar icin kilit taşlarıdır ve bir kadin bunu yaparsa buna diyecek soz yok elbet.

İnanin bunlar gecici. Ben de işsizliği cok takmistim biri iş dedi mi kotu olurdum aglardim.. hatta bir gun bu hassas zamanlarimda beni cok kirmisti. Ben atanamamis ogretmenim esim atandi.. ogluna örnek verirken bak calisirsan A. Abin gibi atanirsin calismazsan gülnihal gibi issiz olursun... o an hayat durdu sanki.. sizin dondugunuz gibi kalakaldim... ha noldu hala atanamadim ve artik kabullendim.. ama yine damarima basilirsa üzülürüm tabi.. bu icimde kalacagi gibi boyle insanlar da hic bitmeyecek...

Nesli tükenmez bu edepsizlerin patavatsizların hal bilmeyen kötü kalpli insanların. Bende aksine zayıfım kilo al ye biraz gibi saçma sapan sözlere maruz kalıyorum. O yüzden takmayın hiç

Sizi de çok iyi anlıyorum bir arkadaşım da kilo almaya çalışıyor ve onun içinde zorlu bir süreç bu farkındayım ve elimden geldiğince dikkat ederim hep. Konusunu kendi açmadıkça açmam, zaten kalbi güzel biridir o da iltifat edip daima destek olurum. Herkes kendinin ne olduğunu zaten biliyor ve farkında. Köstek olmaya ne gerek var.
Takmamaya çalışacağım çok teşekkür ederim.

Varlar maalesef ve olmaya da devam edecekler sanırım.
Elimden geldiğince böyle insanları kendimden uzak tutmaya çalışıyorum ama her yerdeler.
İnsanlarda ne gibi sorunlara sebep olduğunu bilmeden konuşuyorlar işte.

Bazı beyinsiz insanlar
Patavatsızlığı dobralık sandığı için böyle abuk subuk konuşuyorlar

Bir damla gözyaşınıza değmez
Zayıf olsanız başka kusur bulup yine konuşurlar hep konuşurlar

Kendisi de kilolu biri zaten aslında daha da duyarlı olması gerek ama işte insanların ağzı torba değil maalesef.
Bende kendime bu yüzden kızıyorum böyle biri için paraladım kendimi tüm gün.
Teşekkür ederim.

Bu kötülük değil gerizekalılık. Ancak bir gerizekalı 15 kilo almış birine sanki o kişi farkında değilmiş gibi "aa kilo almışsın" der.
Üstelik 35 kilo vermişsiniz öncesinde.

Hiç takılmayın. 35 kilo vermek kolay değil. Bir kez başarmışsınız, yine verirsiniz. Böyle insanlar yüzünden motivasyonunuzu kaybetmeyin.

Hakkınızda hayırlısı olur umarım benim ablamda çok bekledi sıkıntı çekti ama atandı. Kimseyi takmayın sizde umudunuzu yitirmeyin sakın her şeyin vakti zamanı var. Güzel günler umarım en kısa zamanda sizin olur.
Bu insanlarda bizden uzak olur umarım.

Şak diye bi cevap yapıştırsaydınız keşke 35 kilo verdim ben yine veririm sen sıkma canını güzelim falan filan deseydin , valla isterse 2 kilo fazlamız olsun hiçbir kadın bu aldın verdin laf sokuşlarına gelemiyoruz zaten ,bazılarında patavatsızlık diz boyu

Bazı beyinsiz insanlar
Patavatsızlığı dobralık sandığı için böyle abuk subuk konuşuyorlar

Bir damla gözyaşınıza değmez
Zayıf olsanız başka kusur bulup yine konuşurlar hep konuşurlar

Evet insanları memnun etmek mümkün değil maalesef.
Çok teşekkür ederim gerçekten değmez biliyorum.

Âmin canim inşaallah

Kendisi de zaten kilolu biri aslında daha anlayışlı duyarlı olması lazım. Ama işte üstüne vazifeymiş gibi beni aydınlattı.
Ağlamam iyi oldu belki de böyle şeyler beni daha çok güçlendirir.
Bu gece uyur sabah kalkar yüzmeye giderim.
Hepimiz güçlüyüz aslında böyle insanlar her ne kadar bizi aşağıya çekmeye çalışsada.
Çok teşekkür ederim gerçekten.

Kilo alınır da verilir de sonuçta kalıcı değil ya, ama sizi inciten o densizin ne yüreği ne de az çalışan o beyni değişir böyle lüzumsuz insanlar için canınızı sıkmaya değer mi? Kimse içinizdeki hevesi söndürmesin kendiniz için biraz daha gayret, biraz daha kilo verin, insanlara vereceğiniz en güzel cevap bu olur. Sevgiler

O an gerçekten o kadar bozuldum ki ne diyeceğimi bilemedim.
Gerçekten çok üzüldüm çünkü. üstelik arkadaşın kendisi aşırı kilolu biri ama neden böyle bir şey yaptı anlamış değilim. Birbirimize destek olmak varken neden bu kötülük.
Bu kadar kırılgan olduğum için bu konuda kendime kızıyorum ama elimde değil işte.

Ay sende görmeyeli nekadar gevşek ağızlı olmuşsun derdim ben olsam ....
Asalak canlı.salla sen öyle insanları yoluna bak.

Bende sonradan keşke şunu deseydim dedim ama işte o an öyle kötü oldum ki tek istediğim oradan gitmekti.
Unutup yoluma devam edeceğim.
Teşekkür ederim desteğiniz için.

Bende aslında kendimle barışık biriyim ve kilo verebildiğimi bildiğim için asla pes etmem hep devam ederim edeceğim de ama keşke böyle kırıcı insanlar olmasa.
Çok ağladım evet ama daha güçlü devam edeceğim artık.
Desteğiniz için çok teşekkür ederim.

Ben de oldum olası hep balık etli biriyimdir.Patavatsızca böyle söyleyen olmadı bana hiç.Ama söyleyen olsa hele de gıcık olduğum biriyse muhtemelen yüzüme sinsi bir gülümseme kondurup iki adım geri çekilip karşımdakini adamakıllı süzdükten sonra “Ya canıııım sen de çok zayıflamışsın ama bedeninden değil karakterinden.” der ve onu orada mor suratla bırakıp giderdim.

O gün birisi canını sıkmıştır sizde deşarj olmuştur sizde yumuşak yüzlüsünüz anladığım kadarıyla
Böyle insanlara hiç beklemediği cevabı vereceksiniz ki
1000 düşünüp 1 konuşacak bi daha ki sefere
Ağlayıp sızlamayla olmaz tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…