- Konu Sahibi agresifkiz
-
Gercekten cok haklisin.. Ben insanlarin buyuk cogunlugunun kotu niyetli oldugunu ve sirf uzmek icin sorduklarini dusunuyorum artik.
Sanana deyin. Ya da neden sordunuz deyin. Ben alakasız insanlar sorunca neden sordunuz diyorum direkt. Bir daha sormuyorlar
Bu yüzden çevremde hep sert biri olarak bilirler beni
Bile isteye kirmaya calisiyorlar.
Zevk aliyorlar ...
O kadar cok patavatsiz gordum ki.
Bekarken amcamin karisi cok sinir ederdi beni.
Seni alan yok mu? Kapan da oglumun arkadaslarindan biri seni alsin derdi. (25inde evlendim)
Normalde o an bir sey demiyorum ama sonradan sinir geliyor ve bir kac gun kendime gelemiyorum.
Daha 1 hafta once amcamin kizi normal konusmada o kadar cok laf sokmus ki bana anlamamisim o an)))) Eve geldiyimde yolda dank etti))) 2 gun anca çozduk laf sokmalari)))) Hala sinirim gecmedi)))Başarıyorlar da gerçekten
Onlara kendi kızlarını çocuklarını sorun sizde. Senin kızında hala evde mi? Ya da kızın çalışmıyor mu işe başlamadı mı? Ayy yazık deyin. Biraz yüzsüzce olacak ama hak ediyorlarBende öyle yapıyorum dışarıya sertimdir zaten. Bugünde soruldu öyle olması gerekiyor canım öyle istiyor dedim ama çok üzüldüm içten içe ve ağladım buna sinir oluyorum
Bana da evlendigimden beri neden hamile değilsin sorularından bikip geceleri agliyordum . Kimseye aciklama yapmak zorunda degiliz . Bizim bebegimiz olmuyor. Millet bos kalmis herkesin artılarını degil de eksilerini sorguluyor. Once kendilerine baksınlar. Kendilerinin hic mi derdi olmamis hoc mi onlara da sorulmamis boyle seyler . KENDILERINE YAPILMASINI ISTEMEDIKLERI SEYLERI BASKALARINA ZEVKLE YAPIYORLAR . tatmin olamiyorlar . Cevap veriyorsun bi cozum yolu bulmak yerine yine baska merakini gidermek icin turlu turlu sorular uretiyorlar . Sirf meraktan . Hakkettikleri cevaplari almalilar oyle alttan almak yok .İnsanlar neden karşımdakini üzer miyim acaba diye düşünmeden aklına gelen her şeyi soruyor? Hala neden evlenmedin neden hala işsizsin artık ağlamaktan helak oldum dışarıdan bakınca dert değil belki ama inanın sorulunca çok can yakıyor? Nasıl baş ediyorsunuz böyle kendini bilmez insanlarla?
Bana da evlendigimden beri neden hamile değilsin sorularından bikip geceleri agliyordum . Kimseye aciklama yapmak zorunda degiliz . Bizim bebegimiz olmuyor. Millet bos kalmis herkesin artılarını degil de eksilerini sorguluyor. Once kendilerine baksınlar. Kendilerinin hic mi derdi olmamis hoc mi onlara da sorulmamis boyle seyler . KENDILERINE YAPILMASINI ISTEMEDIKLERI SEYLERI BASKALARINA ZEVKLE YAPIYORLAR . tatmin olamiyorlar . Cevap veriyorsun bi cozum yolu bulmak yerine yine baska merakini gidermek icin turlu turlu sorular uretiyorlar . Sirf meraktan . Hakkettikleri cevaplari almalilar oyle alttan almak yok .
Manavdan elma mi aliyorsunuz, demek gecti icimden. Bir kadin hem cinsine bu tabiri (almak) kullaniyorsa laf anlatilacak insan kategorisinden cikiyor.O kadar cok patavatsiz gordum ki.
Bekarken amcamin karisi cok sinir ederdi beni.
Seni alan yok mu? Kapan da oglumun arkadaslarindan biri seni alsin derdi. (25inde evlendim)
Normalde o an bir sey demiyorum ama sonradan sinir geliyor ve bir kac gun kendime gelemiyorum.
Aslinda evlenmemi istemiyor. Kendi kizi 29 unda evlendi diye sinirini benden cikarmaya calisiyor.Manavdan elma mi aliyorsunuz, demek gecti icimden. Bir kadin hem cinsine bu tabiri (almak) kullaniyorsa laf anlatilacak insan kategorisinden cikiyor.
AminAslinda evlenmemi istemiyor. Kendi kizi 29 unda evlendi diye sinirini benden cikarmaya calisiyor.
O da oyle hasta biri.
Her kese oyledir. Her kesle ugrasir, hayattaki tek amaci odur.
Bu tarz insanlar coktur.
Allah bizleri boyle insanlardan korusun ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?