İnsanlar neden bu kadar patavatsız?

İş bulup evlendiğinde de başka soracak şey buluyorlar.Bir insanın iç huzuru yoksa başkasını huzursuz etmek işten bile değil onun için.

Umursamayıp ,es geçmek en iyisi.Soranın sanki her işi müthiş yolunda

İnsanın canını yakmaktan keyf alıyorlar resmen. Sizi çok iyi anlıyorum. Ben uzaklaşıyorum o tip insanlarla muhatap olmuyorum. Yapcak fazla birşey yok malesef. Laf yetiştirmekten yoruluyorum. Uzaklaşıp allahma havale ediyorum. Çok yoruldum. Ne diyeyim ne kimsenin eşi baki ne de işi kimse buyuk konuşmasınlar. Rabbim gonlunuze gore iş ve eş nasip etsin.

Çok güzel yazmışsınız gerçekten teşekkür ederim çok iyi geldi. O kadar haklısınız ki.

Bana evliliği soranlara (muhafazakar kesimiz) allah istediği an evleneceğim diyorum :) Herkes sus pus oluyor.

Öyle zaten kendi hayatı yolunda değil söyleyenin zaten maddi sıkıntıları var bana sardı sanırım.

Unutmaya calsiiyorum . Pat diye biri cikiyor karsima hamile degil misin ... diyor . Içimden saydirmak geliyor suratina ama yok diyorum sadece . Gecen annemlere gitmistik ordaki komsu bile beni gorur gormez TEMMMMBBEEEELLL yok mu bisey . Dedim zamani var

Bende görüşmeme kararı aldım mesafe koyacağım. Kendi hayatı yolunda olan biri değil zaten acısını benden çıkardı sanırım. Teşekkür ederim amin, isteyen herkese nasip etsin allahım.

Bana evliliği soranlara (muhafazakar kesimiz) allah istediği an evleneceğim diyorum :) Herkes sus pus oluyor.
Bence suspus olmuyorlardir . Onlara da dedikodu malzemesi cikiyor . Kendi aralarinda konusuyorlardir yine milletin gunahi almayi cok seviyorlar sanirsin hepsi melek :)

Hadsiz insan işte çok sinir oldum. Yaşamayan bilmiyor ve anlamıyor. Hassas konularda keşke dikkatli olsak biraz. Umarım allah gönlünüze göre verir çok mutlu olursunuz.

Bu dertten muzdarip olan kadınlar ama bunu yapan yine kadınlar.
20 gün kadar evvel bir arkadaş yeniden evlenecek olmamı hazmedememiş resmen.
Bana ilkiyle tamamen bitti mi ? Dedi. Bunu hayatım boyunca unutamayacağım.
Bir başka kadın bana “dul muyum ben?” Diye bir şey söyledi.
Dul kadın sanki yarım bir kadın.
O yüzden ilk olarak bunları söyleyenlerin yani kadınların değişmesi lazım.

Kiskandigindan diyordur canım

Bence suspus olmuyorlardir . Onlara da dedikodu malzemesi cikiyor . Kendi aralarinda konusuyorlardir yine milletin gunahi almayi cok seviyorlar sanirsin hepsi melek :)

E alsınlar günahımı benim işime gelir :) Valla ben milletin dediğine hiç bakmam, hiçte umursamam. Eğer çok sinirime dokunurlarsa, siz evlendiniz de ne oldu diyorum. Herkes dönsün bir evliliğine baksın. Güzel bir evliliği olmayan büyüklerimiz nedense hep bu patavatsızlıkları yapıyor ama gençleride görüyorum ayrı bir havalardalar... Sanki evlendiler diye atomu parcaladılar sanırsın. İnsanlarda nasıl bir cahillik nasıl bir kafa yapısı var anlamıyorum. Evliliği bir başarı olarak görenler neyin kafasını yaşıyor acaba. En zor üniversitelerden birinde okuyup zor bir bölümden mezun oldum ama bir kez bile etrafımdan taktir görmedim hatta ne okuduğumu bile anlayamıyorlar.... İnsanları aşağılamıyorum yanlış anlamayın ama bu kadar cahillikte fazla...

Benim asıl sıkıntım iş aslında evlilik umrumda değil pek ama haklısınız.

Ya ne kadar düşüncesizler... Ben bu insanları anlamıyorum. Belki bir sorunu var karşıdakinin, çocuğu olmuyor ve ya bu konuda psikolojik baskı altında olduğu için hamile kalamıyor. Bizim insanımız ne kadar anlayışsız.

Cahil gelmis cahil gidiyorlar . Ben 24 yasindayim ve evliyim . Ama bekarligi mum ile ariyorum . keske evlenmeseydim dedigim cok zaman var . O yuzden Bekarlik sultanlik vallaha :))

Cahil gelmis cahil gidiyorlar . Ben 24 yasindayim ve evliyim . Ama bekarligi mum ile ariyorum . keske evlenmeseydim dedigim cok zaman var . O yuzden Bekarlik sultanlik vallaha :))

Ben şu yaşımda hala diyorum ki evliliğe çokta hazır değilim sanki, millet şaşkınlıkla karşılıyor :) İşten eve geliyorum, allah razı olsun annemden, yemek hazır. Yorgun olduğumda çift kişilik yatağıma uzanıp kimseyle paylaşmadan rahatça yatıyorum. Herhalde ben evlensem dengem feci bozulur :)

Asllaa çözüm yolu bulmaya çalışmazlar. Ogrenince hayatlarinda ne degisecek . Dedikodu malzemesi topluyorlar . Bi araya gelir bi avuc geri kafali topluluk falankesin kizinin cocugu olmuyor . Kisirmis . Falankesin kocasi kisirmis . G..tlerinden uyduruyorlar ustune ekleyip .. bana kendi gorumcem bile yapiyor bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…