İnsanlar neden bu kadar patavatsız?

Sen su an prenses modundasin . Evlensen kül kedisi mood on bu

Benim erkek kardeşim üç yıldır evli, hiç karışmam o meselelere. İstedikleri zaman yaparlar çocuk. Ben de bir görümce ve annemde bir kaynana olduğundan dolayı ben etrafımdaki duyduklarımı dehşetle karşılıyorum. Ya benim ne haddime geline karışmak, erkek kardeşimi doldurmak. Herkes mutlu ve huzurlu olsun. Ben birini kırmaktan üzmekten itina ile kaçınırım.

Sen su an prenses modundasin . Evlensen kül kedisi mood on bu

Valla ufukta evlilik görünmediğinden ben hala prenses hayatıma devam edeceğim. Herkes diyor bu kızlara böyle ayrı oda vermişsiniz, evlenirler mi... Eh tabi alıştık rahatlığa ama ben kolay kolay kimseden etkilenmiyorum ki sanırım etkilenmeyeceğimde... Muhakkak hep kötü taraflarını görüyorum erkeklerin :)

Benim de abimler evli hicbirsey daha bugune kadar ne ben ne de ablamlar sormuşlardır. Var mi yok mu ne zaman yapicaksiniz . Annem hele melek ya gelinlrini bizden ustun tutuyor . :) kizlarina ne yapilmasini istemiyorsa gelinlerine de oylr davraniyor .

Ben daha 3 aylık evliyim, bana çocuk var mı diye soruyorlar. Var 3 tane, aile içinde büyüsünler diye evlendik diyorum.

Vallaha su hadisenin şarkısı tam bana gore prensesler gibiydim ben baba evinde .. en iyisini yapiyorsun ama evlenince ister istemez insan etkileniyor cevredeki garrraa gaarraa gaarraa cahil insanlarin sorularindan bikkinlik geliyor .

Vallaha su hadisenin şarkısı tam bana gore prensesler gibiydim ben baba evinde .. en iyisini yapiyorsun ama evlenince ister istemez insan etkileniyor cevredeki garrraa gaarraa gaarraa cahil insanlarin sorularindan bikkinlik geliyor .

Ben çalışacağım için o insanları ayda yılda bir görürüm :) Onlar yüzünden de kendimi yıpratacak değilim. Üzerimde öyle bir dinginlik var ki bazı şeyler olsa da olur olmasa da olur kafasındayım.

Ben daha 3 aylık evliyim, bana çocuk var mı diye soruyorlar. Var 3 tane, aile içinde büyüsünler diye evlendik diyorum.
Gerçekten cozum gelmiyor bu insanlara .. bende de oyleydi . Ilk aylarda .. gorumcemin kzii ile aramizda 2 yas falan var . Bana diyor ki gorumcem yok mu bosey yok dedim senin kizinda yok mu bisey sirf giciklik olsun diye yoksa merakimdan degil . Ay yok o da kucuk dedi . Niye evlendirdin o zaman kucukse diye . Istediler verdik .diyor .. cahille cahil olunmaz .

Ama şöyle bir gerçek var bence. Kaynanasından ve görümcelerinden kötü muamele gören gelinler şikayetçidir ama ses etmesen de öyle pek bir değerli değilsindir çünkü adın görümce adın kaynana... O yüzden karşı taraf temkini elden bırakmıyor... Üç yıl evli olan kardeşimin evine ben beki on defa bile gitmemişimdir. Hep ailecek sadece davet edildiğimizde gittik. Hayatta misal çat kapı gidemem o samimiyet yok arada. Bizim ev ama herkese açık isteyen çat kapı gelir, biz o duyguyu insanlara veriyoruz.

Ben bekarım bana bazen öyle laflar ediyorlar ki ben manavdaki bir karpuz bir elma değilim ki beni birine vereceksiniz diyorum... .

Bekarken ben de oyleydim . Annem sagolsun yengemler sagolsun isten gelirdim yemegim hazir . Oohhh simdi oyle mi her gun ne yemek yapcam derdi beni yedi bitirdi . :)))

Çok doğru

Sen evlendin isin gücün var başın göğe mi erdi deyin
Gercekten de lafini esirgemiyceksin kimseden yapistir gitsin . Senin kalbin kirilacagina karsidaki de kirilsin ne var yani onlarin merakini tatmin etmek icin uzuliceksen . Sirf onlarin ici rahat etsin diyr uzulmek yok

Sİzi çok iyi anlıyorum. Bugün bi arkadaş da bana evde kaldın dedi. Şaka yapıyor ama laf nereye gidiyor anlamıyor. İnsanlar çok kötü. Ben de sen kendine bak dedim. Ben kabul etmiyorum kimseyi dedim. İster istemez savunmaya geçiyorum. Bir de şöyleleri var ablacım ya evlensene ya yaşın geçiyo bak çocuğun olmayabilir diyenler hayır madem böyle şeyleri akledebiliyorsunuz biriyle tanıştırın. Benim bulamadığım belli

Gercekten de lafini esirgemiyceksin kimseden yapistir gitsin . Senin kalbin kirilacagina karsidaki de kirilsin ne var yani onlarin merakini tatmin etmek icin uzuliceksen . Sirf onlarin ici rahat etsin diyr uzulmek yok

Beni hep sağ olsun annem kaş göz ederek durdurur :) bir de tembihler şu şu şöyle yine diyecek sen alttan al diye...

Ay herkese cevap veriyorum, konu sahibi kusura bakma lütfen. Bana da bunu diyenler var... Hatta bir kere kız kardeşim kulak misafiri olmuş, benden ve birinden için yaşları gecmiş bunları kim alır demişler... bunları söyleyende kadın ya... Üzücü olanda bu yani. Bu cahil kafayla nasıl yaşıyorlar. Bir de mutlu bir evlilikleri bile yok. Sanırım önemli olan sadece evli olmak bu kadınlar için.

Beni hep sağ olsun annem kaş göz ederek durdurur :) bir de tembihler şu şu şöyle yine diyecek sen alttan al diye...
Keske kaynanam da oyle olsa :)) onlardan cok o meraklı .. :)) bana sordullari soruyu merakla nasil cevpaliycam diye bakiyor:))

Keske kaynanam da oyle olsa :)) onlardan cok o meraklı .. :)) bana sordullari soruyu merakla nasil cevpaliycam diye bakiyor:))

Yanlış anladın herhalde annem insanların kalbini kırma, o patavatsız diye sen onlara uymak zorunda değilsin diyor. Yani onlar desin sen alttan al, benim de karakterime ters susmak... Anında cevabı yapıştırıyorum :)

Sanirim yanlis anladim evet :)) ya keske brn de oyle patavatsiz olsam . Olamiyorum ya :) yeni gelinim ya su an susuyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…