- 17 Ağustos 2025
- 259
- 64
- 13
- 19
- Konu Sahibi banalazimyasamalani
-
Ya lisedeki arkadaşlarım mesela işlerine gelince yazıyorlar soğuk yapmıyorum ama gerçek arkadaş hep yazar biri ekti beni mesela yalan söyledi üstüne üstlük kopardım arkadaşlığı,diğerleriyle daha mesafeliyim.Ünidekiler desen bugün varlar ama üniden sonra olmazlar gibime geliyorVefasızı var vefalısı var.Seçimlerinizi ona göre yaparsınız olur biter
İşlerine gelince yazıyorlardan kastınız neYa lisedeki arkadaşlarım mesela işlerine gelince yazıyorlar soğuk yapmıyorum ama gerçek arkadaş hep yazar biri ekti beni mesela yalan söyledi üstüne üstlük kopardım arkadaşlığı,diğerleriyle daha mesafeliyim.Ünidekiler desen bugün varlar ama üniden sonra olmazlar gibime geliyor
canları isteyinceİşlerine gelince yazıyorlardan kastınız ne
öyle yapıyorum zatenHayat mottonuzu 'umma ki küsmeyesin' üzerine kurabilirsiniz.
Aman Benı sevmeyen bana halimi hatırımı da sormasın samimiyetsiz samimiyetsizÜzülmüyorum ama bir merhaba nasılsın demek bu kadar zor olmamalı ? Sonuçta geçmişte bir muhabbetin olmuş bir şeyler paylaşmışsın sevmesen bile hal hatır sorabilirsin.Ama ben böylelerine ne yapıyorum her türlü siliyorum çünkü öyle olması gerekiyor.
yok dışa dönüğüm aslında başka insanlar da var çevremde ama onlarla da böyle olacağızetrafın böyle insanlarla doluysa kendi içine dönüyorsun…
Sürekli konuşacaksınız diye bir şey yok kicanları isteyince
Ooo o kadar küçükken bızımde boyle Problemlerimiz vardıYa lisedeki arkadaşlarım mesela işlerine gelince yazıyorlar soğuk yapmıyorum ama gerçek arkadaş hep yazar biri ekti beni mesela yalan söyledi üstüne üstlük kopardım arkadaşlığı,diğerleriyle daha mesafeliyim.Ünidekiler desen bugün varlar ama üniden sonra olmazlar gibime geliyor
sevmemelerine sebep olacak bir şey de olmadı ahaahahAman Benı sevmeyen bana halimi hatırımı da sormasın samimiyetsiz samimiyetsiz
sen kaçsın 50 falan mı ? Ve hayat dersten ibaret değil sosyallik bir şey de var insan sosyal bir varlık ama en azından sizin gibi en acısı da beni hatırlamamış unutmuş çoktannn demiyorumOoo o kadar küçükken bızımde boyle Problemlerimiz vardı
Boşta kalma ders çalış, napcan zaten arkadaşı
Aynen öyle kimse vazgeçilmez değil dışarıda çok daha kafa dengi insanlar var ama onlarla da denk gelmek çok önemliMaalesef ben de bu durumu yaşıyorum. Geçen sene gayet beraber vakit geçirdiğim insanlar bu sene bi tuhaf davranıyor ya da buluşmuyoruz. Ben de konuşmuyorum artık çünkü tutarsız insanları sevmem çok yorucu
O da çok zor işte tanışmak arkadaş olmak kolay,ortak paylaşımın gitsin bi soruyolar mı hayır aslaMilleti takma hic. Cogu kisi cikarci ve gereksiz. Hep kendisine olsun beklentisinde.
Bu kafalari degilde gercek dostluklari tercih et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?