İnsanlar neden bu kadar yorucu

Bir daha bik bik ederse kaçak dövüşmemesini, eşine aynen söylemesi gerektiğini söyleyin. Zaten tribi yemiş bulundunuz, patlatın gitsin.
Yok ya ben daha muhattap almam başta kendimi suçladm acaba küçümsemek gibi mi oldu diye de yorucu yani. Gelip özür diliyor bende kırıldım dedim hala uzatıyorsun keyfin bilir yazmış bana sonra da kocasıyla aşk dolu ve laf sokmalı storyler

Gizlesin o zaman.

Küçümsemek gibi olmaz. İş güç yok, adama sarıyor demek ki. Meşkale bulsun kendine de adam nefes alsın yahu. Teli geç açtı diye insanın üstüne gidilir mi?

Çok fazla arkadaşım yok aslında olanlarda böyle yapıyor insan iki çift laf edecek birini arıyor ama daha beter canım sıkılıyor böylede
Evet haklısın bazen bende bunaliyorum ama kazik yemekten iyidir diyorum hobi edin yürüyüş yap kafana takma canim

Küçümsemek gibi olmaz. İş güç yok, adama sarıyor demek ki. Meşkale bulsun kendine de adam nefes alsın yahu. Teli geç açtı diye insanın üstüne gidilir mi?
Ne bilim anlasam herşey bizim kontrolümüzde olamazki ben geç açtı diye sinirlenmek yerine merak ederim korkarım mesela bişey mi oldu diye. Her insan farklı demekki

Sende bi sorun yok insanlar kafayı demiş

Aslında işsiz olduğu için kendini eksik hissediyor, bir şeyler yapmak istiyor fakat imkan bulamıyor sanırım. Zaten şuan pandemi sebebiyle iş bulmakta zor. Sizin her söylediğinize alınganlık yapması bu yüzden sanırım. Şimdi siz söyleyince konunun sebebi belli oldu. Sizlik bir durum yok kendinizi üzmeyin, boş kaldığı için sinirlenip sinirini başkalarından çıkartıyor. Umarım düzelir herşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…