- Konu Sahibi Ojeli-Ejderya
-
İnsanlar neden empatiden yoksun? Burda birçok konu gördüm, boşanmalar, aile ile ilgili sorunlar, arkadaş sevgili ile sorunlar... yorumlar neden hep ağır eleştirili. Herkesin hayatı mükemmel mi ki karşınızdaki insana akıl verirken derdini paylaşırken 4 4lük olması gerekiyor gibi tavırlara sahip herkes. Örneğin kadın 10senelik eşiyle olan bir problemini paylaşmış. Konuşulup halledilebilecek basit bi konuyken yorumlarda karşına al şöyle şöyle tatlı dille çözmeye çalış, bi süpriz yap, ilk adımı sen at demek yerine boşan, ondan adam olmaz, bunu dediyse bitmiştir... peki sizin hayattaki ilişkileriniz hep mi mükemmel. Hiç mi sorununuz yok? Hiç bir evlilik kolay kolay kurulmazken arada sevgi bağları varken yorumlarınız neden hep yapıcı değilde yıkıcı. Elbetteki boşanmalar olabilir, ancak kimsenin ilişkisini tam anlamıyla bilmeden yazdığı tek bir sorunu okuyarak boşanması gerektiği kanaatine varılıyor? Bu bir örnekti. Aynı şey aile içinde geçerli. Tek bir lafıyla anne babayı silmek daha görüşmemek gerektiğine dair yorumlar görüyorum ve inanamıyorum
Açıkçası bu tarz insanların hayatlarında yolunda giden şeylerin olduğuna inanmıyorum. Çünkü tek bir cümlede tek bir yanlışta boşan boşan boşan... siz öyle mi yaptınız? Evliliğinizde tek bir sorunda hemrn boşandınız mı? Neden öfke dolusunuz hayata insanlara karşı? Kendi mutsuzluğunuzun hıncını neden başkalarınında yaşaması için çaba gösteriyorsunuz. Durup bir düşünmelisiniz... büyük konuştuğunuz her şeyin bir gün başınıza gelebileceğini bilerek.
basit olaylara kimse bosan demez, hic te görmedim. Bosan dedigimiz tipler genelde 4. 5. aldatmayi sineye çekmeye hazirlanan, yedigi dayaga/gördüğü psikolojik şiddete çözüm arayan tipler.
Bunlarin çözümü yok maalesef.
Merak etmeyin, biz bosan diyoruz diye kimse bosanmaz, bosanacak olsa 50 defa bosanirdi, hep soylerim herkes mutlu olmayi hak etmiyor zaten, çeksinler bizene
Ayrica yorumlar uzerine konu acmak moda oldu sanirim, sizene milletin yorumundan?
Uyelerimiz onun iliskisine yorum yapmışsa haklilardir, boşansın benceÇünkü kendisi de yeni konu açtı. Kuzenine ve amcasına yönelik eleştiriler beklerken; üyeler onun ilişkisine dair de yorum yaptı. O yüzden yorumları beğenmedi.
Dur kız daha evlenmediUyelerimiz onun iliskisine yorum yapmışsa haklilardir, boşansın bence
İnsanlar neden empatiden yoksun? Burda birçok konu gördüm, boşanmalar, aile ile ilgili sorunlar, arkadaş sevgili ile sorunlar... yorumlar neden hep ağır eleştirili. Herkesin hayatı mükemmel mi ki karşınızdaki insana akıl verirken derdini paylaşırken 4 4lük olması gerekiyor gibi tavırlara sahip herkes. Örneğin kadın 10senelik eşiyle olan bir problemini paylaşmış. Konuşulup halledilebilecek basit bi konuyken yorumlarda karşına al şöyle şöyle tatlı dille çözmeye çalış, bi süpriz yap, ilk adımı sen at demek yerine boşan, ondan adam olmaz, bunu dediyse bitmiştir... peki sizin hayattaki ilişkileriniz hep mi mükemmel. Hiç mi sorununuz yok? Hiç bir evlilik kolay kolay kurulmazken arada sevgi bağları varken yorumlarınız neden hep yapıcı değilde yıkıcı. Elbetteki boşanmalar olabilir, ancak kimsenin ilişkisini tam anlamıyla bilmeden yazdığı tek bir sorunu okuyarak boşanması gerektiği kanaatine varılıyor? Bu bir örnekti. Aynı şey aile içinde geçerli. Tek bir lafıyla anne babayı silmek daha görüşmemek gerektiğine dair yorumlar görüyorum ve inanamıyorum
Açıkçası bu tarz insanların hayatlarında yolunda giden şeylerin olduğuna inanmıyorum. Çünkü tek bir cümlede tek bir yanlışta boşan boşan boşan... siz öyle mi yaptınız? Evliliğinizde tek bir sorunda hemrn boşandınız mı? Neden öfke dolusunuz hayata insanlara karşı? Kendi mutsuzluğunuzun hıncını neden başkalarınında yaşaması için çaba gösteriyorsunuz. Durup bir düşünmelisiniz... büyük konuştuğunuz her şeyin bir gün başınıza gelebileceğini bilerek.
Tembel bir sevgilisi varmış millet adama sallayınca zoruna gitmiş kslsösödUyelerimiz onun iliskisine yorum yapmışsa haklilardir, boşansın bence
Uyelerimiz onun iliskisine yorum yapmışsa haklilardir, boşansın bence
Hanımefendi sevgiliniz tembelin teki ve bunun bizim mükemmel olmayan hayatımızla herhangi bir ilgisi yok. Yani bizim hayatımızın mükemmel olmayışı sizin o adamdan bir ömür çekeceğiniz gerçeğini değiştirmiyor. Bunu şimdiden kabullenmeye başlarsanız sanıyorum 1 yıla kadar hayatınız olumlu yönde değişmeye başlayacaktır.İnsanlar neden empatiden yoksun? Burda birçok konu gördüm, boşanmalar, aile ile ilgili sorunlar, arkadaş sevgili ile sorunlar... yorumlar neden hep ağır eleştirili. Herkesin hayatı mükemmel mi ki karşınızdaki insana akıl verirken derdini paylaşırken 4 4lük olması gerekiyor gibi tavırlara sahip herkes. Örneğin kadın 10senelik eşiyle olan bir problemini paylaşmış. Konuşulup halledilebilecek basit bi konuyken yorumlarda karşına al şöyle şöyle tatlı dille çözmeye çalış, bi süpriz yap, ilk adımı sen at demek yerine boşan, ondan adam olmaz, bunu dediyse bitmiştir... peki sizin hayattaki ilişkileriniz hep mi mükemmel. Hiç mi sorununuz yok? Hiç bir evlilik kolay kolay kurulmazken arada sevgi bağları varken yorumlarınız neden hep yapıcı değilde yıkıcı. Elbetteki boşanmalar olabilir, ancak kimsenin ilişkisini tam anlamıyla bilmeden yazdığı tek bir sorunu okuyarak boşanması gerektiği kanaatine varılıyor? Bu bir örnekti. Aynı şey aile içinde geçerli. Tek bir lafıyla anne babayı silmek daha görüşmemek gerektiğine dair yorumlar görüyorum ve inanamıyorum
Bence konuşmalı. Bir daha beni aldatırsan pipini keserim derse gözü korkmuş olur yeterinceSize yüzde 80 katılıyorum. Yüzde 20 ise söyle düşünüyorum. Buraya konu acanlar farklı fikirler görmek için acıyor. Bu farklı bakış acılarını hatırlatırsın konu sahibi de kendi akıl süzgecinden geçirip böykece karar verir.
Teselli platformu gibi değil de ben daha cok fikir platformu olarak görüyorum butayı.
Bir de birsey diyeceğim. Son haftalarda okudugum hiç bir konuda süslen, kocana sürpriz yap al karsına konuş diyecek konu sahibine rastlamadım.
Konuların çoğundaki koca kişileri plasentadan ayrılmamış, meslek sahibi karısını köle gibi kullanıp yetmeyip kv evinde eziyet eden parasını elinden alan tipler. Bu ara kumar konusu da çok var. Aldatma işine hiç girmiyorum. Hangisinde al karsına konuş denebilir sizce?
Evet gayette memnunum kararımdan.siz öyle mi yaptınız? Evliliğinizde tek bir sorunda hemrn boşandınız mı?
Neden öfke dolusunuz hayata insanlara karşı?
Burda pek denk gelmedim yaşayıp tecrübe ettiği konular dışında sizinde deyiminizle büyük konuşanı.büyük konuştuğunuz her şeyin bir gün başınıza gelebileceğini bilerek.
Bi evlenebilsin önce de.Uyelerimiz onun iliskisine yorum yapmışsa haklilardir, boşansın bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?