Bak kendi adıma eğer yeterince yumuşatıp söyleyemediysem özür diliyorum senden, hakkını helal et.
Ama ayrıl demedim sana.
Sadece şunu soruyorum, hem o beğenmediği markette çalışıp parasından kenara altın atsaydı, hem zaten dediğin gibi 0.01 puanla kaçırdıysa yeterince çalışmıştır o düzeyini koruyup tekrar memuriyeti zorlasaydı şuanki tablodan daha güzel olmaz mıydı?
Ayrılma, ama çok da kendini parçalamadığını gör.
Kahroldum falan yazıp üzüyorsun beni, kıyamıyorum ama gerçekten evlenesi olan adam gerekirse iki iş bile yapar. Yapanı da gördüm yapmayanı da. Hiç mi bakkal çakkal yok sen gir oraya bu da başka bi yere girsin. İnsanı konuşturmayın öğrenciyken iş öğreticez diye aldıkları ofiste tuvalet yıkadığımı bilirim. Ekmek aslanın ağzında. İş beğenmemek çok üstten bir tavır.
Ben baba olsam, karşıma anasından harçlık alıp gelen adamdansa markette çalışıp bir yandan da memur olmaya çalışan damat adayına sıcak bakarım asıl.
Kahrolma, ama rehavete de kapılma. Yanındayız, iyiliğini istiyoruz, ama gönlün olsun diye duymak istediklerini söyleyip vebale giremem. Tanımıyoruz birbirimizi evet ama ikimiz de kadınız. Kendim için olanda neyi düşünüp ne yaptıysam sana da onu önerdim. Yine söylüyorum, iyiliğin için.