İnsanlar neden sürekli bir çekememezlik içinde?

Kıskançlık oyle bişey değil ki...kiskanc insan senle icli dışlı olmaz arkandan atip durur
Kötülüğüne çalışır paso
Bu hatunlar biraz eski günlerini özlemiş gibi...
Kötü birsey degil bu

İşteee bebeğim öyle dersen çekememezlik olmaz... Bunlar öyle demediği için çekememezlik oldu
Boşver bence mutlu ol, demek ki örnek alınacak hal, davranış ve görünüştesin. Belli ki onların içinde kalan bir şeyler var sende gördükçe depreşiyor ve söylemeden duramıyorlar. Sana bir kötülükleri dokunmadıkça çok umursama. Evet her şeyi zamanında yaşamak görmek lazım de kapat konuyu.

Ooo o zaman beni bütün sülalem kıskanıyor 😃insanları ciddiye almayın ya birisi beni kıskandıgını hissettiğimde genelde güler geçerim cünkü farkında olmadan cok komik duruma düşüyorlar. Ama hiçbir zaman dert etmedim dert edilcek bir seu yok gül geç her şeye herkese

bence genel olarak kendinize tam güvenli bir insan değilsiniz.
hep bir onaylanma ihtiyacı hissediyorsunuz
ki şimdi anlattığınız olaylarda insanlar pek bir şey de dememiş açıkçası
hem eşya vb şeyle için insanlar diyor onu alma bunu alsaydın vs
çok sıkıntılı bir durum göremedim asıl sizin bunu böyle sürekli takmanız sıkıntılı bir durum

ay yine de bir şey ekliyim
süpürgeyi dyson alırdım da komik olmuş
ben de araba alsam bugatti almak isterim de anca hayallerimde alabilirim :D
birisi bana bunu dese ben de "keşke durumumuz olsaydı da alabilseydik be bacım" derdim :D

ay yine de bir şey ekliyim
süpürgeyi dyson alırdım da komik olmuş
ben de araba alsam bugatti almak isterim de anca hayallerimde alabilirim :KK70:
birisi bana bunu dese ben de "keşke durumumuz olsaydı da alabilseydik be bacım" derdim :KK70:
Supurgem dyson ama bugattiye cok para lazim cookkk😂 neyseki oglum buyuyunce alacakmis bana o arabadan😂

Diyorum diyorum hatta kıskançlık yapılmasın diye özellikle söylüyorum. Ben hamile olsam salarım zaten kiloyu diyorum. Mesela... Yaaa sorun şu ben övünmek için bir şey yapmadığım halde öyleymişiz gibi davranıyorlar
Tam tersi tatlımmmm yanlıs yaoıyorsun iş ortamında ben bsy oğrendim asla ama aska gardını dusurme !! Sakın ozelinden bahsetme kmblir ne dedikodular dönüyordur sen blmezssn yasca buyudukce ınsan cok seyi kıyaslar bzdede var acaip bunaldım bende işe donecem ama cok akıllandım sakın seni ve evini yermelerine izin verme politik ol

bence genel olarak kendinize tam güvenli bir insan değilsiniz.
hep bir onaylanma ihtiyacı hissediyorsunuz
ki şimdi anlattığınız olaylarda insanlar pek bir şey de dememiş açıkçası
hem eşya vb şeyle için insanlar diyor onu alma bunu alsaydın vs
çok sıkıntılı bir durum göremedim asıl sizin bunu böyle sürekli takmanız sıkıntılı bir durum

+1.

zaten onaylanma ihtiyacı olduğuna dair konu açmış. evine aldığı paspasa kadar herkese resim atıyormuş

Back
X