insanlar neden YouTube vide atar?

Benim Insta hesabımdaki arkadaşların yarısı kendine kanal açtı,her gün video yükleyip hikâyelerinde de paylaşıyorlar videonun devamı kanalımda diye 😅 Birisi göçebe gibi sürekli ev değiştiriyor her taşınma olayında detayına kadar anlatır, taşındığı evin odalarını gezdirir filan. Birisi diyete başlamış her öğünü ayrı ayrı çekip atar. Birisi daha önce gezdiği yerleri paylaşıp buralara gidebilirsiniz diyerek tavsiye verir. Çok yani. Sana bana göre gereksiz ona göre faydalı bir iş. Ben yadırgamıyorum hiç valla hepsinin kanalına da abone oldum. Saçma sapan tipleri fenomen yapıp paraya boğan ülkemin boş insanları benim arkadaşlara da el atsın. Şimdilerde geçim kaynağı bu olmuş, ne mezunu olduğu vasfının ne olduğunu bilmediğimiz insanlar evleniyor çocuk sahibi oluyor diye ayakta alkışlayıp gözyaşı döküyoruz. Saçmalıklar silsilesi.
geçim kaynağımi? yahu bu mümkünse bende en sacmasindan bir youtiber olayım iyi türku söylerim 🤣

Bugünün fenomenleri 3-4 yıl öncesinin sersefil 15-20 abone ile bu işe başlayan insanlarıydı🤭
Zaten havadan sudan muhabbet ettiğiniz biriymiş çok çok yakın değilsiniz yani boşverin. Siz izlediyseniz uyaracak yakınlıkta bir tanıdığı daha izliyordur illa ki.
Editten sonra kendisi de izliyordur. O rahatsız olmuyorsa başkasının rahatsızlığı veya komik bulması çokta mühim değil.
Geliştirmek isterse birçok şeyi farkedecektir.
Olmadı pes edip silecektir.
Yeni şartnamede 1000 abone var adsense onayı alabilmek için ve 240 saat izlenmeli. Bunları geçince para kazanabilir. Uzun lafın kısası komikse gülmek isterseniz açın izleyin😅 Karantidayız zaten hepimiz kafayı yedik bırakın canı ne isterse onu yapsın pes edecektir zaten merak etmeyin 😂

Ben ne videolar bilirim.
Dünyanın en saçması ama acayip para kıranı.

Bir kız mesela 16 yaşlarında sen git bildiğimiz kel bir oyuncak bebeği süsle püsle adını Ela koy.

Video konuları Ela bebek yüzüyor.
Ela bebek uyuyor.
Ela bebek çişini yaptı :KK70: 15 er dk falan.
Benim yeğenim içine düşerek izliyordu onu.
Bu ne laaa dedim.
Baktım binlerce izlenme ben şok!

Siz dalga gecmeye devam edin.
Ilerde "ulan millet saçma videolarla köşeyi döndü ben evde kirli don yıkıyorum harclikla yaşıyorum" konusu açmanız olası.
arkadaşlar yüksek musadenizle youtiber oluyorum 😂en saçma içeriklerle
Plastik renkli bardaklarin ustunden araba tekerleginin gecerken cikardigi ezilme sesini arka arkaya defakarca kayda almislar. 1 milyon kusur izlenmesi var ne diyorsun. Belli mi olur. Ya tutarsa diyor millet artik.

İnsan niye kendini ilgilendirmeyen şeylere burnunu sokar ?

Youtubede para kazanmak zor demişsiniz .sanırım sizde kanal açtınız ki biliyorsunuz. Ben bu işlerin yıllardır içindeyim. Türkiye'de en viral videolar en saçma videolardır.

Onu da geçtim de size ne milletin youtube a video atmasından.
doğru sonradan düşündüm de bana ne hiç karışmayım artık insanları doğru eleştirmek yanlış hiicc beni alakadar etmez karar verdim

Çok samimi arkadaşınız değilmiş, hani böyle can ciğer kuzu sarması olursunuz o zaman söylersiniz de böyle bir arkadaşlık için uyarıya çok da gerek yok.

Boşverin gitsin.

Bu youtuber olanlar çok mu mantıklı şeyler paylasıyor sizce? Amac o zaten ne kadar saçma o kadar tıklanıyor. Uyarmanıza ne gerek var bilincli yapıyodur zaten.

Arkasından bu kadar olumsuz konuştuğunuz kişiye arkadaşım denemelisiniz.
Insanlar eve kapandı, bu şekilde kafa dağıtmaya çalışıyor olabilir. Bu onun tercihi, size saygı duymak düşer.

Valla ufacik birseyde acip bakip ogreniyoruz gecen gun cay ocagi dolabinin derecesini degistirmeyi ogrendik dun aksam orgu ile ilgili video izledim ben olsam yakinlik derecesine bagli olarak yorum yapabilirdim ama bu derece rahatsiz olurmuydum bilmiyorum

hadi fenomenleri tanınmış kişileri geçtim De bu sıradan kişiler neden yattığını kalktığını yediğini içtiğini paylaşır tüm dünyaya...para kazanmak da maksat bu zaten çok zor degilmi ...kimler milyon kere izleyecekde para kazanacaklar ...bunun için her anlarını paylaşmak ve sürekli birilerine beni izlendiye yalvarmak gibi durumda olmaları gerekmez mi....bir arkadaşım var YouTube kanalı açmış ...ya ama okadar okadar boş şeyler atiyorki bazen diyorum uyarayım komik duruyor yanlış anlama falan diyeyim en güzel yoldan kırmadan ama gercejten komik duruyor ..toplasan üç kişi beğeniyor videolarını abone hiç yok ....hani para kazanmak için aldığı nefesi paylaşacak da çok video olacakda böylelikle bütün özeli bütün dünyaya sergilenevekde ovv çok garip...şimdi benim size sorum kızı uyarmalimiyim ..en azından içeriklerini daha güzel bul falan mı diyeyim bana düşmez mi ? oturup bende seyir mi edeyim ...çok da severim kendinizi ama samimi değiliz sevdiğim biri arada konuşuruz havadan sudan okadar ....mesela çektiği videoyu anlatim..sabah kajvaktisini çekiyor masa berbat dağınik yerler zeytin çekirdekleri yumurta kabukları orda burda çay dökülmüş masaya " şimdi kahvaltı yapıyorum" diyor ortami çekiyor..sonra evi toplarken teli biyere koyuyor yaptığı işleri izliyorsunuz arada kafasını orasını burasını kaşiyor çocuklarına sesleniyor ..ya inanılmaz tuhaf gündelik haller....ben anlamıyorum insanlar gercejten neden YouTube video yükler ? para kazanmanın oldukça güç olduğunu da söylüyorlar ..bu arkadaş da böyle sacmalayinca ne diyeceğimi bilemedim...
Valla ben izlediğim videoların altına eksiklik görürsem montaj ,ses tonu vs söylüyorum. Çünkü neticede amaçları daha çok izlenmekse bunları dikkate almalılar. Bence söyleyin kibarca. Ayrıca arkadaşınızın vloglarinin izlenmesi için ilgi çekici olması lazım . Yani çocuklu hayat zor ama çocukla ne yapıyo da hayatını kolaylaştırıyo, insanlara aaa ben bunu hiç denemedim dur ben de deniyim fikri gelmeli veyahutta yaaa sadece ben böyleyim saniyodum benim dışımda başkaları da varmış aynı ben dedirte bilmeli. Yoksa izlerken kimse kimsenin kahvaltısını vs merak etmiyo hatta mümkünse oraları hızlandırma yapabilir.

öylemi yapsam ....vallahi gördükçe gülmemek için zor tutuyorum kahkaha atsam vicdan yapıyorum sussam böyle şeyler düşünuyorum ...nebilim ya herkesin hobisine saygı duymak gerek ama nebilim bütün dünya izleyebilir alay konusu olabilir ki bu YouTube çok yaygin

Tamam işte amacına ulaşmış , güldürmüş sizi.

Bende hoslanmıyorum ama kimseyi şu ana kadar uyarma gereği duymadım ki oturup bakıyoruz hepimiz, izliyoruz.

Demek oluyor ki amaçlarına ulaşıyorlar.

Benim tek kızdığım şey çocuklar, çocukları paylaşmaları.
Büyüyünce bundan hoslanacak mi bilmiyorlar bile , izinsiz alana girmek bu.

Dünya pislik dolu.

öylemi yapsam ....vallahi gördükçe gülmemek için zor tutuyorum kahkaha atsam vicdan yapıyorum sussam böyle şeyler düşünuyorum ...nebilim ya herkesin hobisine saygı duymak gerek ama nebilim bütün dünya izleyebilir alay konusu olabilir ki bu YouTube çok yaygin
Sosyal medya hesapları, YouTube vb mecralarda insanların kendilerine sayfa açması tercih meselesi, videolar komiktir saçmadır bilemem ama bu mecralarda neyi takip edip etmeyeceğimiz de bizim tercihimiz bence.
Çoğu sosyal medya fenomeni diye lanse edilen kişileri tanımıyorum, insanlar çektiklerini hem saçma buluyor hem de izliyormuş, bence onların yaptıklarından daha fazla tuhaf ısrarla izleyip takip etmek.

Sosyal medya hesapları, YouTube vb mecralarda insanların kendilerine sayfa açması tercih meselesi, videolar komiktir saçmadır bilemem ama bu mecralarda neyi takip edip etmeyeceğimiz de bizim tercihimiz bence.
Çoğu sosyal medya fenomeni diye lanse edilen kişileri tanımıyorum, insanlar çektiklerini hem saçma buluyor hem de izliyormuş, bence onların yaptıklarından daha fazla tuhaf ısrarla izleyip takip etmek.
pişmanım zaten admin üstüme gelmeyin daha fazla 🤪 seyretmeyecem diyorum yine görünce seyrediyorum şeytan durtukluyor

ona saçma degilki payasiyor evdeki varını yoğunu ...ama belki farkında değil ..bir arkadaş olarak farkındalık yaratmama gerek varmı diye düşünmeden edemiyorum..çünkü kendi çok saftır iyidir .
Farkında olmadan nasıl paylaşıyor?
Demekki kadın zevk alıyor, eğleniyor. Kendince vakit geçiriyor. Sizi ilgilendirmez. İzlemezsiniz olur biter.
Çok tutulan youtube fenomenleri sanki atomumu parçaliyor. Bir ara benim kızım izliyordu birkaçını. Saçma sapan geyikler ama adamın milyonlarca takipcisi var. Ben yasakladım izlemiyor çünkü argo konuşuyorlar, kızımın izlemesini doğru bulmuyorum.
Sizde izlemek zorunda değilsiniz arkadaşınız diye herşeyini beğenmek yada izlemek gibi bir zorunluluğunuz yok.

fenomen değilim, hepi topu 830 kişi takip ediyor ki 3te2sini gerçekten tanıyorum, 2800 küsür foro paylaşmışım instagramda
para kazanma kaygım yok
orası benim minibloğum
yazmayı, ifade etmeyi seviyorum
çoğu fotomda hiç de waauuuw değilim, anlamsız selfieler hatta
ama kimse laf etmiyor
çünkü onlara ne ?
benim sosyal medyam, benim kararım
beğenmeyen takipten çıkar
size tuhaf geliyorsa izlemeyin, takip etmeyin

hadi fenomenleri tanınmış kişileri geçtim De bu sıradan kişiler neden yattığını kalktığını yediğini içtiğini paylaşır tüm dünyaya...para kazanmak da maksat bu zaten çok zor degilmi ...kimler milyon kere izleyecekde para kazanacaklar ...bunun için her anlarını paylaşmak ve sürekli birilerine beni izlendiye yalvarmak gibi durumda olmaları gerekmez mi....bir arkadaşım var YouTube kanalı açmış ...ya ama okadar okadar boş şeyler atiyorki bazen diyorum uyarayım komik duruyor yanlış anlama falan diyeyim en güzel yoldan kırmadan ama gercejten komik duruyor ..toplasan üç kişi beğeniyor videolarını abone hiç yok ....hani para kazanmak için aldığı nefesi paylaşacak da çok video olacakda böylelikle bütün özeli bütün dünyaya sergilenevekde ovv çok garip...şimdi benim size sorum kızı uyarmalimiyim ..en azından içeriklerini daha güzel bul falan mı diyeyim bana düşmez mi ? oturup bende seyir mi edeyim ...çok da severim kendinizi ama samimi değiliz sevdiğim biri arada konuşuruz havadan sudan okadar ....mesela çektiği videoyu anlatim..sabah kajvaktisini çekiyor masa berbat dağınik yerler zeytin çekirdekleri yumurta kabukları orda burda çay dökülmüş masaya " şimdi kahvaltı yapıyorum" diyor ortami çekiyor..sonra evi toplarken teli biyere koyuyor yaptığı işleri izliyorsunuz arada kafasını orasını burasını kaşiyor çocuklarına sesleniyor ..ya inanılmaz tuhaf gündelik haller....ben anlamıyorum insanlar gercejten neden YouTube video yükler ? para kazanmanın oldukça güç olduğunu da söylüyorlar ..bu arkadaş da böyle sacmalayinca ne diyeceğimi bilemedim...
Madem nedenleri sorguluyoruz benim de merak ettiğim bazı şeyler var; ben de fırsattan istifade size onları sorayım.

İnsan neden başka bi insanın, özellikle de arkadaşım dediği bi insanın heveslerine bu kadar kibirli yaklaşır, neden yargılar?

Ya da insan niye yeni bi şey deneyen bi arkadaşına bakınca acemiliğine samimiyetle gülmez, yeni bi sey deneyimlemenin heyecanını ya da mutluluğunu onunla paylaşmak istemez de olaya sadece faydacılık ve kasıntı bi mükemmelliyetçilik ekseninde bakar?

Genel olarak neden denemekten, yanılmaktan, düstügümüz komik duruma kendimiz de gülmekten bu kadar çekinen, her seyi ben bilirim, en iyisini ben yaparım, yapamazsam da bos is der kestirip atarım diyen bi topluma dönüstük genel olarak? Hayattan zevk almayı bilen kimse kalmadı mı ?

Neden bi insan begenmedigi bi seyin nasıl daha iyi olabilecegine ictenlikle kafa yorup arkadaşına yapıcı bi eleştiri getirmez de yalandan güzel deyip arkasından KK ya konu açar?

Herkes canı ne isterse onu yapsın, onun niyetini, motivasyonunu sorgulamak benim haddime degil, olsa olsa onunla mutlu olurum, ben olsam farklı yapardım dedigim bi sey varsa bunu iyi niyetle anlatırım, bildigim bi yol yordam varsa tabsiye nuteliginde gosteririm ama asla mudahale etmem, kınamam diyen insanların sayısının artmasını bekliyorum ben mesela; sizce bu cok ucuk bi beklenti mi?

Babam böyle pasta yapmayı nereden ögrendi...:confused:

Back
X