Bu arada siz de adama mesafe koyun derim, onun gibi trip atmadan tabi ki, sadece mesafeli olun. Bir süre sonra başka bir niyetiniz olmadığını görüp, en azından mail adresi verirken ağzında gevelemez diye düşünüyorum.Evet mesafe koymaya calısıyor olabilir buna saygı duyarım ama soru sorduğumda ağzının içinde cevap vermesi gerekmiyor mail adresi soruyorum ona hal hatrını değil. Cidden bn ona yapısıyorum gibi oldu meraklı değilim kendi bilir. Kıza yırtık demem de şöyle mesela yeni geldi ama herkese kanka diyor cok sesli konusuyor müdüre senli benli hitap ediyor ve arkasından konusuyor birinin mesela bir aradayken bakıyorum hiç belli etmiyor.
Hakkınızda dedikodu yapıyor olabilirler. Arkadaşınız da sizin davranışlarınızı bu sebeplere dayanarak yanlış anlamış. Ve karısı kıskanmasın diye sizden uzak durmuş gibi geldi bana.
Uzak duruyorsa üstelemeyin daha çok yanlış anlaşılırsınız. Siz de kendinizi geri çekin onun olduğu ortamlarda.
Dedikodu ve kavga çıkartmak için gelen kişilerin ağzına laf vermeyin. Sen öyle anlamışsındır canım. deyin. Hatta, çok inceliyorsun o adamın hal ve hareketlerini, deyin o kıza. Kendi tuzağına düşsün.
Neyini anlamadın gayet acık yazdım.Anlatma, aktarma sorunun var. Anlama kısmı da böyleyse, sıkıntı sende...
Yolda sinirliyken yazmıştım farkettim şimdi hatalı yazmışım. Kısaca işyerimde huzurum kalmadı insan müsveddesi yüzünden. İnsanlık yapmanın iyi davranmanın karşılığını görmüş oldum. Bir insan karısı kıskanc diye iş arkadasına mesafe koyabilir fakat trip atar gibi yüzüne bakmamak kinayeli konusmak nedir.. Cidden nefret ettim pis mahlukattan. Kim bilir o dindar görüntünün altında nasıl biri var ki karısı zerre güvenmiyor.Anlatma, aktarma sorunun var. Anlama kısmı da böyleyse, sıkıntı sende...
O kişi seninle konuşmasa ne kaybedersin? O sana öyle davranıyorsa sen hiiiç umursamayacaksın. İş hayatı böyle. Her yerde birileri sinirini bozacaktır, görmezden gelmekten başka çaren yok. Buraya kadar haklısın.Yolda sinirliyken yazmıştım farkettim şimdi hatalı yazmışım. Kısaca işyerimde huzurum kalmadı insan müsveddesi yüzünden. İnsanlık yapmanın iyi davranmanın karşılığını görmüş oldum. Bir insan karısı kıskanc diye iş arkadasına mesafe koyabilir fakat trip atar gibi yüzüne bakmamak kinayeli konusmak nedir.. Cidden nefret ettim pis mahlukattan. Kim bilir o dindar görüntünün altında nasıl biri var ki karısı zerre güvenmiyor.
Bu yazdıklarınızdan sonra iyice emin oldum ki hakkınızda dedikodu çıkmış. O çapkın adam ustalıkla bu işten sıyrılabiliyor. Uzak duruyor sanki siz ona yakınlaşmaya çalışıyormuş gibi izlenim yaratıyor. Olmayan ilişkiyi varmış gibi üzerinize atacak farkında mısınız? O yüzden böyle bir adamın arkadaşlığına selamına arabasına ihtiyacınız yok. Burnunuzun dibinde olsun. O sizi nasıl görmezden gelip iğneliyor ise siz de aynısını yapacaksınız. Kendi kendinizi zor durumda bırakıyorsunuz şuan.Kızlar bütün gün moralim bozuktu düşünmeden edemiyorum işyerimdeki huzurum bitti resmen. Neyle suclanıyprum farkında mısınız? Üstelik o adam müsveddesi evlenmeden önce çapkınıj önde gideniymiş. 1 sene önce umreye gitmiş hacı hoca takılıyor herkes buna cok güveniyor yani sessiz sakin iyi insan olarak bakıyorlar halbuki ben biliyorum ne oldugunu daha Q ay öncesine kadar sürekli bana bulasırdı ederdi. Şimdi insanlara da belli etmek istemiyorum birşey var sanacaklar diye. Ama cok zoruma gidiyor yüzüme bakmıyor ben onu insan yerine koyuyorum sen kimsin ki yani gerizekalı. Önce karına güven vermeyi öğren pis mahlukat. Birde aksam oturduğum yerden geciyor istikamet olarak B en haric 2 kişiyi daha alıyor bırakıyor bugün caktırmadan yüzüme bakmamasına ragmen bindim geldim diğerleri bişey sormasın diye insanlar yanlıs anlayacak. Yani böyle bişey olamaz ya karın kızabilir konusmayabilirsin ki karısı haklı adam cidden piç suan herseyi düşününce anlıyorum bana davranışlarını ve suan sanki ben ona asılmısım da kendini cekmiş gibi tavırlar beyinsiz herif. Aksamları arabasına binesim de yok artık binerim minibüse cok lazım sanki ama insanlara ne dicem? Aptalın biri yüzünden işe gidesim gelmiyor keske işyerinde mekan müsait olsada yer değiştirsem hergün karşımda oturmasa bari aptal.
Ona hiç işim düşmese neyse.. Kendini birşey zannediyor. Ve tam karşımda oturması sinirimi bozuyor.O kişi seninle konuşmasa ne kaybedersin? O sana öyle davranıyorsa sen hiiiç umursamayacaksın. İş hayatı böyle. Her yerde birileri sinirini bozacaktır, görmezden gelmekten başka çaren yok. Buraya kadar haklısın.
Lakin, aile içi iletişimlerini bilmeden, adamın dini durumu üzerinden çıkarım yapma, yakışmaz
Orası seni zaten ilgilendirmez
Herkesi böyle umursarsan erken yaşlanırsın
Bu yazdıklarınızdan sonra iyice emin oldum ki hakkınızda dedikodu çıkmış. O çapkın adam ustalıkla bu işten sıyrılabiliyor. Uzak duruyor sanki siz ona yakınlaşmaya çalışıyormuş gibi izlenim yaratıyor. Olmayan ilişkiyi varmış gibi üzerinize atacak farkında mısınız? O yüzden böyle bir adamın arkadaşlığına selamına arabasına ihtiyacınız yok. Burnunuzun dibinde olsun. O sizi nasıl görmezden gelip iğneliyor ise siz de aynısını yapacaksınız. Kendi kendinizi zor durumda bırakıyorsunuz şuan.
Konuyu çok karışık anlatmışsınız, sorun ne tam anlamadım. Önce evli olan iş arkadaşınızın kıskanç eşinden bahsettiniz, sonra da iş yerindeki sekreter kızdan. Konuyu anladığım kadarıyla sanırım durum şu: Evli olan arkadaşınızın kıskanç eşi, sizin arkadaşlığınızı kıskanıp sizden rahatsız olduğunu eşine söyledi. Bulunmaz Hint kumaşı olan eş de yüksek ihtimalle demiştir ki "Ben onunla samimi değilim, o bana yanaşıyor, bana yakın olmaya çalışıyor" Hatta ileriye gidip benden hoşlanıyor bile demiştir. Eşine söylediğinin aynısını muhtemelen iş yerindeki diğer çalışan kıza da söyledi ve şimdi ikisi bir olup sizinle akıllarınca dalga geçiyorlar. Anladığım gibi mi?
Bilemiyorum yangına körükle gitmeyin zaten moralim bozuk kıza öle bişe dese bana sölerdi gibime geliyor kıza bana sen gelince sessiz duruyor sen yokken benle şakalasıyor hep dedi. Belkide karısı gelip görür filan diye korkuyordur dedi
Artık aksamları onun arabasına binmek istemiyorum o yüzüme bakmazken salak gibi.hissederim. Doğal olarak bu da dikkat cekecektir onu ne yapmalıyımMadem öyle bu kadar takılmayın bence. Şayet hakkınızda bir dedikodu çıktıysa bile-muhtemelen öyle- siz kendinizi bildikten sonra kimin hakkınızda ne söylediğinin ne önemi var. Siz de bu kişilere karşı mesafeli olun, öyle trip atıyormuş gibi bir mesafe değil tabii, soru sorulursa yine cevaplayın ama arada bir çizgi olsun. Bu tutumunuzu koruyun, ortada bir dedikodu olsa da bile zamanla asılsız bir dedikodu olduğu anlaşılır. Siz böyle sürekli bir sorun mu var diye karşı tarafa sorup durursanız dedikoduları onaylamış olursunuz, size karşı olan tavrının farkında bile değilmişsiniz gibi takının.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?