İnsanlar pis olmak zorunda mı?

Ben okulda da tutardım dışarıda paralı temiz yerler var . Olmadı onlara giderdim ama ciddi anlamda hijyenik olcak ortam..

ünve kadar bende tuttum canım... çocukken misafirlikte bile girmezdim... hatta geldiği zaman anneme kalkalım diye tuttururdum.. aslında wcden sıkıldığımdan da değildi

ünve kadar bende tuttum canım... çocukken misafirlikte bile girmezdim... hatta geldiği zaman anneme kalkalım diye tuttururdum.. aslında wcden sıkıldığımdan da değildi

Temiz kullanılsa hiç sıkıntı olmayacakta böyleleri yüzünden insanın midesi kalkıyor..

sorsan herkes temiz ama biraz içine girdin mi öyle olmadıklarını anlıyorsun.Ben de diyorum hep,aceba benim temizlik anlayışım mı farklı diye? En sinir olduklarım ; eve girerken ayakkabısını çıkarıp kapının önüne çorabıyla basıp içeri girilmesi ( yüzlerce insan tanıdım,biri basmadan girdi ),elini iyice sabunla yıkamadan salatayı karıştırması,yine eline sabunlamadan köfte yoğurması.Malzemeyi suyla yıkarken elleri de yıkanıyormuş.Sanki su mikrobu öldürüyor.Gıcık oluyorum

Sanırım o erkek hayatında hiç gaz çıkarmamış. robot olmalı.
valla tuvaletler yanyana olunca bence dikkat etmek lazım ,gaz çıkarılır da en azından tuvaleti kontrol edersin var mı giren çıkan diye ,herkes içerdeyken de gaz çıkarılmaz ki ,ben yapamam şahsen .
bence süslü kadınların yaptığını düşünmüyordur

aynen ,bağdaştıramamış sanırım :)

yok benim temizlik anlayışımda çok farklı sanırım. yemek yaptım mı ellerimi yıkamaktan helak oluyorum ya..

Doğru diyorsun pis adamın deodoranttan haberi bile olmaz.
Ne bileyim tarladak, de insan kullansa fena olmaz

deodorant pisken kullanılmaz zaten ,pisken kullanırsan vücut teri ve pisliği ile birleşiyor ve çok çok ağır bir konu ortaya çıkıyor.
var öyle leş gibi terleyip ,vücudunda kıl bırakıp deodorant kullanan bayanlar ,konuları kanalizasyon gibi oluyor ..
duşuna girer çıkar öyle sıkarsın deodorantı ,vücut temiz olunca mis gibi kokar.
benim kardeşimin teri de çok kokar mesela ondan biliyorum ,deodorant sıkar hemen çok kızarım ,gir duşa çık öyle sık diye..

sen bunu bağırsakları bozulana söyle.,istemsiz oluyor..
ayrıca erkekler tuvaletine girip kontrolmü edecek.

bizim iş yerindeki wc de saç sorunu vardı boy aynasının önünde sürekli baya baya saç birikintileri midemiz kalkardı artık yazı asıldı bir iki kez sonuç alınmadı en son temizlikçi abla saç birikintilerini toplatıp yere peçetenin içine koydu wc ye boydan boya büyük yazılar astı o saçlar gün boyu orda durdu , bir daha yapan olmadı şükür

aynen yaa ,aynı noktalara ayak basmışsın .
bi de şey yapıyorlar ,içeri ayakkabıyla girenler var ,hiç sormadan pat diye giriyorlar ,e sorsana önce dışarda mı çıkarayım diye ,belki benim evimde alışkanlık o değil .
ne evin içinde çıkarılmasını isterim ,ne de dışarda çıkarılıp ayakla basılarak girilmesini .
sonuçta yere basıp tüm pislikleri eve sokuyorsun ,ben sürekli orayı silmek zorunda mıyım
sen bunu bağırsakları bozulana söyle.,istemsiz oluyor..
ayrıca erkekler tuvaletine girip kontrolmü edecek.

yok zaten sürekli yapanlardan bahsediyor o ,ani durumlar başka canım

Toplumun kanayan yarasi hijyen.Maalesef temizlik kavramindan bihaber insanlara tahammul etmel zorunda kaliyoruz.Kagit asmak cozum degil.Biz yurtta kagit astik cozum olmadi.Hatta baska biri hayvanlardan ornek verip kagida yazmisti.Kopekler kediler ihtiyaclarini giderdikten sonra orterler diye :) Etkili oldu mu olmadi.Gecen hafta ayni olay tekrarlandi.Bir tepki mi nefir bilmiyorum sifon cekmek iki su dokmek bu kadar zor olmali.Boyle insanlarla bir kac metrekarelik yerde yasamak canimi sıkıyor.Sabır!

zaten isteyerek yapılması hoş değil. onda hemfikirim. ama bu erkek yan wcde bunun farkını nasıl anlamış onu çıkaramadım.
ya erkek mantalitesi. süslü kadınlara .. ok ataccak aklınca.

Son düzenleme:

o acayip bi koku oluyor... deodorantı birde kafalarından aşağıya boca eden insanlarda oluyo ya.. o iğrenç kokulu deodorantı.. aynı şey bana göre... temiz kokmak için yapılsa fena olmaz...

benim en kızdığım sifon çekmeyenler. pedlerini yere atanlar. geçen gün bir restaurantta ayağıma bir şey yapışmış. tam çıkıyordum. bir pedin ters tarafı. o şekilde lokantayya gittiğimi düşünsenize. rezalet..iyiki tam çıkarken gördüm.

Son düzenleme:
Sudan sabundan haberi olmayan insanlar mümkünse deodorant kullanmasınlar zaten :) O koku iyice dayanılmaz hale geliyor

ıyy...

okurken yurttada kızın biri wc terliği ile halıya basarken yakalamıştık... birsürü kız baya bi kaylaylamıştık kızı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…