benim en kızdığım sifon çekmeyenler. pedlerini yere atanlar. geçen gün bir restaurantta ayağıma bir şey yapışmış. tam çıkıyordum. bir pedin ters tarafı. o şekilde lokantayya gittiğimi düşünsenize. rezalet..iyiki tam çıkarken gördüm.
Az önce lavaboya girdim. bir kadın vardı tuvaletin içinde, kapısını açık bırakmış. sonra başka yöne çevirdim kafamı, kapattı kapısını...
hadi onu geçtim, kadın ellerini yıkamdan çıktı gitti. kapı kulplarını elledi. elimde peçete tuttuğu yerlerden tutmamaya çalıştım
içim kalktı resmen...
iş yerinde olduğum için mecbur o lavaboyu kullanacağım...
geçenlerde de bayan tuvaletinde arkasını dönmüş işini gören bi adam görmüştüm... bana mı rastlıyo yaaa.....
burda böle olaylarla sık karşılaşıyorum...
şimdi wcye yazılarla ellerinizi yıkamadan çıkmayın gibi şeyler mi assam ne yapsam...
tam kapıyı açarken gördüm. farkettmeden basmışım. ayağımda bir ağırlık bu ne deyince. bir baktım, midem kalktı. öbür ayağımla çıkardım. iyikide o şekilde dönmedim. erkekler falan var. ayy rezalett.)hadi ya... ay rezil bir durum. birde senin suçunda yok. aslında onu atanın ayağına yapışıp çıkması gerekir.... hatta bi tarafından sarksa daha iyi...
Bende ayni sekilde sifonu cekmeyenlerden nefrettt ediyorum.. Hadi evinde oyle alisiyosun, 3 kurus su parasi icin evi leşş gibi kokutuyorsun da be mubarek, avmde restorandaki su da mi sana yaziyo. Pislikk
Temiz kullanılsa hiç sıkıntı olmayacakta böyleleri yüzünden insanın midesi kalkıyor..
bi de en sevmediğim şeylerden birisi sıfır kol giyip de kıllarını almamış olanlar.
bir gün dolmuşta gidiyorum bir hatun var yanımda ,gerçekten dikkat çekici biri ,hoş bir makyaj yapmış ,saçlar başlar o biçim..
elini kaldırdır yukardan tutmak için,amanınnnn o nasıl bir koltuk altı YARABBİM!
O anda benimle bakan bir erkek de vardı yanımda ,adamla da göz göze geldik mi ,utancımdan yerin dibine girdim ,o bayan adına.
Madem kıllarını temizlemedin ne diye kısa kol giyiyorsun anlamış değilim..
bi de en sevmediğim şeylerden birisi sıfır kol giyip de kıllarını almamış olanlar.
bir gün dolmuşta gidiyorum bir hatun var yanımda ,gerçekten dikkat çekici biri ,hoş bir makyaj yapmış ,saçlar başlar o biçim..
elini kaldırdır yukardan tutmak için,amanınnnn o nasıl bir koltuk altı YARABBİM!
O anda benimle bakan bir erkek de vardı yanımda ,adamla da göz göze geldik mi ,utancımdan yerin dibine girdim ,o bayan adına.
Madem kıllarını temizlemedin ne diye kısa kol giyiyorsun anlamış değilim..
ben onun kapri-bacak ilişkisi versiyonuna şahit olmuştum
ay bizim bir oda arkadaşı vardı bir gün şöyle demişti ,söyleyen de hem de erkek .
siz o kokoş süslü kadınların tuvalette ne sesler çıkardığını biliyor musunuz :)
düşün işte erkekler bile gaz çıkardıklarını filan duyuyorlarmış ,tuvaletler yanyana .
ben ne zaman girsem çok dikkat ediyorum valla :)
ya pisliğin işyeri mi olur ,pis insan pis insan her yerde var
Doğru diyorsun pis adamın deodoranttan haberi bile olmaz.
Ne bileyim tarladak, de insan kullansa fena olmaz
o yine çok görünmez ,hani bacak sonuçta ama direk burnunun dibinde bir koltuk altı hiç iyi olmuyor :)ben onun kapri-bacak ilişkisi versiyonuna şahit olmuştum
Suslu kadinlar gaz cikarmaz mi anlayamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?