İnsanlar pis olmak zorunda mı?

Bu konunun en muzdarip kişisi olduğumu düşünüyorum. Çok fena tuvalet takıntım vardır.
İşyerinden abdest alanlar var(allah kabul etsin) tezgah komple su içinde elini yıkamak için bi yaslanıyosun işemiş gibi ıslanıyor önümüz.
Neticede kolundan ayağından akan su ve rahatsız oluyorum.
Bazıları kalkınca arkasına dönüp bakmıyor klozette minik minik idrar damlaları oluyor.
Tuvalet kağıdını tomarlayıp atıyorlar içine ne kadar su çeksende gitmiyor.
Hele biri varki, klozetin kapağını kaldırıp çıkıyo, elleyip o kapağı aşağı indirmekden tinsiyorum
Sabah 9 akşam 18.30 çalışıyorum ve koca günde sadece bir kere tuvalet kullanıyorum.
Aslında çok kurumsal,kaliteli bir yerde çalışıyorum. Düşününce bunu yapanlar kadınlar diyorum.
acaba evlerinde ne kadar temizler yada ordada böylemi kullanıyolar diye düşünmekden alıkoyamıyorum kendimi
Birde kötü tarafı tuvalet için benim önümden geçiyolar yani kimlerin yaptıklarını da biliyorum
Çok yakın arkadaşlarımdan birininde ellerini yıkamadığını biliyorum :26:

yazsanda bişi değişmez canım bu sefer gıcıklıgına yaparlar rahatsız oluyosn diye insanın kanında varsa pislik naparsa yapsın değişmez

Aynen 4 yil boyunca yurtlarda neler gordum. Sifon cekmeyen, ellerini yikamadan cikanlar... tipine baksan bakimli gorunuyo.

ıyyy .işte klozet çok pis bir olay ,neden klozet koyarlar anlamış değilim.Bizim tuvaletler alaturka ALLAHtan ,en azından herkesin oturduğu yere oturmuyorsun

Bu pislikten çektiğimiz çilenin sonu yok
Ellerini yıkamazlar, tuvalet kullanmayı bilmezler
Yıkanmazlar
Otobüs işkencesi ayrı dert
Çok kötü yaa

Ya geçen gün muayene için hastaneye gittim. Tuvalete girmek istedim. Normalde öyle yerlerde asla girmem ama girmem gerekti. Bildiğiniz dışkısını yere yapmış öyle duruyor Bir insan bunu nasıl yapar ? Bebeğinin alt bezini değiştirip elini yıkamayanlara da çok şahit oldum. Geçen gün annemin arkadaşı anlattı. Komşusu kapıdan çıkarken ayakkabılarının kirli olduğunu görmüş. Koşup mutfak bezini alıp ayakkabılarını silmiş sonra yine mutfağa bırakmış bezi. Evinde böyle olan biri dışarıda ne yapmaz.

ıyyy .işte klozet çok pis bir olay ,neden klozet koyarlar anlamış değilim.Bizim tuvaletler alaturka ALLAHtan ,en azından herkesin oturduğu yere oturmuyorsun

Klozet üzerine konan o koruyucu kağıtlardan var.
Onlardan kullananlar da tuvalete atıyo kağıtları kocaman çöp kutusu yanında halbuki.
Sonra temizlikçi abla onları tuvaletten çıkarmakla uğraşıyor

Ben de yurtta kalırken bi arkadas benden sürekli süpürge gırgır vb alıp temizlemeden pis pis getirirdi. Ben temizliycem onun pisligini sanki. Birgün temizleyip getirir misin dedim geri verdi almadı . Bi daha da istemedi
12-01-2015 ♥

Son düzenleme:

ay oda bambaşka bir boyut aboooww :120:

Yaaa birdee yemeğe çıkarken şu erkeklerin orasını karıştırması yok mu
etrafa aldırmadann ayar oluyorum ya
Sonra gel de yemek ye...

en sinir olduğum şey şu tuvaletlerdir
ne kadar sıkışırsam sıkışayım dışarıda asla tuvalete gitmem
bi gün sırf bu huyum yüzünden başıma bi şey gelecek diye korkuyorum

ben zaten bu el yıkamadan dolayı ellerim allerji oldu ,kızımla oğlanı peşpeşe de altını alsam asla yıkamadan diğerini de alıcam nasılsa demem,ayrı ayrı yıkarım ellerimi ,ellerim bu sabundan filan hep allerji oldu kaşıya kaşıya yara oldu ..
ama bezi elliyorsun sonra nasıl bir yere dokunacaksın ,kızımın kıyafetine filan nasıl dokunayım bir daha ..
ay evet yaa mutfak bezini her yere kullanan var gerçekten ,ben mutfak beziyle mutfağa bir şey düştü diyelim hemen yeri sileni de gördüm ..

Bu forum da 10 gün yıkanmamanın normal olduğunu savunan hatunlar gördü.. bir de hepi-topu 10 gün demişti abla ya
aklıma geldi biri konu açmıştı kocamdan tiksiniyorum diye ,kocası 1 ay yıkanmadığı oluyormuş
kadıncağız da haklıydı ama nasıl koynuma alıcam ben o herifi diyordu .
pislik zor iş yaa.
Yaaa birdee yemeğe çıkarken şu erkeklerin orasını karıştırması yok mu
etrafa aldırmadann ayar oluyorum ya
Sonra gel de yemek ye...
çok güldüm buna yaaa :))

Allahım 3 yaşında ki çocuklar bile tuvalet kurallarını biliyorlar ya.
Bunlar eşek kadar olmuş hala el yıkamadan mı çıkıyorlar.
Midesiz insanlar valla ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…