İnsanlar pis olmak zorunda mı?

abooo beterin beteri var aşmışınız olayı siz ,bi çadır kurun oraya bari

birlikte banyoya girmek tehlikeli ,daha çıkamayız artık yıkan dur
asıl ben koptum

Girdin mi çıkması zor tabiiii
Her yeri beraber temizlersinizz

Son düzenleme:
Yaaa birdee yemeğe çıkarken şu erkeklerin orasını karıştırması yok mu
etrafa aldırmadann ayar oluyorum ya
Sonra gel de yemek ye...

iğrençç... eski çalıştığım yerlerden birinde adamın biri o şekilde hazırlık yaparken bayanlar wcsine dalmıştı... adam binkere özür diledi. iyide içeri girerken mi başlarsın soyunmaya

Sırf böyleleri yüzünden elimden geldiğince dışarıda wc kullanmıyorum..
Tutabildiğim yere kadar !

Sırf böyleleri yüzünden elimden geldiğince dışarıda wc kullanmıyorum..

Allah kimseye tuvalet aratmasın

iş yerinde görgülü olması gerekirken yapmayanlar daha bi gıcık ya... bi ara vardı öle bir tip... bahsettiğim bayan dışardan gelmiş...

Sokakta kokoş kokoş giyinip full makyaj saçla dolaşan ve s.tığı yere bi su dökmeyen insanlara anlam veremiyorum ben yaa...
Evlerinde ovalaya ovalaya bi hal olurlar ama dışarda yapınca yaptıkları b.k olmuyor galiba

Son düzenleyen: Moderatör:
Safımm benimm gülll gülll
Sağa denk gelmiyi mi yoksamm böylelerii

Benim alıcılarım bu tarz olaylara programlanmış gibi.
Nerede orası ile temasa geçen adam var, sinyal tamda oraya odaklanmam gerektiğini bildiriyor kafamı bi çeviriyorum omg
O yüzden çok komiğime gitti ya aynı şeyleri yaşıyoruz.
Kafamı jet hızı ile çeviriyorum ama nafile.
Kız ben bebeklerin şeyini görünce bile tiksinç oluyorum nasıl evleneceğim bilmiyorum ya

ya komple silmiyor yeri tabiki de ,mesela yere bi damla yemek damladı ,atıyorum yemeğin suyu damladı ,hoop mutfak beziyle alıveriyor onu ..

ıyy... gene kötü. ucuz ıslak mendiller dururken.. mutfak bezi... deli gibi ıslak mendil tüketiyorum evde...

iğrençç... eski çalıştığım yerlerden birinde adamın biri o şekilde hazırlık yaparken bayanlar wcsine dalmıştı... adam binkere özür diledi. iyide içeri girerken mi başlarsın soyunmaya

Onlar anca hazırlanırrr malummm bizim gibi değilllerr

ayy bi de burun karıştıranlar var ,durun hadi konu değişsin
burun karıştıran döner ustaları filan ..protein sanıyorlar galiba

Sanırım o erkek hayatında hiç gaz çıkarmamış. robot olmalı.

Haklısın ben de anlamadım. İnsan üşütür mideyi bozar bazen tuvalette sesler çıkar. Bunun kokoşlukla ne alakası var. İnsan üstruplu yapmaya çalışır tabi ama adı üstünde tuvalet. Utanmasa insanlar "aa falanca dışardan görsen nasıl kokoş ama çiş yapıyo kaka yapıyo" diyecek.

Onun dışında benim tuvaletlerde en sinir olduğum elini şöyle vbir suya tutup sallamaktır. Ben de tam yanında el yıkıyorsam o pis elinin bütün sıları üzerime sıçrar. Aynaya yapıştırasım gelir öylelerini.

Yok artıkk la bebek onlar okadar değil,
buyukle küçükk bir miii
tabiii canımmm tabi

evde de temiz olduklarını düşünmüyorum...

yurtdaki oda arkadaşım dışarıda çok övünürdü, şöyle temizim böle temizim diye. aynı oda arkadaşı olduğumuzda kız kağıt mendil kullanmıyordu. kokuna moluna siliodu ıyy. aklıma geldi yine ya... çokta kokoştu.. göresiz... saçlar fönlü makyaj o biçim..

cıss kokoşsan çiş yapamazsın. kokoşların böyle bir hakkkı yok

Son düzenleme:
ayy bi de burun karıştıranlar var ,durun hadi konu değişsin
burun karıştıran döner ustaları filan ..protein sanıyorlar galiba

ıyyy.. burdaki lokantanın birinde müşteri yapıodu keyifli keyifli böööö....

değiştirdiğin konu çok fena şeyleri aklıma getirdi ama yaa...

insan değil bu kadınlar valla bir yere gidiyoruz erkek lavobaları daha temiz kadınların mı berbat hele parklarda bahçelerdekini hiç söylemiyorum çok fena çok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…