İş yerinde o hiç çekilmiyor ya..
Ben bir tuvalet kağıdı bitiyorum napimmm istemiyorumm iz mizz kalsınnnn...
Ama herkes böyle değil...
makarna suyuyla pilav yapmak gibi
hıı wcnin içinde yıkadığı paspasla dışarı da temizliyorlardı eski iş yerimde. hatta temizlik yapan bayan utanmadan anlatmıştı bize. bizde bayılıyorduk...
o yine iyi. bu tavuğun şeyinden çıkan yumurtanın haşlandığı su.
o yine iyi. bu tavuğun şeyinden çıkan yumurtanın haşlandığı su.
Az önce lavaboya girdim. bir kadın vardı tuvaletin içinde, kapısını açık bırakmış. sonra başka yöne çevirdim kafamı, kapattı kapısını...
hadi onu geçtim, kadın ellerini yıkamdan çıktı gitti. kapı kulplarını elledi. elimde peçete tuttuğu yerlerden tutmamaya çalıştım
içim kalktı resmen...
iş yerinde olduğum için mecbur o lavaboyu kullanacağım...
geçenlerde de bayan tuvaletinde arkasını dönmüş işini gören bi adam görmüştüm... bana mı rastlıyo yaaa.....
burda böle olaylarla sık karşılaşıyorum...
şimdi wcye yazılarla ellerinizi yıkamadan çıkmayın gibi şeyler mi assam ne yapsam...
uffff :120: işte pislik mi dersin akıllarınca tutumluluk ! mu dersin
nekesliğin nirvanasındaymış teyze:)
onu bırakın teyzemin komşusu çay demlerken çaydanlığın altına yumurta koymuş.şu suyun kaynadığı alt kısmına. iktisat yapıyor güya. o çayı teyzem içememiş . oda yumurtayı çok iyi yıkadım öyle koydum diyormuş kadın hala
ay bizim bir oda arkadaşı vardı bir gün şöyle demişti ,söyleyen de hem de erkek .
Siz o kokoş süslü kadınların tuvalette ne sesler çıkardığını biliyor musunuz :)
düşün işte erkekler bile gaz çıkardıklarını filan duyuyorlarmış ,tuvaletler yanyana .
Ben ne zaman girsem çok dikkat ediyorum valla :)
ya pisliğin işyeri mi olur ,pis insan pis insan her yerde var
imza çok güzel bu arada bu adama çok gülmüşümdür hep
Buna bir derece katlanırım. Çünkü ayakkabılarım değiyor yere en fazla. Ama o eldivenler benim elimle dokunacağım her yere değmesinin yanında peçete ile dokunsam bile her yere peçetelere de değiyor.
böyk. leğenler 2 olsunnnnnnnyazdığın iğrenç zaten de
bunu eklememişim;
birde tuvalet fırçasını lavaboyada kullanıyormuş. onuda eklememişim...
yazdığın iğrenç zaten de
bunu eklememişim;
birde tuvalet fırçasını lavaboyada kullanıyormuş. onuda eklememişim...
mersi:)
bende çok gülerim bu adama..
mimik kralı.
evet öyle :122::122:
benım imzamda güzel dimi
Az önce lavaboya girdim. bir kadın vardı tuvaletin içinde, kapısını açık bırakmış. sonra başka yöne çevirdim kafamı, kapattı kapısını...
hadi onu geçtim, kadın ellerini yıkamdan çıktı gitti. kapı kulplarını elledi. elimde peçete tuttuğu yerlerden tutmamaya çalıştım
içim kalktı resmen...
geçenlerde de bayan tuvaletinde arkasını dönmüş işini gören bi adam görmüştüm... bana mı rastlıyo yaaa.....
şimdi wcye yazılarla ellerinizi yıkamadan çıkmayın gibi şeyler mi assam ne yapsam...
içim kalktı resmen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?