- 15 Temmuz 2013
- 4.606
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.854
- 358
- Konu Sahibi Madamgonca
-
Aynen öyle sessiz sakin bir Yapıya sahibim kimseye diyemiyorum ters bşy.Naif bi insansiniz demek ki. Kirmak, incitmek istemiyorsunuz anlasilan ama bu sekilde se siz kırılıyorsunuz. Bir kez dile getirin ki siz isteseniz de sert bir tonda da soylemezsiniz onlar da en azindan rahatsiz okdugunuzu anlarlar. Umarim tekrar üzmezler.
Keşke iş tecrübesi iyi olsn bir arkadas çıksa da fikirler verse hepimize Lazım.Bu sıra iş hayatı ve cimri adamlar üzerine bir sürü konu açıldı, uzman varsa bh konularda cidden lazım.
Insan insanin kurdudur ne demek?Tek öğrendiğim şey, insan insanın kurdudur taaa kaç yıl önce Thomas Hobbes demiş. Bunun şaştığı bir gün görmedim. Bunu aklınızda bulundurup söyleyin.
Samimi olduğum biri ise cevaplarımMerhaba herkese ,
Insanlarla arama sınır çizemiyorum. Özellikle iş hayatında. Sessiz sakin bir Yapıya sahibim sert biri Değilim. Mesela müdür geçende ( babam öldü annem tek bunu biliyorlar ) annem bir daha evlendi mi diye sordu , baska bir zaman eşim için ikinci Evliliği mi ilk evlilikten çocuğu var mı diye sormuştu , eviniz kendinizin mi vs vs gibi bu sorulara karsı nasıl tepki vermeliyim ? Sohbet esnasında soruluyor bunlar durup dururken değil.
Son cümle Harika! Benimde çok sevdiğim biriyle aramı açtılar.Rahatsızsanız özelimi anlatmayi sevmiyorum yanlış anlamayın size özel değil sadece ailemi anlatmak istemiyorum falan deseniz olur mu acep? Belki o zaman anlayışla karşılayıp sormazlar.
İş hayatındaki insanlardab çok korkuyorum çünkü insanlar o kadar fesat ki sizin en ufak bilginizi ileride aleyhinize çevirebiliyorlar
Benimde kıyafetlerim güzel olduğu için çirkin giyiniyorsun demişlerdiAh bu suursuz insanciklar her yerde var.
Maalesef canim her yerde var bunlar. Kendi hayatinda mutsuz ,kompleksli olan insanlar her zaman baska insanlarla ugrasir.Benimde kıyafetlerim güzel olduğu için çirkin giyiniyorsun demişlerdibenden hoşlananlarla aramı bozdular Türlü türkü oyunlar ...
nasıl davranmalyım ?İşyerinden dost olmaz sınırlı durun benim konularımı okuyun neler yaşattılar bana
evet çok rahatsız oluyorum. bir de bunlar mudur soruyorRahatsızsanız özelimi anlatmayi sevmiyorum yanlış anlamayın size özel değil sadece ailemi anlatmak istemiyorum falan deseniz olur mu acep? Belki o zaman anlayışla karşılayıp sormazlar.
İş hayatındaki insanlardab çok korkuyorum çünkü insanlar o kadar fesat ki sizin en ufak bilginizi ileride aleyhinize çevirebiliyorlar
işte mudur olduğu için pek dıyemıyorum bırazda cekınıyorumPat diye söylerim "sen niye bu kadar özel şeyleri soruyorsun" diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?