Insanlara açıklama yapar mısınız ?

Naif bi insansiniz demek ki. Kirmak, incitmek istemiyorsunuz anlasilan ama bu sekilde se siz kırılıyorsunuz. Bir kez dile getirin ki siz isteseniz de sert bir tonda da soylemezsiniz onlar da en azindan rahatsiz okdugunuzu anlarlar. Umarim tekrar üzmezler.

Aynen öyle sessiz sakin bir Yapıya sahibim kimseye diyemiyorum ters bşy.

Samimi olduğum biri ise cevaplarım
Değilse bunlar özel sorular derim
Benzer soruları kp cok sorardı
Artık öğrendi sormaması gerektiğini

Rahatsızsanız özelimi anlatmayi sevmiyorum yanlış anlamayın size özel değil sadece ailemi anlatmak istemiyorum falan deseniz olur mu acep? Belki o zaman anlayışla karşılayıp sormazlar.
İş hayatındaki insanlardab çok korkuyorum çünkü insanlar o kadar fesat ki sizin en ufak bilginizi ileride aleyhinize çevirebiliyorlar

Son cümle Harika! Benimde çok sevdiğim biriyle aramı açtılar.

Iyi de bu sizin patron sapık gibi bir şey değil miydi zaten? Milletin dedikodusunu yapıyordu. Sizinle alakalı değil ki bu?

Duymazdan gel. Tekrarlarsa cevap vermek istesem az önce sorduğunda söylerdim bunlar özel şeyler de gec. Bu kadarini da yapamiosan yapcak biseu yok

Benimde kıyafetlerim güzel olduğu için çirkin giyiniyorsun demişlerdi benden hoşlananlarla aramı bozdular Türlü türkü oyunlar ...
Maalesef canim her yerde var bunlar. Kendi hayatinda mutsuz ,kompleksli olan insanlar her zaman baska insanlarla ugrasir.

Saçma sapan sorulara ters ters bakarak hiçbir şey söylemeden tepkimi belli ederim ya da ters konuşurum. Tepki koymaktan çekinmem.

Bazen insan cevaplamak zorunda kalıyor Yöneticinize sana ne diyemezsiniz neticede

evet çok rahatsız oluyorum. bir de bunlar mudur soruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…