• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

insanlara güvenmemeyi çok sağlam öğrendim..

O zaman tel nolarının kayıtlı olması bir nebze normal. Ama evli görüşen çiftlerde bana göre akraba olmadıkça sınır şöyle olursa insanların ömür boyu huzurları daim kalabilir: Beyler beylerle, hanımlar hanımlarla iletişimi kurup, birbirlerininin karşıt eşlerini aramakta imtina göstermeleri lazım. Kişiler karşı tarafta "acaba" duygusu uyandıracak hiçbir hareketin fiskesine yeltenmemeli.

Örneğin siz başbaşa bu kız arkadaşınızın sevgilisi ile görüştünüz mü hiç? Normal bulunur muydu kızarkadaşınız tarafından böyle bir şey? Eşiniz ne derdi peki size öğrendiğinde?

İğneyi kendine çuvaldızı başkasına... Empati...Bunlar eşinizde de kız arkadaşınızda da yok...

Ben o empatiyi de yaptırdım eşime de normal gelmedi zaten..
Aynen dediğiniz gibi evli arkadaşlarımızla da ben bayan arkadaşımla haberleşirim eşim erkek arkadaşıyla..
Bu akşam çaya gelicez müsait misiniz diye gidip erkeği aramak çok saçma olur zaten..

Konuyu nasil okudunki sen? Diger konudada yorumunu gordum cok sacma yorumluyorsun.. nedense hep karsidaki kadinlari savunur tipte yorumlar.. yoksa sende mi o kadinlardansin boyle kuyruguna mi bastikki bilmeden :KK43:
O diğer konudaki cirkin yorumunuzu ne yazik ki okudum. Herkes kendi fikrini belirtebilir bence burada bir şey yok , konu sahibi abartıyor. Size göre vardır, ama o size göre vardır.
Hamile insansınız, burada tanımadığınız insanların kişiliğine hakaret etmeyin,beni tanimiyorsunuz bile. Umarım bu yaptığınızdand dolayi ceza alirsiniz. İyi günler

yok ya o kadar da değil. benim en yakın arkadaşım da bekar. biz bekarken eşimle tanışınca görüştük falan. sonra evlendikten sonra aramızda bi soğukluk girdi. yalnız olduğum zamanlardı. eşim arkadaşımı arayıp organizasyon yapıp bizi barıştırmıştı kendi telinden. yani çok da şüpheci olmamak lazım sanki ya

İhtimal olabilecek olumsuzluklara karşı ihtiyatı elden bırakmamalı. İnsanız, beşeriz, şaşarız...

O diğer konudaki cirkin yorumunuzu ne yazik ki okudum. Herkes kendi fikrini belirtebilir bence burada bir şey yok , konu sahibi abartıyor. Size göre vardır, ama o size göre vardır.
Hamile insansınız, burada tanımadığınız insanların kişiliğine hakaret etmeyin,beni tanimiyorsunuz bile. Umarım bu yaptığınızdand dolayi ceza alirsiniz. İyi günler
Ceza alsamda ilk olmaz :) sacma sapan yorumlar yapip insanlari ruh hastasi olarak yaftalayan sensin ben degil. Kadin kocasini kiskaniyor diye tedavi olacak oyle mi :) bak bak bak :) sen kisisel saldirida bulunmuyorsun ama ben sizi tanimadigim halde hakaret ediyorum oyle mi? Sadece iki yorumunu gormem yetti zaten tanimama gerek yok:)

Ben o empatiyi de yaptırdım eşime de normal gelmedi zaten..
Aynen dediğiniz gibi evli arkadaşlarımızla da ben bayan arkadaşımla haberleşirim eşim erkek arkadaşıyla..
Bu akşam çaya gelicez müsait misiniz diye gidip erkeği aramak çok saçma olur zaten..

Ben şunu merak ederdim, ilk iletişime yeltenen belki de eşinizdi...Kız boşlukta sanırım...

Yaptığı düşündüğü çok ayıp gerçekten hani ayrılın denmez diyemem ama burnunu iyice sürtün yaptığı yanlışın farkına varsın iyice

benim takibe almam da özel hayata saldırıymış..
Gerçi kocam her halükarda kendimi aklardım sanırım
O da sen beni nasıl takibe alırsın hiç mi güvenmiyorsun falan dedi ertesi gün bu olay yaşanınca evet güvenmiyorum dedim bende..

benim takibe almam da özel hayata saldırıymış..
Gerçi kocam her halükarda kendimi aklardım sanırım
O da sen beni nasıl takibe alırsın hiç mi güvenmiyorsun falan dedi ertesi gün bu olay yaşanınca evet güvenmiyorum dedim bende..
İyide arkanızdan iş çevirmiş tabiki şimdi sıyrılmaya çalışıyo inşallah başka bişey çıkmaz bu olaydan bu devirde kimseye güven olmuyo

Allah kapı gibi yaslanıp dayanabileceğimiz eş dost versin. Kaypak, sahtekar, arkamızdan iş çeviren arkadaş bozuntularından uzak tutsun. Allah katında kutsal yuvanın bozulmasına zerre katkısı olanlardan kılmasın, katkı meraklılarını da uzak tutsun yuvalardan...

hatun gitmiş onu aldatan sevgilisiyle barışmış bu arada..
Resmin altına da "ruhum" falan yazmış :))
Ortak arkadaşlar olunca haber geliyor ister istemez

arkadaşınıza sordunuz mu neden diye, bence eşinizi karşınıza alıp konuştuysanızş kardeşim dediğiniz arkadaşınıza da sormanız gerekirdi neden böyle yaptığını.

arkadaşınıza sordunuz mu neden diye, bence eşinizi karşınıza alıp konuştuysanızş kardeşim dediğiniz arkadaşınıza da sormanız gerekirdi neden böyle yaptığını.

Telefonda sordum benim bire bir buluşmak istemesine kızacağımı bildiği içinmişşş mişşşş..
Bana yazdığı mesajda da "Böyle bir sebeple boşanmayı düşünecek kadar aptal bir kadın olacağını hiç ummazdım.Seninle yediğim yemeğe içtiğim suya lanet olsun haram zıkkım olsun.. Beni taciz etmeye devam edersen seni polise şikayet edeceğim." Eee böylesine ne denir hem suçlu hem de bayaa güçlü arkadaş :KK11:

Telefonda size niye inkar ediyor eşiniz ozaman

Ayrıca senin hakkında birşey söyleyecek sanmış aldattığını falan mı sanmış ne bu ??? Bu bile benim için çok büyük bir neden onu affetmemek için.

Benimle evliliğin bana olan güvenin birinin dudaklarından çıkan söze mi bağlı diyemediniz mı ?

Çok enteresansiniz hepiniz...

Telefonda size niye inkar ediyor eşiniz ozaman

Ayrıca senin hakkında birşey söyleyecek sanmış aldattığını falan mı sanmış ne bu ??? Bu bile benim için çok büyük bir neden onu affetmemek için.

Benimle evliliğin bana olan güvenin birinin dudaklarından çıkan söze mi bağlı diyemediniz mı ?

Çok enteresansiniz hepiniz...

Onun söyleyeceği şeyle gelip hemen boşanıyoruz diyecek hali yoktu.. Ki öyle bişey de yok zaten ortada..
Sadece eski eşimin benimle buluşmak istemesinden bahsetmiştim o kıza bunu biliyordu..
Şimdi bu olaydan sonra kalkar bire bin katar da eşime anlatır diye karşıma alıp bunu bile anlattım eşime
O buluşmak istedi ama ben engelledim ve kesinlikle bir iletişim yok aramızda diye..
Bi de eski eşle uğraşıyorum oda evli onun karısına da üzüldüm yaa ne berbat bi dünya oldu bu böyle :kızgın:

Back
X