İNSANLARA yaranmak için ukala mı olmalı

Eltine doğru düzgün bir suç bile bulamamışsın, bacak bacak üstüne atıyooo:)

akıllı kadın mış kendini eşine, kayınvalidesine k.pederine saydırmış, dışardaki insanlarda onu daha akıllı okumuş görgülü görüyorlar. Kendini saydırmak, kimliğini korumak, oturuş tarzı, kendini sevmek ve dışarıdan beğenilmek terbiyesizlik değildir ve sizin tarafınızdan da terbiyezilik olarak ithaf edilmesi sizin içinde bulunduğunuz kıskançlık durumunu gösterir.

Ben nerde aşağılamışım?

Kendi komplekslerinizle olmamış şeyleri olmuş görmekten vazgeçin.

Ben okuyup, çalışmadığı için, okuyup çalışan, özgüveni olan eltisini kıskanmasın dedim.

Bilale anlatır gibi mi anlatalım?????

Sen, ben ve konuyu saygısızlık olarak görmeyenlere binaen yazmış "o bacak bacak üstüne atılması doğru mu; yanlış mı diye sormamış. O bizde yanlış" demiş. Yoruma kapalı yani. Ama onunla aynı fikirde olanlar konu eltiye saydırabilir. Bu serbest.

Ayrica hemen komples falan yakistiriyosunuz burda sizin yapmadiginiz benim yaptigim biseyi bu sekilde ben anlatsam sizde savunmaya gecersiniz.lutfen duyarli ve acik olun.

Kizlar simdi ben bacak bacak ustune atinca kayinvalidemin yaninda nasil bir saygisizlik terbiyesizlik yapiyorum. Bu hareket onun neyine hakaret ki?

Tamam oyle ogrenmis olabilirsiniz ama bir düşünün yani ne gibi bir terbiyesizlik iceriyor bu hareket?

Alismisim ben farkinda olmuyorum bile oyle daha rahat oturuyorum simdi kaynanam bana da saygısız diyor mu ki acep

Sen oyle gordun ogrendin de boyle gorup ogrenmeyen birine saygisiz terbiyesiz dersen olmaz. Hakaret edersin. Yani konu sahibi icin diyorum

bizde
Ortada yazdiginiz bolumde....

Bak arkadaşım, benim ortada yazdığım cümlede, eltinin kendi doğrularını her ortamda uygulayabilme özgüveninden bahsederek, bunu okumuş ve çalışıyo olmasının verdiği özgüvene bağladım.

Yani senin yorumladığı gibi, okumamış çalışmıyor, dolayısıyla aşağılanabilir gibi.Bi bağlantı kuramadım. Okumamış, çalışmıyorsun, dolayısıyla, kendi doğrusunu uygulayan eltini kıskanma dedim.

Yani ben bir cümle kuruyorum, kurduğum cümleye olmadık yorumlar yüklüyosun. OkumadığIn için alınmış olabilirsin ama bu sana beni suçlama hakkı vermez.

Ayh uğraştırıyosun insanı ya

bacak bacak üstüne atmanın büyüğe saygıyla ne alakası var? kaçıncı yüzyıldayız yahu..

Bacak bacak ustune atmak onceden saygisizlikmis suan benim gordugum kadariylada pek yok artik insanlar daha rahat sigarada onceden icilmezdi ama simdi pek dikkat eden yok.bu gibi hareketlerin saygiyla bi alakasi yok konusurken insan gibi uslubuna dikkat ediyosa ne gibi bir sakincasi olabilirki bence bu konuda yanlis dusunuyosunuz sizi kisitlayip ona karismadiklari icin kendinize haksizlik yapildigini dusunuyosunuz gibi geldi banada.

Aynen, bide bunu Saygısızlık olarak adlandırmayanada inanmıyorlar:)

Ben babamın yanında denize giriyorum fln desem düşüp bayılırlar herhalde :))

Okuyup ozguven sahibi olamayan insanlarda var okumayip yine ozguveni yuksek insanlarda var bence bu kisilik ve insanin yasadigi sorunlar ve durumlarla ilgili ben kendimi attim ortaya cunku o kadinin sizin yazdiginizdan cikardigi anlamda benim gibi olucak cogu kisi de boyle anlar.cunku seni tanimiyorum ve oraya yazdigin cumlen benim aklima bunlari getirir.ve ben okumayida meslek sahibi olmayida cok istedim ve hala bunun icin caba sarfrdiyorum.bana 2 cocugun var ne ugrasiyosun diyolar ama benim icimde bir ask bu ben yapmak istiyorum.ki lafi gelmisken yazdim :)

dostum senin işin mi yok? kendine dert mi arıyorsun?
"millete yaranmak için terbiyesiz mi olmak lazım acaba" diyorsun da, sen eltine neler saydırmışsın.
sana ne.
rahatsız oluyorsan aynı ortamda bulunmazsın, "utanıyorum kalkıyorum yanından" diyorsun. ne güzel işte, kalkarsın ama karışamazsın.
o ailenin başı sen misin? senin önünde büyük kimse yok mu?
kimseye kendi kurallarını dayatamazsın.

Genelde böyle oluyor zaten, biz alıştık. Birazdan konu kapanır.

Bidakka buyuklerin yaninda bacak bacak üstüne atmamak mi yobazlik ?

Namusu iki bacağının arasında sanan, bacak bacak üstüne atmayı saygısızlık olarak kabul edenler oldukça daha çok üçüncü sayfa kadın cinayeti okuruz...

Kadin cinayetiyle namus meselesiyle ne alakasi var bunun ? Benim ailemde de buyuklerin yaninda bacak bacak üstüne atmak saygisizlik eee bu bizim ailemizde kadin cinayeti oluyor namus meselesinden birbirlerini katlediyo mu demek?

oooohhooooo bu konu uzaar gider.bu hamur çok su götürür siz yobazlik olarak değerlendirmeye din ahlaGğa kadar gidicek belliki ben size.onu sormadm biraz okumaya anlmaya çalışn yada boşverinn gitsin.. okeyyy

Bacak bacak üstüne atmak terbiyesizlik miymiş? Hemde kaynının kayınvalidenin yanında Yok yani makam olarak senden üstün olan birinin karşısında atılmaz, bu protokol gereği saygısızlıktır da, kaynının ve kayınvalidenin ne gibi üstünlüğü var? Nasıl rahat ediyorsa öyle oturur, tıpkı benim ve inanıyorum ki bir çok hemcinsimin yaptığı gibi.
Evi küçüktür eskidir beğenmez bunun neresi ukalalık, eltinize fena takmışsınız kafayı.

Kadin cinayetiyle namus meselesiyle ne alakasi var bunun ? Benim ailemde de buyuklerin yaninda bacak bacak üstüne atmak saygisizlik eee bu bizim ailemizde kadin cinayeti oluyor namus meselesinden birbirlerini katlediyo mu demek?
iice saçmaladılar ne anlatmak istediklerini bilmiyolar sadece boş konuşuyolar zaten : D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…