meraba k.k hanımları ben evliyim 2yıllk bi evliliğim birde.kızım var bir ay önce falan kaynm evlendi.eşi ukala kendini beğenmiş biraz terbiyesis büyüklerin yaninda bacak bacak üstüne atıyor muhafazakar bir aileyiz.oda.kapalı ama eşimin yanndada bacak bacak üstüne attına şahit oldum..
gel gelelim bu hanım okumuş iyi yapmış kendini gelistirmesi iyi ama bi okadarda ukala bi tip oturdugu evi begenmez yok kötü küçük ama niyeyse.el üstünde akıllı olan o oluyo kaynanam kaynatamın yannda bile bacak baca üste atyo sinir.oluyorum ta ben utanyorum kalkıyorum yanndan..
okadar yani ama çevremiz tarafndan akılli olan o oluyo bu.millete yaranmak için terbiyesiz.mi.olmak.lazım acaba ....
Kardesim okumadi diye asagilamak ne ya okumus iyu etmis kendisi icin yapmis herkes bende okumadim okuyamadim bu yuzden asagilanicakmiyiz bu nasil dusunce insanlari yargilamaktan vazgecin boyle konularda sonucta esi ve aileside onu oyle gorup bilip almislar madem deger vermiceklerdi evlenmeseymis.
Sen, ben ve konuyu saygısızlık olarak görmeyenlere binaen yazmış "o bacak bacak üstüne atılması doğru mu; yanlış mı diye sormamış. O bizde yanlış" demiş. Yoruma kapalı yani. Ama onunla aynı fikirde olanlar konu eltiye saydırabilir. Bu serbest.Ben nerde aşağılamışım?
Kendi komplekslerinizle olmamış şeyleri olmuş görmekten vazgeçin.
Ben okuyup, çalışmadığı için, okuyup çalışan, özgüveni olan eltisini kıskanmasın dedim.
Bilale anlatır gibi mi anlatalım?????
Ortada yazdiginiz bolumde....Bir kıskanç elti vakası daha.
Okuyup, çalışsaydın da, her ortamda kendi doğrularını uygulayacak özgüvenin olsaydı güzel kardeşim.
Herkes kendi seçtiği hayatı yaşar..
Ayrica hemen komples falan yakistiriyosunuz burda sizin yapmadiginiz benim yaptigim biseyi bu sekilde ben anlatsam sizde savunmaya gecersiniz.lutfen duyarli ve acik olun.Ben nerde aşağılamışım?
Kendi komplekslerinizle olmamış şeyleri olmuş görmekten vazgeçin.
Ben okuyup, çalışmadığı için, okuyup çalışan, özgüveni olan eltisini kıskanmasın dedim.
Bilale anlatır gibi mi anlatalım?????
Sen oyle gordun ogrendin de boyle gorup ogrenmeyen birine saygisiz terbiyesiz dersen olmaz. Hakaret edersin. Yani konu sahibi icin diyorumSiz bunu saygısızlık olarak görmeyebilirsiniz ama başkalarının bakış açısına saygı göstermek gerek medeniyet bunu gerektirir, ben öyle görüyorum sen görme, zaten ama gelipte bana fikrini empoze etmeye çalışma ben saygısızlık olarak görüyorum bitti gitti , herkes herkesin fikrine saygı duysun önce.
Ortada yazdiginiz bolumde....
Sen, ben ve konuyu saygısızlık olarak görmeyenlere binaen yazmış "o bacak bacak üstüne atılması doğru mu; yanlış mı diye sormamış. O bizde yanlış" demiş. Yoruma kapalı yani. Ama onunla aynı fikirde olanlar konu eltiye saydırabilir. Bu serbest.
Okuyup ozguven sahibi olamayan insanlarda var okumayip yine ozguveni yuksek insanlarda var bence bu kisilik ve insanin yasadigi sorunlar ve durumlarla ilgili ben kendimi attim ortaya cunku o kadinin sizin yazdiginizdan cikardigi anlamda benim gibi olucak cogu kisi de boyle anlar.cunku seni tanimiyorum ve oraya yazdigin cumlen benim aklima bunlari getirir.ve ben okumayida meslek sahibi olmayida cok istedim ve hala bunun icin caba sarfrdiyorum.bana 2 cocugun var ne ugrasiyosun diyolar ama benim icimde bir ask bu ben yapmak istiyorum.ki lafi gelmisken yazdim :)bizde
Bak arkadaşım, benim ortada yazdığım cümlede, eltinin kendi doğrularını her ortamda uygulayabilme özgüveninden bahsederek, bunu okumuş ve çalışıyo olmasının verdiği özgüvene bağladım.
Yani senin yorumladığı gibi, okumamış çalışmıyor, dolayısıyla aşağılanabilir gibi.Bi bağlantı kuramadım. Okumamış, çalışmıyorsun, dolayısıyla, kendi doğrusunu uygulayan eltini kıskanma dedim.
Yani ben bir cümle kuruyorum, kurduğum cümleye olmadık yorumlar yüklüyosun. OkumadığIn için alınmış olabilirsin ama bu sana beni suçlama hakkı vermez.
Ayh uğraştırıyosun insanı ya
meraba k.k hanımları ben evliyim 2yıllk bi evliliğim birde.kızım var bir ay önce falan kaynm evlendi.eşi ukala kendini beğenmiş biraz terbiyesis büyüklerin yaninda bacak bacak üstüne atıyor muhafazakar bir aileyiz.oda.kapalı ama eşimin yanndada bacak bacak üstüne attına şahit oldum..
gel gelelim bu hanım okumuş iyi yapmış kendini gelistirmesi iyi ama bi okadarda ukala bi tip oturdugu evi begenmez yok kötü küçük ama niyeyse.el üstünde akıllı olan o oluyo kaynanam kaynatamın yannda bile bacak baca üste atyo sinir.oluyorum ta ben utanyorum kalkıyorum yanndan..
okadar yani ama çevremiz tarafndan akılli olan o oluyo bu.millete yaranmak için terbiyesiz.mi.olmak.lazım acaba ....
Eğer eltinizin size karşı yaptığı bir şey olsaydı daha farklı yorumlar yapardık. Ama size hiç bir zararı olmayan bir insanı burda bize şikayet ediyorsunuz. Biz de ona göre yorum yapıyoruz.
Sizin üzerinizden ego tatmini yapmıyoruz. Tanımadığımız, bilmediğimiz bir insansınız, nasıl yapabiliriz ki? Ama siz buraya ego tatmini için geldiniz tahminimce, sizi destekleyeceğimizi, eltinize giydireceğimizi düşündünüz. Aradığınızı bulamayınca da agresifleştiniz.
yobazlığın temelinde yanlış uygulanan saygı kuralları vardır çoğu zaman.
Eğer bu baba kızına saygınınyanında oturmakla ya da bacak bacak üstüne atmakla olmayacağını kendi bilip bu şekilde öğretmek yerine onunla iyi bir iletişim kursaydı kızın yaptığı hataların büyük kısmının önüne geçebilirdi.
Namusu iki bacağının arasında sanan, bacak bacak üstüne atmayı saygısızlık olarak kabul edenler oldukça daha çok üçüncü sayfa kadın cinayeti okuruz...
iice saçmaladılar ne anlatmak istediklerini bilmiyolar sadece boş konuşuyolar zaten : DKadin cinayetiyle namus meselesiyle ne alakasi var bunun ? Benim ailemde de buyuklerin yaninda bacak bacak üstüne atmak saygisizlik eee bu bizim ailemizde kadin cinayeti oluyor namus meselesinden birbirlerini katlediyo mu demek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?