bacak bacak üstüne atıyor diye mi bu sinirinizmeraba k.k hanımları ben evliyim 2yıllk bi evliliğim birde.kızım var bir ay önce falan kaynm evlendi.eşi ukala kendini beğenmiş biraz terbiyesis büyüklerin yaninda bacak bacak üstüne atıyor muhafazakar bir aileyiz.oda.kapalı ama eşimin yanndada bacak bacak üstüne attına şahit oldum..
gel gelelim bu hanım okumuş iyi yapmış kendini gelistirmesi iyi ama bi okadarda ukala bi tip oturdugu evi begenmez yok kötü küçük ama niyeyse.el üstünde akıllı olan o oluyo kaynanam kaynatamın yannda bile bacak baca üste atyo sinir.oluyorum ta ben utanyorum kalkıyorum yanndan..
okadar yani ama çevremiz tarafndan akılli olan o oluyo bu.millete yaranmak için terbiyesiz.mi.olmak.lazım acaba ....
sorun anlatmak kafayı fena takmak mi.oluyor yani burda neler neler anlatiliyor da.bu yorumlar yapilmiyorBacak bacak üstüne atmak terbiyesizlik miymiş? Hemde kaynının kayınvalidenin yanındaYok yani makam olarak senden üstün olan birinin karşısında atılmaz, bu protokol gereği saygısızlıktır da, kaynının ve kayınvalidenin ne gibi üstünlüğü var? Nasıl rahat ediyorsa öyle oturur, tıpkı benim ve inanıyorum ki bir çok hemcinsimin yaptığı gibi.
Evi küçüktür eskidir beğenmez bunun neresi ukalalık, eltinize fena takmışsınız kafayı.
büyüklerin yanında bacak bacak üstüne atmak saygısızlık olarak görülür. Türk kültüründe ailenin yanında bacak bacak üstüne atmak ayıp sayılır kültürümüzü bilmeyenler varmış hayret...
bana.bunlarla gelin yaa sabah beri.kimseye derdimi anlatamiyorumhay ağzına sağlık , nasıl bi nesil yetişti Allah aşkına, büyüklerin yanında bacak bacak üstüne atmak ne zaman normalleşti. yetişen nesil böyleyse ,yetiştirilecek nesilden bi cacık olmaz( normal görmeyenleri kayırıyorum)
Kişiliğinize yönelik saldırıda mı bulunuyor, mesela hakaret mi var, seviyesizce konuşma mı var, iftira mı var? Hayır sizin gibi düşünmediği için, bacak bacak üstüne atarak oturduğu için saygısız, terbiyesiz ilan edemezsiniz.sorun anlatmak kafayı fena takmak mi.oluyor yani burda neler neler anlatiliyor da.bu yorumlar yapilmiyor
meraba k.k hanımları ben evliyim 2yıllk bi evliliğim birde.kızım var bir ay önce falan kaynm evlendi.eşi ukala kendini beğenmiş biraz terbiyesis büyüklerin yaninda bacak bacak üstüne atıyor muhafazakar bir aileyiz.oda.kapalı ama eşimin yanndada bacak bacak üstüne attına şahit oldum..
gel gelelim bu hanım okumuş iyi yapmış kendini gelistirmesi iyi ama bi okadarda ukala bi tip oturdugu evi begenmez yok kötü küçük ama niyeyse.el üstünde akıllı olan o oluyo kaynanam kaynatamın yannda bile bacak baca üste atyo sinir.oluyorum ta ben utanyorum kalkıyorum yanndan..
okadar yani ama çevremiz tarafndan akılli olan o oluyo bu.millete yaranmak için terbiyesiz.mi.olmak.lazım acaba ....
hay ağzına sağlık , nasıl bi nesil yetişti Allah aşkına, büyüklerin yanında bacak bacak üstüne atmak ne zaman normalleşti. yetişen nesil böyleyse ,yetiştirilecek nesilden bi cacık olmaz( normal görmeyenleri kayırıyorum)
evet bemde.bunu anladmkonu sadece bacak bacak üstüne atmak ya da kaynana gelin meselesi değil
ama afedersiniz deveye diken insana .... makbul demişler
27 yılda öğrendiğim en büyük gerçek bu
ne kadar bencil ve kaba olursanız size o kadar saygı duyuyorlar
bende şu msjı hayretle okudum,sırf biri k.pederinin yanında iki bacağını birbirinin üstüne attı ve yaklaşk bi 10 kadında bunu normal gördü diye mi neslimiz tü kaka oldu şimdi?
aslında o bacaklar öyle konum almasa mükemmel,harika,her anlamda dört dörtlük,geçmişine geleneklerine saygılı bir nesil yetişiyor yani.
o zaman k.validem 2 günlüğüne geliyor yandım amanın,k.pederim evimde sigara içimiş öldürsem mi onu vb..diye konu açanları topa tutalım malum ilk önce büyüklere saygı gelir.
küçük şeyleri bu kadar büyüte büyüte bu nesilden bi cacık olmaz haklısınız
ıkonu bacak bacak üstüne atmak değil, bu ve buna benzer bi çok nahoş hareketin normalleştirilmesi. herkesin yetiştirilme tarzı farklıdır ama benim gördüğüm ,gezdiğim, gözlemlediğim her ortamda büyüklerin yanında bacak bacak üstüne alılmaması gerektiği kuralı değişmez , değişmemeli.
peki siz modern hanm lar buna ne diyceksiniz bakalım eltimle kaynm bizdeyken bir.muhabbet oldu
piknik konusu köy pikniği var bizde ve bizimkilerde gitmek istiyor tabi yaz için ben pek sevmek.köy pikniklerini bütün köy dipdibe ailecek gitmeyi severim eltimde dediki ben gelin falan anlamam gider yatarım hamakta bende yatamazssn her yer bizim köylü adamlar falan filan yatarım dedi peki senin biliceyin.ozaman ne diyim dedim ha yanlarnda yatmİssn ha gözleri önünde ne fark var
cacık falan derken? ne den sizden farklı dusuncesi olanların düşüncelerine ve yetiştirdiği düşüncelere karsı bu kalıbı kullanıyorsunuz?* bazılarına göre de sizin bakıs açınız gerici ve yobaz bir zihniyet olabilir ve BİR CACIK olmaz bu zihniyetten diye düşünülebilir.Bence yorum yazarken arada ki kelimeleri düzgün seçelimhay ağzına sağlık , nasıl bi nesil yetişti Allah aşkına, büyüklerin yanında bacak bacak üstüne atmak ne zaman normalleşti. yetişen nesil böyleyse ,yetiştirilecek nesilden bi cacık olmaz( normal görmeyenleri kayırıyorum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?