İnsanlardan birşey beklememek gerek evet ama sizce bu gibi davranışlar neden kaynaklı?

turkuaz86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2010
2.068
533
123
Benim önceki konularından bilenler bilir şuanda başka bir eve geçeceğim. Görümcem lerce aynı sehirdeyiz. Şuanda görümcem lere yakın oturuyoruz ama biraz daha uzağına taşıyacağız.

İlk taşıdığımız da bu şehre geldiğimizde görümcemı eşi görümcem hep birşeye ihtiyacın olursa söyle yardım ederiz ve vs dediler. Yardıma ihtiyacım var dediğimde taşınırken. Görümcem in eşi işlerim çok yoğun diyerek bahane üretti.ama faceden sürekli gittiği retolaranlar gezdiği şehirlerden resimleri ekliyordu.herneyse çok takılmadım ailem yardım etti sadece. Sonra ev bitince hiç evime gelmediler bir kere görümcem yalnız geldi ve evini begenmedim hiç güzel değil dedi. Ben şok. Herneyse üstüne düşmedim.

Şimdi taşınma arifesindeyiz ve bizim tanıdığımız ortak dostlar var. Onun oğlu taşınıyor. Inanirmisiniz bende vardım. Görümcem in eşi ben her zaman müsaitim beni araman yeterli her zaman yardıma gelirim dedi gün ayarlarlardilar. Biz ki daha çok hukukumuz var.

Çok garip çok şey beklemiyorum başkalarından artık, ama çok garibime gitti. Yani biz ki gelinleri ve kardeşi ne gelmiyor yardıma. Yabancıya gidiyo. Gaeipsedim açıkçası.

Ve her onlara gittiğimde gözlemlediğim birşey var. Eşimle Eniste salondaysa görümcemde salonda oturur. Onlar sigara falan kalktiklarinda. Gider içeriği odalara yanımda oturmaz :))) çok komik geliyor artık. Üstelik bugün dikkatimi çekti herşeyi biliyormuş gibi konuşuyor. Birşey derim duymamış gibi yapar saniye geçer kendi söylemiş gibi söyler. Ben yokmuşum gibi bir davranış. Gitmek istemiyorum ama diyorum lanet olsun olanlara insanlığını yap. Çok enteresan :))) gülüyorum artık. Ama neden olduğunuda çözemiyorum.

Böyle sürekli bana karşı üstün çıkma davranışları. İnce hırka giyinirim. Bu sıcakta niye kazak giyinsin der. Yani herkesle normalken bana geldimi bir igneleme.

Bu insanlarla sürekli yüzyüzeyim.nasil davranacağını sasirdim ama. Edebinden ödün vermeyin diyorum ama artık sinirden ziyade gülüyorum her defasında:)))

Gerçekten değişik davranıyor. Ben olsam yüz yüze gelip, neden bu tür davranışlar içine girdiğini açık açık sorardım. Ve aramıza gerekli mesafeyi fazlasıyla koyardım.

Bu eş ve eş ailesi tarafından sevilmediğini/istenmediğini bile bile bu evliliğe inatla devam etmezsen öyle güzel mutlu olacaksın ki...

Her seferinde aynı konu
görümceniz gorumceniz gorumceniz
Anlayın işte sizi sevmiyor ne eşiniz ne de onlar
sadece paranızı kullanıyorlar sizi kullanıyorlar
Gerçekten çok üzülüyorum durumunuza
o kadar tedavi görüyorsunuz hala birakamadiniz şu adami

Igneleyici konusmasi ve size soguk davranmasi konusunda haklisiniz ama cevrenizden beklentiniz fazla bizde tasindik kimse yardim etmedi cagirmadimda zaten cok zor birsey degil boylelikle benide yardima cagiran olmuyor sadece cevremizdekilerle sosyal vakit geciriyoruz az beklenti cok huzur.

Bu eş ve eş ailesi tarafından sevilmediğini/istenmediğini bile bile bu evliliğe inatla devam etmezsen öyle güzel mutlu olacaksın ki...

Bu aralar esimle sorunum yok çok şükür. Değiştirmeye çalışıyor kendisini. Ancak ister istemez benim.aileme gidilince onunda ailesine gidilmesini istiyor. Gidiyorum da ama bu davranışlar çok garip :))) lafa gelince seni seviyoruz. Ama davranışlar çok farklı şeyi gösteriyor sanki. Herkese nasılsın işlerin nasıl gidiyor napiyorsunuz diyor. Bana gelince sormuyor :)))) bende çok fazla muhatap olmuyorum zaten.

Eşim konuşur yada başkası pür dikkat dinler. Ben birşey derim hmmmmm yorumunu yapar sadece :)))

Çok garip bir görümceniz var eşi de öyle tencere kapak olmuşlar.

Ya sevmiyorlar seni iste amacin ne arkadasim? Lanet olsun de git evini fizana taşı. Nedir bu yakın olma meraki?
Bence az bile yapiyor baksana anlamiyorsunuz!..
Ay uyuz oldum..

Benim.amacim yok. Sevmediklerini bende düşünüyorum çünkü bu davranışlardan bunu çıkartıyorum ben. Çok fazla birşey beklemiyorum onlardan. Ki esimle tanıştıran beni beğenip onunla tanıştıran onlardı. Garip geliyor bana. :))) bende onlar öyle yapıyorsa inat etmeyi düşünüyorum. Umursamamayı öğreniyorum zaten. Sadece insanların böyle davranması çok garibime.gidiyor. çevremde hiç böyle birşey görmedim.cünkü :))

Arkadaşlar lütfen sinirlenmeyin.görümce merakımdan değil bu. Sadece görümcem lere gittiğimde bu gibi tuhaf şeyler oluyor o yüzden soruyorum size.

Gitmeyin. Gereksiz bir inat ediyorsunuz. Kendinizi uzersiniz boyle. Yazik caniniza..

Kesinlikle bende öyle düşünüyorum zaten artık. Ama benim.yanimda ne zaman taşınmazın diyip cevap verince hmmm diyip. 10 dk sonra ortak dost olanların çocuğunun taşınmasına her zaman gelirim ara hemen evini boyarım. Demesi tuhaf. Yanımda olması yani. Direk sen kimsin mesajı mı bu? :)))

Ya ufak ufak eşine anlat bence ama suçlar gibi değil. . Bak biz taşınırken hiç yardım etmediler ama dıdısının dıdısına yardım için atıldı ilginç değil mi de.. yada ablan benle yalnız kalmak istemiyo galiba böyle böyle de ama çok üstelenemeden sanki laf arasında söyler gibi be bir kere söyle uzatma.. eşin anlayacaktır.

Çözüm mesafe

Kapıdan girdin hoş geldin derse hoş buldum

Bitti geç kenara otur

Konuşma vs hatta olay olmazsa al eline tel otur oyna

Sen de onu umursama

Ama kimse seni sevmek evinin taşınmasına yardım etmek zorunda değil

Görümcemin karşı dairesine taşındık oğlum 2 yaşında ve hasta idi

Görümcem öğretmen o gün boş idi ama bize bir çorba dahi yapmamıştı bir de yapmadım size yemek kusura bakmayın dedi yani benim aklıma yapacağı zaten gelmemişti ama onun gelmiş aklına ama üşenmiş

Biz zaten dışarıda yemeye giderken söyledi bunu aklıma bile gelmemişti cidden ama ben de ona yapmam bundan sonra yardım içeren böyle bir şey

Söyledim eskiden esim.aninda sinirlenirdi ama sanırım artık bazı şeyleri görüyor ki bugün fazla tepki vermeden boşver kim ne yaparsa nasıl yaparsa yapsın dedi. Gayet sakindi anlayacağınız. :)))

durum gercekten boyleyse cok uzuldum konu sahibine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…