- 20 Ekim 2014
- 7.460
- 15.544
- 198
Sevdiklerime kosarim sen kimsin mesaji evet :)Kesinlikle bende öyle düşünüyorum zaten artık. Ama benim.yanimda ne zaman taşınmazın diyip cevap verince hmmm diyip. 10 dk sonra ortak dost olanların çocuğunun taşınmasına her zaman gelirim ara hemen evini boyarım. Demesi tuhaf. Yanımda olması yani. Direk sen kimsin mesajı mı bu? :)))
Sevdiklerime kosarim sen kimsin mesaji evet :)
durum gercekten boyleyse cok uzuldum konu sahibine
İşte demek istediğim anlıyorsa gitmek istemediğini söyle yavaştan.. çok üzülüyorum sevilmediğimi hissedince. . Acındır kendini..
Bazen biz insanlarla samimi olmak istesekte karakterler, yaşadığımız olaylar, hayata bakış açılarımız pek uymayabilir. Yanı eşin ve görümcen kardeş asla onlar kadar samimi olamazsın. 2 hafta görüşmemiş olmak çok uzun süre değil. Ben görümcemi bir aydan fazladır görmüyorum. Eminim onlar eşimle bu arada görüşmüşlerdir. Hatta geçenlerde ben arkadaşlarımla dışarıdaydım. Eşimle benim evde kahve içip sohbet etmişler. Beraber dışarıda çay çorba içerler. Ben oluyum olmayım hiç önemli değil. Bu arada aramızda bozuk falan değil. Şimdiye kadar hiç sorun yaşamadık Ki birbirimizi 10 yıldır tanıyoruz. Bunla hiiiiç takılmam. Yani takıpta tatlı canımı üzemem. Bütün bunları eski konularınızı bildiğim için yazıyorum
Demem o ki görümcenizi haddinden fazla önemsiyorsunuz kaldı ki kocasının söylediği bişeye takılıyorsunuz. Unutmayın hayatınızın baş rol oyuncusu sizsiniz kimse sizden rol çalmasın. Ben sizin yerinizde olsam hemen bir kursa yazılırım. Ya da bir sabah kalkarım. Derim ki eşime ben dışarıda kahvaltı yapıp kahve içeceğim der dışarı çıkarım. İnanın bunları kendim yaptığım için diyorum. Hayatımda önce kendime sonra oğluma sonra eşime sonrada kendi aileme değer veririm. Eşimin ailesinden herhangi biri sıralamada yok bile. Lütfen kendinize yapmayın bunu
Arkadaşım şu kadını sallama artık ya! Sen üstüne düştükce kendini bir halt sanıyor. Boşver. Evine de çağırma. Niye çağırıyorsun? Ben olsam eşime gelsinler demissem bir daha aramam. Gelince de bırakırım kocam hizmet etsin.Arkadaşlar bugün çenemi tutamayıp yine eski konuları biraz esime açtım. Eşim hemen çocuk gibi dudaklarını büzdü ve ailemin ve bizlerin birçok konuda hassas olduğunu ve vs söyledi neyse onu geçtim. O konuda alıştım artık.
Ancak şuanda surat yapıyor ve çocuk gibi davranıyor. Birkaç gün önce rahmetli görümcemı çocuklarını eve davet edip kalmasını söyledi rahmetli ablasının hatırına. Bende onlarla bir sorunum olmadığını her zaman gelebileceklerini söyledim. Neyse baktım bu olay çözülmeyecek. Görümcem le eşi beni hiç aramıyorlar ve tinlamiyorlar. Görümceme yazdım müsaitseniz bize buyrun yemeğe diye. Hemde bayram diye. Ancak hala ses seda yok ve esimle telefonda görüştü. Garip değil mi? :/ ve cevap yok. Salak esimde hala algilayamiyorum. Seni sevmiyorsa beni sevmiyor anlamına gelmez dedi. Iyide ben niye sürekli onlara gitcem o zaman. İki senedir 1 kere evime geldi oda çat kapı.
Benim önceki konularından bilenler bilir şuanda başka bir eve geçeceğim. Görümcem lerce aynı sehirdeyiz. Şuanda görümcem lere yakın oturuyoruz ama biraz daha uzağına taşıyacağız.
İlk taşıdığımız da bu şehre geldiğimizde görümcemı eşi görümcem hep birşeye ihtiyacın olursa söyle yardım ederiz ve vs dediler. Yardıma ihtiyacım var dediğimde taşınırken. Görümcem in eşi işlerim çok yoğun diyerek bahane üretti.ama faceden sürekli gittiği retolaranlar gezdiği şehirlerden resimleri ekliyordu.herneyse çok takılmadım ailem yardım etti sadece. Sonra ev bitince hiç evime gelmediler bir kere görümcem yalnız geldi ve evini begenmedim hiç güzel değil dedi. Ben şok. Herneyse üstüne düşmedim.
Şimdi taşınma arifesindeyiz ve bizim tanıdığımız ortak dostlar var. Onun oğlu taşınıyor. Inanirmisiniz bende vardım. Görümcem in eşi ben her zaman müsaitim beni araman yeterli her zaman yardıma gelirim dedi gün ayarlarlardilar. Biz ki daha çok hukukumuz var.
Çok garip çok şey beklemiyorum başkalarından artık, ama çok garibime gitti. Yani biz ki gelinleri ve kardeşi ne gelmiyor yardıma. Yabancıya gidiyo. Gaeipsedim açıkçası.
Ve her onlara gittiğimde gözlemlediğim birşey var. Eşimle Eniste salondaysa görümcemde salonda oturur. Onlar sigara falan kalktiklarinda. Gider içeriği odalara yanımda oturmaz :))) çok komik geliyor artık. Üstelik bugün dikkatimi çekti herşeyi biliyormuş gibi konuşuyor. Birşey derim duymamış gibi yapar saniye geçer kendi söylemiş gibi söyler. Ben yokmuşum gibi bir davranış. Gitmek istemiyorum ama diyorum lanet olsun olanlara insanlığını yap. Çok enteresan :))) gülüyorum artık. Ama neden olduğunuda çözemiyorum.
Böyle sürekli bana karşı üstün çıkma davranışları. İnce hırka giyinirim. Bu sıcakta niye kazak giyinsin der. Yani herkesle normalken bana geldimi bir igneleme.
Bu insanlarla sürekli yüzyüzeyim.nasil davranacağını sasirdim ama. Edebinden ödün vermeyin diyorum ama artık sinirden ziyade gülüyorum her defasında:)))
Aynen öyle. Kocan bir konuda haklı keşke ona söyleseydin de o soyleseydi. Ama gorumcemin hiç senin yazdığın şekilde düşündüğünü düşünmüyorum. Cok tanıyorsun Turkuaz.Ya bırak şu cadı görümceni.. yaptıkları her şeyi size karşı yapılmış gibi algılama. . İnan o sizi senin onu düşündüğün kadar düşünüp te program yapmaz. . Umurunda bile değilsiniz..
Aynen öyle. Kocan bir konuda haklı keşke ona söyleseydin de o soyleseydi. Ama gorumcemin hiç senin yazdığın şekilde düşündüğünü düşünmüyorum. Cok tanıyorsun Turkuaz.
Bak ama erkekler gibi düz mantık bakalım.Esim ama bugün onlara gitcem iş bana söylemedi yoldayken söyledi. Ve bende bastım yaygarası neden önceden haber vermiyorsun. Bende gitmedim. Eve geldik. Bende davet ettim bunun üstüne esimde bana kızıyor. Üste çıkmaya çalışıyorsun diyor. Ablamdan nefret ediyorsun diyor sonrada eve davet ediyorsun diyor. Ben çağırırım. Diyor. Ya iyi olmamı istiyorsan hem.onlarla hemde böyle yapıyorlar. Problem nerde yaaa... ne yapacağımı şaşırdım. Ararım. Problem aramam problem. Hep o onlara gitsin bize gelip giden olmasın istiyo hepsi anlasilan. Ya yeminlen insanlığımdan şüphe duyarım hale geldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?