İnsanlardan birşey beklememek gerek evet ama sizce bu gibi davranışlar neden kaynaklı?

Eşiniz de burdaki insanlar gibi sizin sürekli kendi kafanıza göre takılıp istediğiniz sonucu almayınca tepki göstermenizden yorulmuştur bence. Burdaki hanımlar size önemsemeyin dedikçe hiç duymuyor gibi sürekli haklı çıkmaya çalışıyorsunuz.
Anlattığınız her şeyi karşı taraftan dinleme isteği uyandırıyorsunuz. Zira kafanızda bir şeyler var ona göre yaşıyorsunuz.
Biraz eşinize sorun onu dinleyin diyeceğim ama duyacağınızdan çok emin olamadım. Böyle her ilişkiyi karmakarışık hale getirirsiniz

Önemsemeyin dediğinizi biliyorum. Öylede yapıyorum arayıp sormuyorum normalin de. Sürekli esimle görüşüyorlar zaten. Yeğenleri var diye yazayım dedim. Boşver insanlık yine bende kalsın dedim. Ama anlaşılan yine yanlış yaptım. Umursamayım bu seferde ben aramadım ben sormadım oluyor. Ve onlar esime karşı üste çıkmış oluyorlar. Bunu da ben istemiyorum. Mantık hatasını yapıyorum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…