- 26 Temmuz 2012
- 1.467
- 887
- 123
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
devletın ısletmeler ıcın verdıgı destek ve tesvık kredılerı ıcın yardımcı olmaya calısıyoruz bu danısmanlık karsısında belırlı bır ucret ıstıyoruz surecler boyle ıslemekte.. ısletmelere kobı kredısı saglıyoruz yanı daha acık olarak.Nasıl bir iş ben hiç bir şey anlamadım napıyorsunuz siz
devletın vermıs oldugu hıbelı kredılerı danısmanlıgımız aracılıgı ıle musterılere satıyoruz.Neyin cagrı merkezı bu ne satıyorsunuz ne kredısı bu
Ee sonuç? Burda o kadar insan yazmış fikrini.ben de ınternette aynı sızın dedıgınız gıbı bırcok kosgeb uyarısı okudum zaten onları okuduktan sonra dank ettı bazı seyler. adamlar da o kadar ınanmak ıstıyorlar kı cunku bırcok yerden magdur edılmısler ve duze cıkmak ıstıyorlar bır suru borcu var bır cogunun.. yaptıgımız ıs danısmanlık adı altında kandırmak yanı.. bugun bır adam referans ıstedı, vermedı bızımkıler.. cok cakallar cook..... gordukce mıdem bulanıyor.....
maas kartlarımızı verdıler bugun para yatmıs :Smaaşınızı bile nasıl alacaksınız onu düşündüm bir an
dolandırıcığıyla çalışmamalısın
maas kartlarımızı verdıler bugun para yatmıs :S
bozuldu zaten ınan. borclarımı kapıyım cıkcam.ama içiniz rahat değil evet çalışmak zorundasınız ama bu durumda psikolojiniz bozulmaya çok müsait
bozuldu zaten ınan. borclarımı kapıyım cıkcam.
bozuldu zaten ınan. borclarımı kapıyım cıkcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?