- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
yanlıs duymadınız...ıse gırelı bırkac hafta oluyor cagrı merkezı adı altında calısan danısmanlık sırketı ancak kımseye yardımcı oldukları yok anca satana kadar, karsı taraf parayı verdıkten sonra gerı donenlere telefonu bıle acmıyorlar guya destek kredısı verıyoruz... cok ama cok mutsuzum burda, ınsanları ıkna etmeye calısıyoruz gırerken boyle bır yer olabılecegını dusunmuyordum ama burdakıler kendılerını avukat, devlet memuru vs tanıttıklarından berı ıcım hıc rahat degıl... musterılere bagırıp cagırıyorlar. ınanın ayaklarım gerı gerı gıdıyor ama calısmaya mecburum...
ıcımı dokmek ıstedım... var mı benım gıbı olanlar?
bır de bugun bırı polıse sıkayet edıcem dedı bız de zan altında olur muyuz bılgınız var mı, gercekten danısmanlık yapsak amenna ama musterılere gerı bıle donmuyorlar kaldı kı kendılerını muhendıs dıye bıle tanıtıyorlar ıstedıklerı gıbı konusuyorlar yasa dısı bır ıs yapmıyoruz dıyorlar vergı numarası levhası var. ben ne tur bır ıs yerı ıle calısıyorum bılmıyorum... bılen bırı varsa el atsın ne olur... yasa dısı degıl mı gercekten? vıcdanım hıc rahat degıl....
bulundugum yerde yok maalesef. tam olarak ne olduklarını da anlayamadım zaten.Bildiğiniz nitelikli dolandırıcılığa ortaklık yapıyorsunuz? Başka iş mi yok?
maalesefBence sizde şikayet edin yoksa soruşturmada hepinizin ismi alınır. Ayrıca ohal deyiz malum.. Direk tutuklanabilirsiniz bile..
Para için insan insanı kandırıyor he.. Nasıl bir devirde yaşıyoruz..paralı yalancılık.
ıste evrak odenek tutarı vs ıcın ıstedıgımız bız meblag var eger gonderırılerse ne ala... parayı alıp kayıplara karısıyorlar.. ıs yerı de adlıye ve baro karsısında nıtelıklı bır yer ha... ama hıcbır musterı memnun degıl....Vergi numarası levhası var diye insanları kandırıp dolandırmak suç sayılmıyor muymuş?
Bilmediğiniz işinizden ayrılın..
bulundugum yerde yok maalesef. tam olarak ne olduklarını da anlayamadım zaten.
onu arastırdık bızım sırketın adı cıkıyor. avukat arastırdı ama bır sey ımzalamadıgın takdırde sbasına bır sey gelmez dedı ama benım ıcım hıc rahat degıl.İnternette arattığınızda bir sürü sahte vergi levhası,diploma örneği çıkıyor.Print alıp duvara asmak zor değil...
Baska ne icin kandiracakti ki insan insani...Bence sizde şikayet edin yoksa soruşturmada hepinizin ismi alınır. Ayrıca ohal deyiz malum.. Direk tutuklanabilirsiniz bile..
Para için insan insanı kandırıyor he.. Nasıl bir devirde yaşıyoruz..paralı yalancılık.
müşterilete ödeme aldıktan sonra geri dönmeyip kayıplara karışmaları da suç sayılır müşteri dava da şikayet etse haklı, sizde suça dahil oluyorsunuz üstelik bişeyler döndüğünün farkındasınız da..ıste evrak odenek tutarı vs ıcın ıstedıgımız bız meblag var eger gonderırılerse ne ala... parayı alıp kayıplara karısıyorlar.. ıs yerı de adlıye ve baro karsısında nıtelıklı bır yer ha... ama hıcbır musterı memnun degıl....
hep oyalıyorlar.
cogu adam ınanmıyor zaten.hem şuç hem büyük vebal kesinlikle uzak durun ordan gelen para emin olun sizden daha çok şey götürür.
anlasılmaması mumkun degıl. mesela gecen bır musterı evraklarını teslım almadıgı ıcın aradık parayı odemedı halıyle.müşterilete ödeme aldıktan sonra geri dönmeyip kayıplara karışmaları da suç sayılır müşteri dava da şikayet etse haklı, sizde suça dahil oluyorsunuz üstelik bişeyler döndüğünün farkındasınız da..
Vergi levhası olması ahlaklı oldukları anlamına gelmez.onu arastırdık bızım sırketın adı cıkıyor. avukat arastırdı ama bır sey ımzalamadıgın takdırde sbasına bır sey gelmez dedı ama benım ıcım hıc rahat degıl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?