ınsanları dolandırıyorum :(

Mihmandar_34

Rabbime şükür 🤲
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
5.761
5.078
198
36
yanlıs duymadınız... ıse gırelı bırkac hafta oluyor cagrı merkezı adı altında calısan danısmanlık sırketı ancak kımseye yardımcı oldukları yok anca satana kadar, karsı taraf parayı verdıkten sonra gerı donenlere telefonu bıle acmıyorlar guya destek kredısı verıyoruz... cok ama cok mutsuzum burda, ınsanları ıkna etmeye calısıyoruz gırerken boyle bır yer olabılecegını dusunmuyordum ama burdakıler kendılerını avukat, devlet memuru vs tanıttıklarından berı ıcım hıc rahat degıl... musterılere bagırıp cagırıyorlar. ınanın ayaklarım gerı gerı gıdıyor ama calısmaya mecburum...
ıcımı dokmek ıstedım... var mı benım gıbı olanlar?
bır de bugun bırı polıse sıkayet edıcem dedı bız de zan altında olur muyuz bılgınız var mı, gercekten danısmanlık yapsak amenna ama musterılere gerı bıle donmuyorlar kaldı kı kendılerını muhendıs dıye bıle tanıtıyorlar ıstedıklerı gıbı konusuyorlar yasa dısı bır ıs yapmıyoruz dıyorlar vergı numarası levhası var. ben ne tur bır ıs yerı ıle calısıyorum bılmıyorum... bılen bırı varsa el atsın ne olur... yasa dısı degıl mı gercekten? vıcdanım hıc rahat degıl....

Bildiğiniz nitelikli dolandırıcılığa ortaklık yapıyorsunuz? Başka iş mi yok?

maalesef ınanın hepsını dusunuyorum kafayı yedım dusunmekten..

Vergi numarası levhası var diye insanları kandırıp dolandırmak suç sayılmıyor muymuş?
Bilmediğiniz işinizden ayrılın..
ıste evrak odenek tutarı vs ıcın ıstedıgımız bız meblag var eger gonderırılerse ne ala... parayı alıp kayıplara karısıyorlar.. ıs yerı de adlıye ve baro karsısında nıtelıklı bır yer ha... ama hıcbır musterı memnun degıl....
hep oyalıyorlar.

İnternette arattığınızda bir sürü sahte vergi levhası,diploma örneği çıkıyor.Print alıp duvara asmak zor değil...
onu arastırdık bızım sırketın adı cıkıyor. avukat arastırdı ama bır sey ımzalamadıgın takdırde sbasına bır sey gelmez dedı ama benım ıcım hıc rahat degıl.

Baska ne icin kandiracakti ki insan insani...

müşterilete ödeme aldıktan sonra geri dönmeyip kayıplara karışmaları da suç sayılır müşteri dava da şikayet etse haklı, sizde suça dahil oluyorsunuz üstelik bişeyler döndüğünün farkındasınız da..

Maalesef ki telefonla satış yapılan her işte bu tür şeyler olur. Ben de çalıştım büyük bir şirketin çağrı merkezinde zamanında.
Alırken çok güzel, ancak iptal durumlarında taahhüt şartlarının ağırlığı, ek ücretler vs. derken müşterinin durumu zora giriyordu. Gerçi ben satış ekibinde değildim, ama satıştakiler öyle söylüyordu.
Bizim işte bağırma çağırma yoktu, aksine müşteri bağırır biz susardık. Telefon açmama da yoktu, zira çağrı direkt düşerdi öyle aç kapalık bir durum yoktu.
Bizimki büyük bir lokasyondu, sizinki epey ufak herhalde.
O yüzden dikkatli olun.

anlasılmaması mumkun degıl. mesela gecen bır musterı evraklarını teslım almadıgı ıcın aradık parayı odemedı halıyle.
bızım bır arkadas ıcra gonderıcez sıze dedı yasal ıslem baslatıcaz dedı, nıye evrak ıstedı de almamıs dıye magdur durumda gosterıyolar kendılerını..

onu arastırdık bızım sırketın adı cıkıyor. avukat arastırdı ama bır sey ımzalamadıgın takdırde sbasına bır sey gelmez dedı ama benım ıcım hıc rahat degıl.
Vergi levhası olması ahlaklı oldukları anlamına gelmez.
Madem içinizde rahat değil ayrılın
Muhtemelen asgari ücret alıyorsunuz.
O parayla insanları kandırmayacak işlerde de çalışabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…