ınsanları dolandırıyorum :(

Ay valla ilk defa bir başlığa ciddi derecede sinirlendim
Ne diyelim üzülmeyin me yapalım dünya böyle çalışmaya mecbursunuz falan mı???
Afedersiniz ama hangi mesleği yaparsanız yapın hak yemediğiniz kandırmadığınız müddetçe daha onurlu bir hayat sürersiniz.

bence siz de polise şikayet etmeli ve hazır şirket içinde çalışırken kanıt toplamalısınız. Allah bilir o vergi levhasını neye istinaden aldı.
Vicdanınız rahat olsa problem zaten, vicdanınız rahat olmamalı

Yaptığınız suç, hemen ihbar edin onları. O kazanç de helal değil bilginize.

Vicdaninin rahat olmamsi cok normal yani bence o isten ayrilman gerekiyo insanlari kandirarak kazandigin para helal olmaz daha duzgun bi is bulabilirsin hoscakal hersy gonlunce olsn

Allah baska bi yerden verir rizkini tasalanma. Orda calismaya devam edersen sessiz kalırsan Allah senden soracak bunu ve belki kaybettiklerin aldığın paradan fazla olacak. İşin ucu sana da bulasabilir Allah kimsenin yanına koymaz bence şikayet et ve ayrıl

Aylardir kkya girmiyorum sirf su konu icin giris yaptim
Polise sikayet ederiz denene kadar akliniza gelmemis insanlari kandirdiginiz
Konuyu da ilerde delil olur aaa ben zaten rahat degildim demek icin mi actiniz
Omrumde hic dolandirilmadim ama o garibanlarin ahi tutsun hepinizi beter olun

Kaç tane örnek haber çıktı tv de calisanlarda aynı şekilde suçlu bulunuyor kendinize yeni bir iş illaki bulursunuz o paradan hayirmi gorursunuz ihbar etmeniz gerekir bence

Memlekette baska iş kalmadı sanırım. Baska yere girersin.

Yapiyolar 1bucuk da maas var. Ama bulundugum sehirde daha fazlasi luks.
İnanin cok zor...
haram para kat kat çıkar. patron siz değilsiniz ama sizin de katkiniz olmus oluyorsunuz. kazandığınızdan hayir goremezsiniz. evlere temizlige gidin alinteriyle kazanin. mecburiyet diyerek kendinizi kandiriyorsunuz bence.

Dolandirilan kisilerin hakkini odeyemezsiniz bu dunysda olmasa digrr tarafta hesap var. Arti oradan aldiniz paranin size bir hayri olmaz

Bence siz o işyerinden çalışmaya mecbur dahi olsanız bir an önce çıkın, çalıştığınız çağrı merkezi nitelikli dolandırıcılık yapıyor, vergi levhası olması önemli değil, işyeri açılırken işyeri tanımı yapılır, bugün bende çağrı merkezi diye şahıs firması açarım vergi levhası verirler, vergi levhası işyerinin yasalara aykırı olmadığının ispatı değildir.
İşyerini şikayet ederlerse nitelikli dolandırıcılık maksadıyla çete kurmaktan sizde yanarsınız
Çağrı merkezlerinde illaki bir evrak imzalamanız gerekmiyor suça iştirak ettiğinizi ispat etmek için.
Lütfen şu haberi okuyun: http://www.haberler.com/izmir-deki-dolandiricilik-operasyonu-2-8067027-haberi/

Ben olsam taniklik ederdim bi ihbar oldugunda.
Ama ondan once senin gibi vicdani rahat olmayanlari bi ayiklardim isimler vrmeden once.

herkese cok tsk ederım kızlar... ıste onlar yasal bı sırket olduklarını ustune basa basa soyledıklerı ıcın, hıcbır seyden gızlenmedıklerı ıcın ben de bır suphe uyandırıyor yanı hıcbır seyden korkmuyorlar polısı cagırın gelsınler gorsunler bızım yasal ıslem yaptıgımızı dıyorlar musterılere ben de cozemedım ınanın...

Arkadaşım müşterilere biz dolandırıcıyız diyecek halleri yok herhalde değil mi? Bilmiyorum bence sadece inanmak istiyorsunuz. Yalnız her şey kanın polis değil. Neye inannıyorsanız inanın, isterseniz karmaya inanın gözünün yaşını döktüğünüz, buna vesile olduğunuz insanların ahı size geri döner. Ama ben sadece aracıyım diye bir şey yok.

bu kadar rahat olmalarına anlam veremıyorum sadece :S

bu kadar rahat olmalarına anlam veremıyorum sadece :S

Yahu onların rahatlığından size ne? Adamlar dolandırıcı. Dolandırıcı insanlar geceleri dolandırdıkları insanları düşünüp ağlıyorlar falan mı sanıyorsunuz? 5 kuruş emeklisi olan insanların emekli parasını çalanlar var dünyada. Bu insanlar da rahat. Zaten rahat olmasalar bu meslekler olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…