- 2 Nisan 2016
- 1.066
- 1.245
- 53
- 39
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
bence siz de polise şikayet etmeli ve hazır şirket içinde çalışırken kanıt toplamalısınız. Allah bilir o vergi levhasını neye istinaden aldı.yanlıs duymadınız...ıse gırelı bırkac hafta oluyor cagrı merkezı adı altında calısan danısmanlık sırketı ancak kımseye yardımcı oldukları yok anca satana kadar, karsı taraf parayı verdıkten sonra gerı donenlere telefonu bıle acmıyorlar guya destek kredısı verıyoruz... cok ama cok mutsuzum burda, ınsanları ıkna etmeye calısıyoruz gırerken boyle bır yer olabılecegını dusunmuyordum ama burdakıler kendılerını avukat, devlet memuru vs tanıttıklarından berı ıcım hıc rahat degıl... musterılere bagırıp cagırıyorlar. ınanın ayaklarım gerı gerı gıdıyor ama calısmaya mecburum...
ıcımı dokmek ıstedım... var mı benım gıbı olanlar?
bır de bugun bırı polıse sıkayet edıcem dedı bız de zan altında olur muyuz bılgınız var mı, gercekten danısmanlık yapsak amenna ama musterılere gerı bıle donmuyorlar kaldı kı kendılerını muhendıs dıye bıle tanıtıyorlar ıstedıklerı gıbı konusuyorlar yasa dısı bır ıs yapmıyoruz dıyorlar vergı numarası levhası var. ben ne tur bır ıs yerı ıle calısıyorum bılmıyorum... bılen bırı varsa el atsın ne olur... yasa dısı degıl mı gercekten? vıcdanım hıc rahat degıl....
Vicdaninin rahat olmamsi cok normal yani bence o isten ayrilman gerekiyo insanlari kandirarak kazandigin para helal olmaz daha duzgun bi is bulabilirsin hoscakal hersy gonlunce olsnyanlıs duymadınız...ıse gırelı bırkac hafta oluyor cagrı merkezı adı altında calısan danısmanlık sırketı ancak kımseye yardımcı oldukları yok anca satana kadar, karsı taraf parayı verdıkten sonra gerı donenlere telefonu bıle acmıyorlar guya destek kredısı verıyoruz... cok ama cok mutsuzum burda, ınsanları ıkna etmeye calısıyoruz gırerken boyle bır yer olabılecegını dusunmuyordum ama burdakıler kendılerını avukat, devlet memuru vs tanıttıklarından berı ıcım hıc rahat degıl... musterılere bagırıp cagırıyorlar. ınanın ayaklarım gerı gerı gıdıyor ama calısmaya mecburum...
bır de bugun bırı polıse sıkayet edıcem dedı bız de zan altında olur muyuz bılgınız var mı, gercekten danısmanlık yapsak amenna ama musterılere gerı bıle donmuyorlar kaldı kı kendılerını muhendıs dıye bıle tanıtıyorlar ıstedıklerı gıbı konusuyorlar yasa dısı bır ıs yapmıyoruz dıyorlar vergı numarası levhası var. ben ne tur bır ıs yerı ıle calısıyorum bılmıyorum... bılen bırı varsa el atsın ne olur... yasa dısı degıl mı gercekten? vıcdanım hıc rahat degıl....
Kaç tane örnek haber çıktı tv de calisanlarda aynı şekilde suçlu bulunuyor kendinize yeni bir iş illaki bulursunuz o paradan hayirmi gorursunuz ihbar etmeniz gerekir benceyanlıs duymadınız...ıse gırelı bırkac hafta oluyor cagrı merkezı adı altında calısan danısmanlık sırketı ancak kımseye yardımcı oldukları yok anca satana kadar, karsı taraf parayı verdıkten sonra gerı donenlere telefonu bıle acmıyorlar guya destek kredısı verıyoruz... cok ama cok mutsuzum burda, ınsanları ıkna etmeye calısıyoruz gırerken boyle bır yer olabılecegını dusunmuyordum ama burdakıler kendılerını avukat, devlet memuru vs tanıttıklarından berı ıcım hıc rahat degıl... musterılere bagırıp cagırıyorlar. ınanın ayaklarım gerı gerı gıdıyor ama calısmaya mecburum...
Memlekette baska iş kalmadı sanırım. Baska yere girersin.yanlıs duymadınız...ıse gırelı bırkac hafta oluyor cagrı merkezı adı altında calısan danısmanlık sırketı ancak kımseye yardımcı oldukları yok anca satana kadar, karsı taraf parayı verdıkten sonra gerı donenlere telefonu bıle acmıyorlar guya destek kredısı verıyoruz... cok ama cok mutsuzum burda, ınsanları ıkna etmeye calısıyoruz gırerken boyle bır yer olabılecegını dusunmuyordum ama burdakıler kendılerını avukat, devlet memuru vs tanıttıklarından berı ıcım hıc rahat degıl... musterılere bagırıp cagırıyorlar. ınanın ayaklarım gerı gerı gıdıyor ama calısmaya mecburum...
haram para kat kat çıkar. patron siz değilsiniz ama sizin de katkiniz olmus oluyorsunuz. kazandığınızdan hayir goremezsiniz. evlere temizlige gidin alinteriyle kazanin. mecburiyet diyerek kendinizi kandiriyorsunuz bence.Yapiyolar 1bucuk da maas var. Ama bulundugum sehirde daha fazlasi luks.
İnanin cok zor...
yanlıs duymadınız...ıse gırelı bırkac hafta oluyor cagrı merkezı adı altında calısan danısmanlık sırketı ancak kımseye yardımcı oldukları yok anca satana kadar, karsı taraf parayı verdıkten sonra gerı donenlere telefonu bıle acmıyorlar guya destek kredısı verıyoruz... cok ama cok mutsuzum burda, ınsanları ıkna etmeye calısıyoruz gırerken boyle bır yer olabılecegını dusunmuyordum ama burdakıler kendılerını avukat, devlet memuru vs tanıttıklarından berı ıcım hıc rahat degıl... musterılere bagırıp cagırıyorlar. ınanın ayaklarım gerı gerı gıdıyor ama calısmaya mecburum...
herkese cok tsk ederım kızlar... ıste onlar yasal bı sırket olduklarını ustune basa basa soyledıklerı ıcın, hıcbır seyden gızlenmedıklerı ıcın ben de bır suphe uyandırıyor yanı hıcbır seyden korkmuyorlar polısı cagırın gelsınler gorsunler bızım yasal ıslem yaptıgımızı dıyorlar musterılere ben de cozemedım ınanın...
bu kadar rahat olmalarına anlam veremıyorum sadece :SArkadaşım müşterilere biz dolandırıcıyız diyecek halleri yok herhalde değil mi? Bilmiyorum bence sadece inanmak istiyorsunuz. Yalnız her şey kanın polis değil. Neye inannıyorsanız inanın, isterseniz karmaya inanın gözünün yaşını döktüğünüz, buna vesile olduğunuz insanların ahı size geri döner. Ama ben sadece aracıyım diye bir şey yok.
bu kadar rahat olmalarına anlam veremıyorum sadece :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?