- 12 Mayıs 2017
- 988
- 467
- 53
Amin canım Allah sana da hayırlı doğumlar nasip etsin insallah sağ salim kucağa almayida nasip etsin bebeğiniBen sana hak veriyorum canım bakalım ben neler yaşayacağım bu süreçte. Allah anlayışlı insanlarla karşılaştırsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım Allah sana da hayırlı doğumlar nasip etsin insallah sağ salim kucağa almayida nasip etsin bebeğiniBen sana hak veriyorum canım bakalım ben neler yaşayacağım bu süreçte. Allah anlayışlı insanlarla karşılaştırsin
Hayır davet etmedim musait değilim dememe rağmen bir baktım kapıdalar kapıdan kovamazdim bu kadar kaba bi insan değilim açık sozluyum ama, bu kişi gorumcem bu arada eltisi ile geldi ben hizmetimi yaptım ve ağırladım. Daha sonra onlar gibi dedikodu yapmadım gorumcemi aradım ve bundan sonra asla görüşmek istemediğimi dile getirdim çünkü o saydiklarimi bana dedikleri için özellikle bizzat arayip söyledim artık utanma varsa gelmezler.Peygamber Efendimiz in sav dediği gibi birini çok sevme bir gün dusmani
ee sende anlattığım gibisin.neden çağırdin madem bu kadar nefret ettiğin kişileri.seninde onlardan farkin yok
galiba önceden sorun yaşadığınız kişiler geldi.yine de bu kadar dert etmeyin bebeğiniz var.Allah cc iyi insanlarla karşılaştırsin.Hayır davet etmedim musait değilim dememe rağmen bir baktım kapıdalar kapıdan kovamazdim bu kadar kaba bi insan değilim açık sozluyum ama, bu kişi gorumcem bu arada eltisi ile geldi ben hizmetimi yaptım ve ağırladım. Daha sonra onlar gibi dedikodu yapmadım gorumcemi aradım ve bundan sonra asla görüşmek istemediğimi dile getirdim çünkü o saydiklarimi bana dedikleri için özellikle bizzat arayip söyledim artık utanma varsa gelmezler.
Yani genelde dedikodu yaptıklarını bildiğim kimseyi evime almiyorum hep derim bugün onun dedikodusunu yapan yarın benimkinide yapar diye , aynen öyle iki çocuk annesiyim Allah hepimizi evlatlarimizi da iyi insanlar ile karşılaştırsin.galiba önceden sorun yaşadığınız kişiler geldi.yine de bu kadar dert etmeyin bebeğiniz var.Allah cc iyi insanlarla karşılaştırsin.
aminYani genelde dedikodu yaptıklarını bildiğim kimseyi evime almiyorum hep derim bugün onun dedikodusunu yapan yarın benimkinide yapar diye , aynen öyle iki çocuk annesiyim Allah hepimizi evlatlarimizi da iyi insanlar ile karşılaştırsin.
Neden neler değişti merak ettimBen aştım artik baya koptum herkesden
Ama tavsiye etmiyorum :)