• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Insanları sevmiyorum ben galiba...

Ben sana hak veriyorum canım bakalım ben neler yaşayacağım bu süreçte. Allah anlayışlı insanlarla karşılaştırsin
Amin canım Allah sana da hayırlı doğumlar nasip etsin insallah sağ salim kucağa almayida nasip etsin bebeğini

Tespitler dogru lakin.. kararinda olarak gorusmek gerekir.. sen boyleysen cocuklarin nasil olacak dusundun mu?

Peygamber Efendimiz in sav dediği gibi birini çok sevme bir gün dusmani

ee sende anlattığım gibisin.neden çağırdin madem bu kadar nefret ettiğin kişileri.seninde onlardan farkin yok
Hayır davet etmedim musait değilim dememe rağmen bir baktım kapıdalar kapıdan kovamazdim bu kadar kaba bi insan değilim açık sozluyum ama, bu kişi gorumcem bu arada eltisi ile geldi ben hizmetimi yaptım ve ağırladım. Daha sonra onlar gibi dedikodu yapmadım gorumcemi aradım ve bundan sonra asla görüşmek istemediğimi dile getirdim çünkü o saydiklarimi bana dedikleri için özellikle bizzat arayip söyledim artık utanma varsa gelmezler.

Hayır davet etmedim musait değilim dememe rağmen bir baktım kapıdalar kapıdan kovamazdim bu kadar kaba bi insan değilim açık sozluyum ama, bu kişi gorumcem bu arada eltisi ile geldi ben hizmetimi yaptım ve ağırladım. Daha sonra onlar gibi dedikodu yapmadım gorumcemi aradım ve bundan sonra asla görüşmek istemediğimi dile getirdim çünkü o saydiklarimi bana dedikleri için özellikle bizzat arayip söyledim artık utanma varsa gelmezler.
galiba önceden sorun yaşadığınız kişiler geldi.yine de bu kadar dert etmeyin bebeğiniz var.Allah cc iyi insanlarla karşılaştırsin.

galiba önceden sorun yaşadığınız kişiler geldi.yine de bu kadar dert etmeyin bebeğiniz var.Allah cc iyi insanlarla karşılaştırsin.
Yani genelde dedikodu yaptıklarını bildiğim kimseyi evime almiyorum hep derim bugün onun dedikodusunu yapan yarın benimkinide yapar diye , aynen öyle iki çocuk annesiyim Allah hepimizi evlatlarimizi da iyi insanlar ile karşılaştırsin.

Yani genelde dedikodu yaptıklarını bildiğim kimseyi evime almiyorum hep derim bugün onun dedikodusunu yapan yarın benimkinide yapar diye , aynen öyle iki çocuk annesiyim Allah hepimizi evlatlarimizi da iyi insanlar ile karşılaştırsin.
amin

aile olarak kötü günlerden geçtiğimizde insanların sürekli diğer yüzünü görüp nefret ederek evime ayak basmasınlar istemiştim,bizimkilere de baskı yapmıştım "çağırmayın şunları,niyetleri kötü" gibilerinden ve bir müddet gerçekten en küçük hatalarını bile görüp tahammül edemediğimiz o insanlardan uzak durduk.çok şükür tabi geride kaldı o günler ama belli bir müddet sonra da insanların kötü yönünü görmemeye çalışıp idareci davranmaya ve sıcak olmaya çalıştım.çünkü kafamdaki düşünce "misafir berekettir,ne olursa olsun çevremizde biraz insan olsun,yalnız kalmaktan çok daha iyidir" yönündeydi.gerisini siz düşünün. :)

Ya benim durumumà ne demeli kızlar insanları sevmiyorum ama yanlızlik dan da nefret ediyorum ve sosyal fobim var o yüzden yakın olamıyorum kasıyorm ve insanların gözlerine bakarak bile konuşamıyorum Karşısı da anlıyor geriliyor ve aynı şekilde onlar da bana bakamıyor böyle yalnız yanlız takılıyorum. Vede bunu çok kafaya takiyorum evliyim eşim anlayışlı o da olmasa kafayı yerdim bilemiyorum ya beni tanımıyor lar genelde önyargılı oldukları için dışlanıyorum ve de kötü niyetli insanlar da çok uğraşıyor benimle is ortamında özellikle. Ne yapmalıyım bilemiyorum burası da olmasa derdimı anlatacak hiçbir şansım yok.

Ben de sürekli çevremdeki insanların iki yüzlü olduğunu düşünüyorum bu yüzden kimseye güvenemiyorum. Söyledikleri her sözün altında başka anlamlar arıyorum. Bütün o gülümsemeler canımlar cicimler sahte geliyor.

Çok negatif yüklenmişsiniz.
Belki hamilelikten kaynaklanıyor bilemiyorum ama daha olumlu düşünmeye çalışın derim.
Gerçi yaşadığımız, duyduğumuz kötü olaylar hepimizi etkiliyor ama yine de iyi insanlar da var.
Çevrem geniş konuşup gülüyorum ama sahteler demişsiniz. Siz de aynı şekilde onlara karşı öyle davranıyorsunuz demek ki karşılıklı.
Zoraki arkadaşlıkları ben yapamıyorum. Arkadaşlarım az olsun öz olsun derim.
İnsanlar, hayvanlar gibi art niyetsiz olmadıklarından çoğu insanda güven kaybı var sonuçta.

Başlığa göre evet bende pek hoşlaşmıyorum insanlardan ama durup duruken kimseden nefret etmiyorum veya kötü düşünmüyorum ;) biri için kötü düşünmek için kötü kalpli olmak gerekir bence

Back
X