- 24 Nisan 2017
- 3.110
- 6.519
- 78
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu vakitten sonra gelmezler zaten rahat olunAy bende öyleyim ama bana bazı olumsuz şeylerde yaşattilar aslında onun doluluguda var bazıları hiç bişey yapmadığı halde uyuz olduğumda var 39 günlük bebeğim var ve belki yuh yani diceksiniz ama açık açık whatsapta baktım bebek görmeye gelicez deyip duruyolardi bende whatsap durumuna yazdım bebek mevlüdü verene kadar evime misafir kabûl etmiyorum bu hassas dönemde umarım anlayış ile karsilarsiniz yazdım halbuki gelecek insanlar toplasan 15 kişi çünkü kendi ailem akrabam arkadaşım vs.hickimse yok yaşadığım yerde bende mevlut verene kadar kimse gelsin istemedim istemiyorum mevlut bile verirmiyim kararsizim sirf sevmedigim insanlar ile toplanip daha da strese giricem diye mevlut için harcanicak parayi şahsen yetimlere dağıtmayi düşünüyorum psikoloğa gitmeyi de düşünüyorum bazen sebepsiz herkese nefret ile bakıyorum istemsiz
Bunu yazmama ve görmelerine rağmen geldiler geçen hafta geldiler hemde :))) ben doğum yaptıktan 7gun sonra whatsapta paylaştim çünkü hastaneden çıkıp eve geldim daha doğum yapalı 5 gün olmuştu bana yazıp bebek görmeye gekiceklerini söylediler aslında en büyük sinirim buydu daha 10 gün dahi olmamış neyin bebek ziyareti neyin sabirsizligi anlamadım ...bu vakitten sonra gelmezler zaten rahat olun
Ne güzel yaptığınız şey çok güzel benceben de böyle düşünüyorum. Bekarken görüştüğüm arkadaşlarım, evlenip çocuk doğurunca aramaz oldu(üst üste onları aradığım, neden benle görüşmüyorsunuz dediğim halde) arkadaş çevremi çok rahat genişletebilirim ama istemiyorum. İnsanları sevmiyorum. Aynı sitede bana selam vermeyip kucağımdaki çocuğun yüzüne bakmayan kadın, site bahçesinde kocamın yanında mıç mıç bebeği seviyor. Bu örnekleri çoğaltabilirim.
Hayatın doğası gereği rekabet var ve ben 3 kuruşluk vaktimi sahtekarca gülümsemelere, pohpohlamalara ayıramam. Çalışıyorum, sosyal ilişkilerimde bir sorun yok. Sorunlu bir tip değilim. Sadece özel alanıma kimseyi sokmuyorum; komşu, mecbur kalmadıkça akraba, arkadaş gibi...
Bence sorun yok düşünce tarzında.
Sağlıklı arkadaşlıklar kurmalıyız düşüncesi modern hayatın insan üzerindeki baskısından başka şey değil. Bence örgütlenmemiz güçlü olmalı. Kriz anında malını, canını emanet edebileceğin, güvenebileceğin insanlar olmalı yakınında. Kalanı çer çöp.
Akrabanın da, arkadaşın da haini var ve bunlarla ilişkileri asgari düzeyde tutmak en güvenilir yol bence.
O bu su deseniz anlarimda. Bana da siz sahtesiniz gibi geldi .Merhaba kızlar
Bi benmi böyleyim bilmiyorum ama içimde insanlara karşı hep kötü düşünceler besliyorum, yeni kişilerle tanışmak istemiyorum,
evliyim benim icin hayatımda sanki sadece eşim annem babam gerçek bi onlar varmis gibi yani tek sevdigim canimi verebilecegim insanlar olarak... yeri geliyor kardeşlerimin hareketleri bile batiyo gozume .
Genel olarak herkezle iyi geçinirim, uyumluyumdurda, arkadas cevrem genistir gorurusuz bulusuruz gulup eğleniriz ama onlarin hareketlerine bile gicik kaptiğim oluyor, eleştirdiğim oluyor kendi kendime, bana sahte geliyor herşey
Esimin ailesi desek beni cok severler sayarlar bende hep saygili guler yuzlu davranirim onlara karsi iyi gecinmeye bakarim ama içime sorsanız yine ayni sekilde icimdeki hisler hep bi mesafeli onyargili davraniyor halbiki kaynanam cok iyi anlayisli bi insan
Bi misafir gelecek olsa nefret ederim hic sevmem sanki insanlari gormekten onlarla bisey paylasmaktan zevk almiyorum...
bazen esime anlatiyorum bak falan kisi soyle dedide kesin bunu bu yuzdén oyle yapti falan derken esim bana surekli kotuye yoruyorsun herseyi diyor... farkettimki evet gercekten oyle
Yakında doğum yapacağım Allahın izniyle ama hastaneye ziyaret gelicek evime misafir gelicek diye şimdiden bi sıkıntıya girdim, istemiyorum kimseyi keske kimse gelmese diyorum
normal degil biliyorum ama insanlar bana hep sahte geliyor...
varmi benim gibi olan bayanlar?
Bu yazıyı ben mi yazdım diye düşündüm bir an. Bende çoğu zaman böyle düşünüyorum hatta benimde doğumum yakında ve aynı stresteyim. Eşimde benim tam tersim... Seni çok iyi anlayabiliyorum ama bir çözüm arıyorsan ben bulamadım bulmak istiyor muyum orası da belli değil...Merhaba kızlar
Bi benmi böyleyim bilmiyorum ama içimde insanlara karşı hep kötü düşünceler besliyorum, yeni kişilerle tanışmak istemiyorum,
evliyim benim icin hayatımda sanki sadece eşim annem babam gerçek bi onlar varmis gibi yani tek sevdigim canimi verebilecegim insanlar olarak... yeri geliyor kardeşlerimin hareketleri bile batiyo gozume .
Genel olarak herkezle iyi geçinirim, uyumluyumdurda, arkadas cevrem genistir gorurusuz bulusuruz gulup eğleniriz ama onlarin hareketlerine bile gicik kaptiğim oluyor, eleştirdiğim oluyor kendi kendime, bana sahte geliyor herşey
Esimin ailesi desek beni cok severler sayarlar bende hep saygili guler yuzlu davranirim onlara karsi iyi gecinmeye bakarim ama içime sorsanız yine ayni sekilde icimdeki hisler hep bi mesafeli onyargili davraniyor halbiki kaynanam cok iyi anlayisli bi insan
Bi misafir gelecek olsa nefret ederim hic sevmem sanki insanlari gormekten onlarla bisey paylasmaktan zevk almiyorum...
bazen esime anlatiyorum bak falan kisi soyle dedide kesin bunu bu yuzdén oyle yapti falan derken esim bana surekli kotuye yoruyorsun herseyi diyor... farkettimki evet gercekten oyle
Yakında doğum yapacağım Allahın izniyle ama hastaneye ziyaret gelicek evime misafir gelicek diye şimdiden bi sıkıntıya girdim, istemiyorum kimseyi keske kimse gelmese diyorum
Of bu kadar mı benzerizsanki benim yerime yazmışsınız... bende böyle hissediyorum ve böyle hissettiğim için hep kendimi hep suçluyorum. Eşimden bu durumu gizlemeye çalışıyorum çünkü o çok insan canlısı. Evime insanlar doluşacak diye çocuk yapmaktan korkuyorumtek değilmişim sevindim buna
Yaptiginiz bana cok mantikli geldi. Yakinda doğumum var ve beni geleceklerin stresi sardı. Bende böyle yapabilirim ne kadar kaba dursada bu yazıAy bende öyleyim ama bana bazı olumsuz şeylerde yaşattilar aslında onun doluluguda var bazıları hiç bişey yapmadığı halde uyuz olduğumda var 39 günlük bebeğim var ve belki yuh yani diceksiniz ama açık açık whatsapta baktım bebek görmeye gelicez deyip duruyolardi bende whatsap durumuna yazdım bebek mevlüdü verene kadar evime misafir kabûl etmiyorum bu hassas dönemde umarım anlayış ile karsilarsiniz yazdım halbuki gelecek insanlar toplasan 15 kişi çünkü kendi ailem akrabam arkadaşım vs.hickimse yok yaşadığım yerde bende mevlut verene kadar kimse gelsin istemedim istemiyorum mevlut bile verirmiyim kararsizim sirf sevmedigim insanlar ile toplanip daha da strese giricem diye mevlut için harcanicak parayi şahsen yetimlere dağıtmayi düşünüyorum psikoloğa gitmeyi de düşünüyorum bazen sebepsiz herkese nefret ile bakıyorum istemsiz
Ama gerçekten insanlar anlayışlı değil bebek sonuçta ve hastalık var herkes grip vs. Bana doktorum açıkça eşimin kv.yanında dediki 2 ay boyunca misafir asla kabul etmiyoruz çünkü, yeni doğan bebekler hastalandiginda hastanede yatirarak tedavi etmek zorunda kalıyoruz dedi. Hiç olmazsa bebek 2 3 aylık olana kadar insan kafa rahat oluyo ve herkesi tek tek agirlamaktansa bence bu daha iyi bana göreYaptiginiz bana cok mantikli geldi. Yakinda doğumum var ve beni geleceklerin stresi sardı. Bende böyle yapabilirim ne kadar kaba dursada bu yazıAnnemle eşim tarafından nasıl ayıplandigim gözümün önüne geldi suan ama insanlarda çok anlayışsız napalim
Aynen böyle devam. Millet bize burnu havada desin, namımız yürüsün boşver:)Ne güzel yaptığınız şey çok güzel bence
Bence bu insan sevmemek değil insanları tanımak
Ben yeni tasindigim evde komşulardan öğrendim insanların ne kadar zararlı olduğunu
Bir iki arkadaş yeter insana onlara bile çok yüz vermemek seviyeyi korumak lazimmis
Ben bunu çok acı tecrübeler sonunda öğrendim çok yoruldum ve çok canım yandı
Ben sana hak veriyorum canım bakalım ben neler yaşayacağım bu süreçte. Allah anlayışlı insanlarla karşılaştırsinAma gerçekten insanlar anlayışlı değil bebek sonuçta ve hastalık var herkes grip vs. Bana doktorum açıkça eşimin kv.yanında dediki 2 ay boyunca misafir asla kabul etmiyoruz çünkü, yeni doğan bebekler hastalandiginda hastanede yatirarak tedavi etmek zorunda kalıyoruz dedi. Hiç olmazsa bebek 2 3 aylık olana kadar insan kafa rahat oluyo ve herkesi tek tek agirlamaktansa bence bu daha iyi bana göre![]()
valla insanlar bir garip olmuşlar.bende cozemedim yüzlerine gelme diyen insanların evine gidiyorlar ,misafir istemiyorlar,kimsenin kimseye tahammülü kalmamis...demek ki boyle insanlar yaranıyor ne diyim.ben hayatta birine gelme diyemem o yüzden anlam veremiyorum.ben mi çok önemsiyorum su insanları..belki de öyle olmak gerekiyor bilemedim.Bunu yazmama ve görmelerine rağmen geldiler geçen hafta geldiler hemde :))) ben doğum yaptıktan 7gun sonra whatsapta paylaştim çünkü hastaneden çıkıp eve geldim daha doğum yapalı 5 gün olmuştu bana yazıp bebek görmeye gekiceklerini söylediler aslında en büyük sinirim buydu daha 10 gün dahi olmamış neyin bebek ziyareti neyin sabirsizligi anlamadım ...
Çünkü insanlar çok iki yüzlü sevmediği halde seviyo gibi gözüküyorlar, yüzüne gülüp arkadan dedi kodunu yapiyolar, evine gelip çayını içip sonra ardından ay evi öyle böyle, ay hazırladıkları ne biçim vs.diye konuşurlar şahsen ilk yazdığımda dediğim gibi bana haksızlıklardan dolayı da böyleyim ve ben sevmediğim yada dedikodusunu yapicagim insanın evine bırak ayak basmayi telefonla dahi gorusmem. Sevmiyosam sevmiyorum seviyosamda seviyorumdur şahsen sevmediğim birini evime davet edip arkasından ıyy nerden geldi ya diyeceğime hiç günaha girmeden kusura bakmayın musait değilim demeyi tercih ediyorum ve Hz.Ömer'in bi sözü var çok severim. “Kalbinizin ısınmadığı insanlardan uzak durun” demek ki kalp doğruya ısınıyor doğru olmayandan uzak duruyor.valla insanlar bir garip olmuşlar.bende cozemedim yüzlerine gelme diyen insanların evine gidiyorlar ,misafir istemiyorlar,kimsenin kimseye tahammülü kalmamis...demek ki boyle insanlar yaranıyor ne diyim.ben hayatta birine gelme diyemem o yüzden anlam veremiyorum.ben mi çok önemsiyorum su insanları..belki de öyle olmak gerekiyor bilemedim.
Peygamber Efendimiz in sav dediği gibi birini çok sevme bir gün dusmaniInsanlar maalesef cok firsatci olmuslar.Menfeatler icin bir kalemde harcanabilirsiniz.Bu yuzden gorusun ama bir mesafeniz olsun.Guvenin ama tam anlami ile degil.hep bir suphe olsun.
Sevin ama cok fazla beklenti icine girmeyin.
Yada gorusmeyin olsun bitsin..
ee sende anlattığım gibisin.neden çağırdin madem bu kadar nefret ettiğin kişileri.seninde onlardan farkin yokÇünkü insanlar çok iki yüzlü sevmediği halde seviyo gibi gözüküyorlar, yüzüne gülüp arkadan dedi kodunu yapiyolar, evine gelip çayını içip sonra ardından ay evi öyle böyle, ay hazırladıkları ne biçim vs.diye konuşurlar şahsen ilk yazdığımda dediğim gibi bana haksızlıklardan dolayı da böyleyim ve ben sevmediğim yada dedikodusunu yapicagim insanın evine bırak ayak basmayi telefonla dahi gorusmem. Sevmiyosam sevmiyorum seviyosamda seviyorumdur şahsen sevmediğim birini evime davet edip arkasından ıyy nerden geldi ya diyeceğime hiç günaha girmeden kusura bakmayın musait değilim demeyi tercih ediyorum ve Hz.Ömer'in bi sözü var çok severim. “Kalbinizin ısınmadığı insanlardan uzak durun” demek ki kalp doğruya ısınıyor doğru olmayandan uzak duruyor.
Bi an ben mi yazdım bunu oldum aynı düşünceler içindeyiz yaşınızı bilmiyorum ama ben millettten yediğim kazıklardan artık bu hale geldim diyebilirim.gerçek dost arkadaş yok herkes birbirinin yüzüne iyi ama herkes arkadan konuşuyo bunlara tanık olduğum için samimiyetsiz geliyo arkadaşlıklar bi derdimi paylaşsam üzülürler mi yooo sevinirler diye düşünüyorum eee o zaman niye derdimi paylaşmayacaksam oturayım boş boş muhabbet edeyim sahte insanlarla diyorum ve herkesten elimi ayağımı çektim yanlız başıma takılıyorum.Merhaba kızlar