İnsanları tanıyamamak..

Merhaba.
Dertden ziyada sıkıntımı paylaşıp fikir almak istiyorum

Sizce bende mi bir sorun var?

Anneannemden evvel zamaninda(5yil önce) borç para istedim.

Parası oldugunu biliyordum isterken yani bilinçli istedim zor durumdaydık
Aklıma o geldi.

(Ve 31 yasındayım suana kadar ilk defa birinden borç istedim)

Bana benim param yok ben nerden bulup verim dedi.

Tamam dedim attım icime.

O borcu bir sekilde faiziyle,fazlasıyla ödedik kapattik sukurler olsun.
Esimin isi duzeldi birikim bile yaptik.

Neyse gecen yaz anneanneme gittim

(bu arada kirildim ama hic belli etmedim, yine gittim geldim o ara amaliyat oldu esim buldu dr.unu aldik gotürduk arabamizla hatta 4ayda annem bakti hergun yanindaydim.)

Bu anneannem kucuk teyzemin eltisine borc para vermis ! Ve benim duymamam icinde kucuk teyzemle organizeler.(bu arada kucuk teyzeme ananeannem bakiyo desem yeri)

Yani buyuk teyzem bile benden duydu bunu..

Ben de dayimdan ögredim.

Ve hakli olarak merak ettim ogrenmek istedim

Neden bana yoktu x ' e var
Bana yok olan ona niye yok olmadı dedim.

Acti agzini yumdu gozunu

Vay efendim onun parasiymis!
Ben ne karisirmisim!
İstedigine verirmis!
Bananeymis!
Ben hesap nasil sorarmisim!

"Gelmeyin benim evime istemiyorum kimseyi dedi" haaa öylemi dedim
Cocugumda yanimda ama nasil bagriyo agliyo cocuk korktu.

Esimi aradim geldi aldi beni.

Ya ben hesap mi sordum merak ettim.

Bende o gun bugun ne ariyorum ne soruyorum ne gidiyorum ne geliyorum

Kucuk teyzemlde anneannemde konusmuyorum.

Anneannem orda burda beni aramiyo,sormuyo gelmiyo diye dert yaniyomus ne hakla! Ne münasebet.

Kucuk teyzem bana 1hafta once "yazık" diye mesaj atti.
Sok oldum
Bana mı yazık! Ona mı!

Ben bu insanlari arayip sormuyorum, yoklarmis gibiyim, benden hala ne istiyolar? anlamıyorum

Sizce napmalı bunlara?
hic orali olmayin tinmayin

ya iyide vermek istemiyosa vermesin araya set çekersin olur biter. kmseye sormanıza hakkınz yok nie bana yokda ona var die..
anneannenzi anlıyorm ben. şöyleki benm babaanemde öyle. gözünde belli kişiler vardır fakir der kimisine çok zengin der. oysaki ikisinin maddi durumuda aynı. seni paralı olarak görüyor bn vermesemde bulur daha çok ihtiyacı olan brine verim die düşünmüştr.
bide yaşlı ya o kadar takmak doğru mu? biliyosun insanlar yaşlandıkça çocuklaşır. ölümlü dünya . böyle bi mesele yüznden küslük olmamalı

Okuduklarima cok sasirdim cogu kiside desteklemis insan boyle bisey icin silermi anneanesini.benimde babaanemin durumu iyidir mesela bizde esimle cok skntilar yasadik aklimin ucundan bile gecmedi onlardan borc istemek istesemde asla vermez zaten normalde komsular bile skstignda onlardan ister borc ben torunu olmama raamen istemem vermezde.ama cok seviyorum babaanemi yasli insanlar bi gun kaybettiginde bu yaptindan cok pisman olursun bence

Okuduklarima cok sasirdim cogu kiside desteklemis insan boyle bisey icin silermi anneanesini.benimde babaanemin durumu iyidir mesela bizde esimle cok skntilar yasadik aklimin ucundan bile gecmedi onlardan borc istemek istesemde asla vermez zaten normalde komsular bile skstignda onlardan ister borc ben torunu olmama raamen istemem vermezde.ama cok seviyorum babaanemi yasli insanlar bi gun kaybettiginde bu yaptindan cok pisman olursun bence
Hic zannetmiyorum
Ben kucuk hesaplar pesinde kosan biri degilim
Herkese var bana yoksa ben altinda bisi ararim.
Akrabam olmasi,yasli olmasi hic bisi degistirmez.

Dereden geçerken göt göte değmişler, aralarında hiçbir yakınlık yok. Dıdısının dıdısı... Yani bana da kötü niyetli geldi ananenin tavrı.

Bir süre uzak dur, kafan rahat olsun.

Arada arayip sorun hepten irtibati koparmaniz dogru degil meseleyide kirginliginiza da anlatin oda anlasin sizin acinizdan durumu ,baksaniza yazik ozlemis sizi ,bence arayin ,yarin bir gun birsey olur uzulebilirsiniz ama geri gelmez

Bende bu dusuncenin desteklenmesine cok sasirdim katılıyorum

İnt. Anlasa burayi okudu dicemde noldu bilmiyorum anneannem aradi.
Soguk konustum
Ben sana kirginim bana gelme dedin dedim
Ben öyle demedim diyo(huyunu biliyorum inkar eder direk)
Oglum icin cok özledim falan dedi.
Hic de inandirici gelmedi.

En sevdigi kizi bu eltisine para verdigi teyzem ve diger teyzemin kizlari memlekete gidiyomus gezmeye sende git gez diyo bana

Ne akla hizmet!

Ya nasil bukadar rahatlar bunlar aklim almiyo
Hem laf soylcekler bana hemde hic bisi olmamis gibi davrancaklar.

Yok ya yok bıktım yapmacik tavirlardan

Back
X