İnsanların ağzını torba niyetine büzesim var

Artık o kadar sıkıldım bunaldım ki anlatamam anlatsam da çevremdeki kimse anlamaz onun için susuyorum ama sustukça daha çok üzerimize geliyorlar .
Yaklaşık 3 yıldır evliyiz ve 2 yıldır çocuk tedavisi görüyoruz eşim ve ben hariç hiç kimse bilmiyor tedavi olduğumuzu .
Herkes çocuk yok mu bebiş yok mu ne zaman yapacaksınız sürekli bu sorular o kadar bunalttı ki çocuğun olmaması ayrı dert bu insanların çevremizde olması daha büyük dert çok bunaldım.
Çocuk istemiyoruz şuan düşünmüyoruz diye geçiştiriyoruz ama geçmiyor artık .
Annem bile yok o da hamile bu da hamile bi doktora gidin belki sorun vardır iyi bi doktora gidin diye diye ömrümü yedi o kadar yoruldum ki haykırasım var . Bir topluma girmeye bile çekinir oldum biz nerede varsak orada çocuk konusu açılıyor . Sadece çocuk sormak için bile mesaj atan arkadaşlarım var telefonları kafalarında kırmak istiyorum
Yurkunamıyorum artık. Kusura bakmayın çok uzun oldu ama içimi dökmek istedim 😖😖😖
İnsanlar malesef öyle canm ben evlendim bir ay sonra hamile misn diye sormaya başladılar.. Bebeğim oldu ikinci ne zaman diye sordular ikinci oldu ne zman atanacaksın diye sordular atandım evi mi araba mı sormaya başladılar..... Bitmiyor soruları yani canm boşver sana huzursuzluk veren insanlardan kaç👍👏

Siz çocuk yaptınız, onlar mı bakacak? Hayır. Ayda yılda bir gelecekler iki sevip gidecekler. Bu insanlar iyi niyetli değil, laf arıyorlar resmen. Çok üzülmeyin. Stres yaparsanız hamile kalacağınız varsa bile kalamazsınız ki. Vücut enerjisi negatif oluyor çünkü.

Ahh ahhh biz 6. Aydayken istemeye başladık, olmadı. bende kist var sanırım ondan dedim, isteyip deniyorduk olmuyordu..
K.validem görüntülü arayıp, patik yapıyorum önce hanginizin olursa falan derdi, bi eltim daha var olcak dimi diye eşimi darlardı..
hatta bi gün eşimle arabada giderken, hepsinin ağzını kapadım dedi noldu dedim sorun bende yazın tedavi olmayı düşünüyorum dedim aileme dedi..
öyle üzüldüm ki,dayatılan bu durumdan, üstüme kalan konulardan, hiç kimseyle görüşmek istemedim. eltim arayıp hamileyim diye 1 nisan şakası yaptı.. üstüne, senden önce ben yapcam bak hadi falan dedi.. içime içime ağladım kesin olmucak diye..
sonra saldım, yiyip içip gezicem düşünmücem dedim. Eltim; bana test alır mısın bu sefer gerçekten hamileyim sanırım dedi. iki tane aldım, belki geçersiz çıkar diye o hamile çıkmadı ama ben diğer testi evde yaptığımda hamile olduğumu öğrendim..
yine de üzülmesin diye haber vermedim, hele ailesine hiç söylemek istemedim, eşim haber verdi.
o yüzden kim ne derse desin siz o meleği kucağınıza aldığınızda, herkes susucak.. olmasa BİLe bu sizi eksik insan yapmaz, yüreğinde Şevkat olan herkes annedir bana göre..
Ay eltini merak ettim.. Ne oldu konuşmayı kesti mi seninle.. Onunda ilk bebeğimi olacak..

yakın bir arkadaşım da evlendi aynı sıkıntıyı yaşıyordu. herkes sorup duruyo kafayı yiycem yapacağım varsa da yapmam çocuk artık derdi. akraba genç yaşlı tanıdık tanımadık herkes yeni evlisiniz ee çocuk sorması çok rahatsız edici bir şey olmalı. en son oğlanın babannesi çocukla ilgili öğüt verirken delirip bizim seks hayatımızdan size ne diye bağırmış artık dolup aile ziyaretinde. ondan ber soran olmamış o taraftan en azından. küçük krizler geçirmek büzer onların ağızlarını diye düşünüyorum. yapıştırın gitsin kırılsınlar terbiyesizlik yapmasınlar bi daha

Ay eltini merak ettim.. Ne oldu konuşmayı kesti mi seninle.. Onunda ilk bebeğimi olacak..
Yok ikinci olucaktı ama çok istiyordu hala olmadı sanırım,ben kendisiyle konuşmuyorum kayınvalideme ben hamileyken bana böyle yapmadın şunu almadın falan diye kıskançlık yaptığı için

Artık o kadar sıkıldım bunaldım ki anlatamam anlatsam da çevremdeki kimse anlamaz onun için susuyorum ama sustukça daha çok üzerimize geliyorlar .
Yaklaşık 3 yıldır evliyiz ve 2 yıldır çocuk tedavisi görüyoruz eşim ve ben hariç hiç kimse bilmiyor tedavi olduğumuzu .
Herkes çocuk yok mu bebiş yok mu ne zaman yapacaksınız sürekli bu sorular o kadar bunalttı ki çocuğun olmaması ayrı dert bu insanların çevremizde olması daha büyük dert çok bunaldım.
Çocuk istemiyoruz şuan düşünmüyoruz diye geçiştiriyoruz ama geçmiyor artık .
Annem bile yok o da hamile bu da hamile bi doktora gidin belki sorun vardır iyi bi doktora gidin diye diye ömrümü yedi o kadar yoruldum ki haykırasım var . Bir topluma girmeye bile çekinir oldum biz nerede varsak orada çocuk konusu açılıyor . Sadece çocuk sormak için bile mesaj atan arkadaşlarım var telefonları kafalarında kırmak istiyorum
Yurkunamıyorum artık. Kusura bakmayın çok uzun oldu ama içimi dökmek istedim 😖😖😖
Okurken bile daral geldi.Bitmez bu sorular o yüzden bu sorulari takmamsmin yolunu bulmak lazım.Millet üstüne vazife edinmiş evlendirmeyi çocuk yaptırmayı ! Senin tercih hakkın yokmuş gibi ,bak biraz daha durursan evde kakacaksn,bak şimdi çocuk yapmazsan daha da olmaz,bak ikinciyi yap vakit geçmeden yoksa birden çökersin 🤦🏻‍♀️ sanane diyesi geliyor insanın o da olmuyo

Ne yap biliomusun?Belki çocugum olmuo belkı tedavı goruyorum belki istemıyoruz neden insanların ne yasadıgını bılmeden soruyosunuz de.

Ben en son bitanesinin saçı elimde kalacak diye görüşmeyi kestim bu tiplerle . Zaten bizim de olmuyordu tedaviyi esim ve benden başka kimse bilmiyordu sizin gibi aynı
Ben doğurmak uzereyim kısmetse daha hala.sinir oluyorum ki hic unutamadım esim de senin cocugun oldu iste doğacak neden bu kadar takintilisin boşver falan diyor. Taktigimdan değil onlara zamanında guzel ayar veremedim bari sen ver
Özellikle 50li yaş ve 50 yaş üstüne sen yapta biz sevelim de
Yapmadan önce haber veririm de
Nolursun yap bunu.
Hanginiz bekleyeceksiniz kapıda de
Bunlara bu lazım terbiyesizler.
Bak simdi bana ne diyor bitanesi hamileyken son haftasında mi ne bir iş yaparken mutfakta sanirim kilitlenmiş. Sonra ağlamış. Kocasi da onu kadının annesine bırakmış.

Yani ne demek istiyor bir anlasam kocasi basından savmış bana gore. Is yaparken zorlandiysa gelir der ki sen bırak ben yapayım. Benim bildiğim bu böyledir. (Mesela dun ben yemek yaparken zorlandım makinayı boşaltmak gerekiyordu uzanamadım esime seslendim geldi yapti)

Bitanesi der ki benim canım bilmemne çekiyordu hamileyken) şehire uzak oturuyordu) kocasi annesinin evine birak mis.

Esime dedim ki herkesin kocasi iyi bi tek sen kötüsün

Artık nefret geldi bunlardan
Beni kimse bisey bilmiyor zannediyor 😂😂😂
.cocugun olsun bu defa da yumurta ye yoğurt ye demeler başlayacak. Bana bu da oldu
Bu defa çıldırdım artik çünkü bana kimse akıl veremez o yüzden.
Esimin bütün akrabaları annesi hepsiyle görüşmeyi.kestim sinir icinde geçiremezdim hamileliği.
Yani ya görüşme ya da ağızlarını kapa.
Seni cok iyi anlıyorum emin ol

Back
X