Ben en son bitanesinin saçı elimde kalacak diye görüşmeyi kestim bu tiplerle . Zaten bizim de olmuyordu tedaviyi esim ve benden başka kimse bilmiyordu sizin gibi aynı
Ben doğurmak uzereyim kısmetse daha hala.sinir oluyorum ki hic unutamadım esim de senin cocugun oldu iste doğacak neden bu kadar takintilisin boşver falan diyor. Taktigimdan değil onlara zamanında guzel ayar veremedim bari sen ver
Özellikle 50li yaş ve 50 yaş üstüne sen yapta biz sevelim de
Yapmadan önce haber veririm de
Nolursun yap bunu.
Hanginiz bekleyeceksiniz kapıda de
Bunlara bu lazım terbiyesizler.
Bak simdi bana ne diyor bitanesi hamileyken son haftasında mi ne bir iş yaparken mutfakta sanirim kilitlenmiş. Sonra ağlamış. Kocasi da onu kadının annesine bırakmış.
Yani ne demek istiyor bir anlasam kocasi basından savmış bana gore. Is yaparken zorlandiysa gelir der ki sen bırak ben yapayım. Benim bildiğim bu böyledir. (Mesela dun ben yemek yaparken zorlandım makinayı boşaltmak gerekiyordu uzanamadım esime seslendim geldi yapti)
Bitanesi der ki benim canım bilmemne çekiyordu hamileyken) şehire uzak oturuyordu) kocasi annesinin evine birak mis.
Esime dedim ki herkesin kocasi iyi bi tek sen kötüsün
Artık nefret geldi bunlardan
Beni kimse bisey bilmiyor zannediyor

.cocugun olsun bu defa da yumurta ye yoğurt ye demeler başlayacak. Bana bu da oldu
Bu defa çıldırdım artik çünkü bana kimse akıl veremez o yüzden.
Esimin bütün akrabaları annesi hepsiyle görüşmeyi.kestim sinir icinde geçiremezdim hamileliği.
Yani ya görüşme ya da ağızlarını kapa.
Seni cok iyi anlıyorum emin ol