İnsanların ağzını torba niyetine büzesim var

Hayır çocuğu olmasına bir engel olmayıp istemiyor da olabilirdi anlamıyorum bu çocuk baskısı nedir bizim insanımızdaki ya?
gerçekten insanların ve özellikle kadınların hayatında karışmadıkları en ufak bi alan kalmadı, yatak odasından tut saçının rengine kadar baskı.

gerçekten insanların ve özellikle kadınların hayatında karışmadıkları en ufak bi alan kalmadı, yatak odasından tut saçının rengine kadar baskı.
Türk milletinin yapısı bu sanırım kadın kadının düşmanıdır derler ya o hesap karışanların yüzde 99 u yine kadın

Seni o kadar iyi anliyorum ki.. geçtiğimiz hafta evliliğimizin 6. Yılına girdik. Hala bebek düşünmüyoruz diye 'aa yap bi tane dursun neyi bekliyorsunuz, tedavi olun tedavi, ilerde cok istersinde çocuğun olmaz' ya daha neler neler söylüyorlar. Zaten kısır fln diyenler oluyormuş arkamdan. Biliyorum cok can sıkıcı bir durum ama bebek konusu açılınca, "doğurunca sen mi bakican neden sorup duruyorsun, böyle seylerin konusulmasi ayıp' de geç. Ben böyle yapıyorum artik 🤦‍♀️
Bir de şöyle bir şey var sen çirkefleşince bile insanlar üzerine alınmıyor anlamlandıramadığımız şeyler 🤷‍♀️

Artık o kadar sıkıldım bunaldım ki anlatamam anlatsam da çevremdeki kimse anlamaz onun için susuyorum ama sustukça daha çok üzerimize geliyorlar .
Yaklaşık 3 yıldır evliyiz ve 2 yıldır çocuk tedavisi görüyoruz eşim ve ben hariç hiç kimse bilmiyor tedavi olduğumuzu .
Herkes çocuk yok mu bebiş yok mu ne zaman yapacaksınız sürekli bu sorular o kadar bunalttı ki çocuğun olmaması ayrı dert bu insanların çevremizde olması daha büyük dert çok bunaldım.
Çocuk istemiyoruz şuan düşünmüyoruz diye geçiştiriyoruz ama geçmiyor artık .
Annem bile yok o da hamile bu da hamile bi doktora gidin belki sorun vardır iyi bi doktora gidin diye diye ömrümü yedi o kadar yoruldum ki haykırasım var . Bir topluma girmeye bile çekinir oldum biz nerede varsak orada çocuk konusu açılıyor . Sadece çocuk sormak için bile mesaj atan arkadaşlarım var telefonları kafalarında kırmak istiyorum
Yurkunamıyorum artık. Kusura bakmayın çok uzun oldu ama içimi dökmek istedim 😖😖😖
Biz yapmayı bilmiyoruz siz bizim yerimize de yapın deyin. Bozdukça bozun

Onlara susup buraya yazacaginiza, her sorduklarında size ne yeter artık sormayın diye bağıran cagira tepki verseniz, 2-3 sefer sonra sormayı bırakacaklar belki. Siz sustukça bunlar da tepenize çıkmış, bundan daha normal bişey goremiyorum

Artık o kadar sıkıldım bunaldım ki anlatamam anlatsam da çevremdeki kimse anlamaz onun için susuyorum ama sustukça daha çok üzerimize geliyorlar .
Yaklaşık 3 yıldır evliyiz ve 2 yıldır çocuk tedavisi görüyoruz eşim ve ben hariç hiç kimse bilmiyor tedavi olduğumuzu .
Herkes çocuk yok mu bebiş yok mu ne zaman yapacaksınız sürekli bu sorular o kadar bunalttı ki çocuğun olmaması ayrı dert bu insanların çevremizde olması daha büyük dert çok bunaldım.
Annem bile yok o da hamile bu da hamile bi doktora gidin belki sorun vardır iyi bi doktora gidin diye diye ömrümü yedi o kadar yoruldum ki haykırasım var . Bir topluma girmeye bile çekinir oldum biz nerede varsak orada çocuk konusu açılıyor . Sadece çocuk sormak için bile mesaj atan arkadaşlarım var telefonları kafalarında kırmak istiyorum
Yurkunamıyorum artık. Kusura bakmayın çok uzun oldu ama içimi dökmek istedim 😖😖😖
İpin ucundan tutmaya geldim. İnsanlar hadsiz.

Sizinde yazdığınız gibi. insanların ağzı çuval değil ki büzesiniz.. bizde de aynı sorular var. Kimseyi takmayın düşünmeyin. Allah ne zaman dilerse ozmana nasip eder. Cevap vermeyin sorularına duymamazlıktan gelin gitsin. ben öyle yapiyorum. Duyup cevap vermiyorum. Hepsi meraktan çatlıyor. :işsiz: :halay:

Sizi cok iyi anliyorum. Ben de cok maruz kaldim bu tarz seviyesiz sorulara, ama her defasinda kirici olmak pahasina hadlerini bildirdim insanlarin. Kendi ailem bile sormazken alakasiz insanlar soruyordu bir de. Siz de cevaplarini verin.

Ha bi de bitmiyorlar. Bebegim birkac aylikken ikinci ne zaman sorulari gelmeye basladi. Hic dusunmuyoruz, ama he he deyip geciyoruz napalim. Insanlarin densizlikleri bitmiyor malesef.

Sabah programinda izledim Larissa adlı manken yada oyuncu tam bilmiyorum neden çocuğun yok diye hakaretler ediliyormus. Kadın doğuştan bir problemim var çocuğum olamaz aciklamasini yaptı. O hali beni çok üzdü. Nefret ediyorum cocuksuz kadın hiç kadın zihniyetinden. Bunu yapan herkesin Allah cezasını versin!

Kimseyi takma cnm bizde ayni sizin gibiyiz insanlara anlatamazsınız bilmezler içinde ne yaşadığını sadece konuşmak için konuşmuş olurlar Allah hayırlısını versin de geç rabbim tez vakitte bana ve isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Siz stres yapmayın çok fazla

Kimseyi takma cnm bizde ayni sizin gibiyiz insanlara anlatamazsınız bilmezler içinde ne yaşadığını sadece konuşmak için konuşmuş olurlar Allah hayırlısını versin de geç rabbim tez vakitte bana ve isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Siz stres yapmayın çok fazla
Amin canım isteyen herkese takmayayım diyorum duymazdan geliyorum ama insanız sonuçta sabır sabır diye diye bir hal olduk 🤲🏻

Biz yapmayı bilmiyoruz siz bizim yerimize de yapın deyin. Bozdukça bozun
Yaşlı kadına dedim biz çocuk düşünmüyoruz eğer sen istiyorsan bizim adımıza buyur doğur bize ver diye ancak diyor ben yaşlıyım çocuğum olmaz ki ne demek istediğini anlayamayan insanlarda var tabi

Sabah programinda izledim Larissa adlı manken yada oyuncu tam bilmiyorum neden çocuğun yok diye hakaretler ediliyormus. Kadın doğuştan bir problemim var çocuğum olamaz aciklamasini yaptı. O hali beni çok üzdü. Nefret ediyorum cocuksuz kadın hiç kadın zihniyetinden. Bunu yapan herkesin Allah cezasını versin!
Yaaa sorma bende izledim gerçekten çok duygulandım.bir tanıdık abla var kızı belki de 12 sene olmuştur evlendiği çocuğu olmuyor.Diyor ki ben her zaman evlilere sorardım ne zaman çocuk yapacaksınız çocuğunuz var mi diye .Ama kızımın çocuğunu olunca anladım ki insanların hastalıkları olabilir başka şeyler olabilir ona bu soruları sormak yaralayabilir artık sormuyorum çünkü kızımı cok yaralıyor .insan başına gelmeyince anlamıyor işte

Ha bi de bitmiyorlar. Bebegim birkac aylikken ikinci ne zaman sorulari gelmeye basladi. Hic dusunmuyoruz, ama he he deyip geciyoruz napalim. Insanlarin densizlikleri bitmiyor malesef.
Çocuğun yoksa neden çocuk yapmıyorsun hamileysen uuu çok kilo aldın çocuk doğar bu çocuk vitaminsiz çok zayıf öyle yedirme böyle yedir bitmiyorlar ki ama insanız sabrımızda kalmıyor işte sus sus nereye kadar

Yaşlı kadına dedim biz çocuk düşünmüyoruz eğer sen istiyorsan bizim adımıza buyur doğur bize ver diye ancak diyor ben yaşlıyım çocuğum olmaz ki ne demek istediğini anlayamayan insanlarda var tabi
Ahahaha hiç üstüne bile alınmış. Larissa gacemer var İnstagramda. Fenomenlerden. Yazık geçen gün açıklama yapmış. Çocuğum yok diye hakaret edenler var. Bu açıklamayı yapmak beni üzüyor ama benim hastalığım var ve çocuk sahibi olamyorum. Eşim de beni böyle kabul etti diyor. Nasıl üzüldüm. Bir insana çocuk istemiyor yapmıyor diye fikir verdiniz diyelim -ki o bile saçma, hakaret etmek niye? Bazıları doğuruyor ne olıyor, bu insanlara hakaret eden terbiyesizleri yetiştiriyor. Pardon yetiştiremiyor Bile

Amin canım isteyen herkese takmayayım diyorum duymazdan geliyorum ama insanız sonuçta sabır sabır diye diye bir hal olduk 🤲🏻
Stres de çok etkiliyor inan benimde etrafimda çok ama her söyleneni her konusalani takarsak piskolojik olarak cokeriz Allah büyük bizlerede nasip eder inşallah seni üzen strese sokan insanlara karşı biraz daha mesafeli durun

Sinir oluyorum böylelerine bende 3 senedir bu lafları duyuyorum bi daha sorarlarsa su virüs bitsin gideceğiz deyin bnce

Back
X