İnsanların beni beğenmesine şaşırıyorum.

Ne alaka ya?
Millet demediğini bırakmıyor, sesin çıkmıyor da ağzını bozacak kadar neye alındın burada tam olarak?
Sanki anasına babasına sövmüşüm, tepkiye bak. Aaaa ama pardon, öyle yapanları koca diye alıyordu. İnsan gibi konuştukça tepemize çıktı. Gerçekten ağzımı açmak istemiyorum. Herkesin bir sabrı var. Benden uzak olsun. 👎

Ben daha dün iltifat aldım gözlerime, bir kadından. "Işıl ışıllar ne güzel enerjik bakıyorlar öyle çekik çekik" diye. Teşekkür ettim ama üzüldüm de. Senelerdir gözlerime iltifat alıyorum, bir insan da demiyor ki "Oo o köte bülbül öte, maşallah Brezilyalılar çatlasın, diri ve de iri duruşuyla saygı uyandırıyor, öpüp başımın üzerine koyarım ardını bacım"... Demiyorlar işte. Hep yüzüme iltifat, hep yüzüme.

Güzel bakan güzel görür tatlım 🤩 bende insanlarin heleki cok yakisikli olarak gordügüm erkeklerin beni beğenmesine sasiriyorum. Çünkü ailemde hep eksik yetistirildim annem hep elestirirdi. Acaba sizinde gecmisten gelen böjle bir travmanız mı var ?

Güzel bakan güzel görür tatlım 🤩 bende insanlarin heleki cok yakisikli olarak gordügüm erkeklerin beni beğenmesine sasiriyorum. Çünkü ailemde hep eksik yetistirildim annem hep elestirirdi. Acaba sizinde gecmisten gelen böjle bir travmanız mı var ?
Seni merak ettim bana bir foto füzele😁

Konunuzu okurken "çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır" sözü aklına geldi. Bence çirkinlikten ziyade özgüven sorunu var gibi . Takılmayın bu kadar Allah yaratmış sizi. İyi şanslar

Bazı kişiler burada alaya alıp karşısındakini küçük düşürme çabası giriyor.O yüzden sinir olup öyle yazdım.
Geyik yapıp birbirimize takıldığımız da oluyor burada, ki burçla ilgili söylediğin cidden komikti, üstüne de bi şaka yapıldı, katılıp gülüp eğlenmek zorunda tabii ki değilsin ama onca laf söyleyene ağzını açmayıp normal bi şaka yapana ağzını bozmak da, bilemedim. Her neyse.

Geyik yapıp birbirimize takıldığımız da oluyor burada, ki burçla ilgili söylediğin cidden komikti, üstüne de bi şaka yapıldı, katılıp gülüp eğlenmek zorunda tabii ki değilsin ama onca laf söyleyene ağzını açmayıp normal bi şaka yapana ağzını bozmak da, bilemedim. Her neyse.
Tama öyle yazmam gerekirdi.Ben zaten haddi hududu aşan birini gördüğümde yorumunu görülmez yapıyorum.

Aman hepimiz yaşlanıp mezara giricez ne güzellik kalacak ne başka bir şey bacım dert etme bunları hayat kısa

Tama öyle yazmam gerekirdi.Ben zaten haddi hududu aşan birini gördüğümde yorumunu görülmez yapıyorum.
Haddi hududu aşmamıştı çatacak yer arayıp ona çattın. Hayır normalde de sınırlarını aşanlara had bildiren biri değilsin ki neydi o yiğitlik çözemedim😒

Bence kibarlık yapıyorlar. Çünkü oturup gıyaben bahsedilecek bir güzelliğiniz olsaydı illa ki birini bulurdunuz, kimler kimler buluyor siz mi bulamayacaksınız? Siz bulamazsanız da başkaları bulurdu aracı olurdu, o güzellikle boş kalmazdınız.

Kız ne alaka? Senin evlerinde diyorum. Astrolojide evler yükselen falan var ya. :KK48:

Sen nasıl aslansın? Yükselenin ne?
Ahahaha kahkaha attım ya ama ben de bilmiyordum bu muhabbeti kesin ben de böyle cevap verirdim 😂😂😂

Sayın konu sahibi; gerçekten arkanızdan konuşulacak kadar güzel olsanız 40 yaşınıza kadar çoktan kendinize uygun birini bulmustunuz. Ha dersiniz ki güzelin bahtı kara olur evet öyleleri de var ama onların karşısına erkek çıkıyor ama o erkekler adam çıkmıyor 😂 Aracı bulmaya falan kalmazdı yani işiniz.
Bunun dışında ne siz kendinize eziyet edin ne milleti yemeye çalışın kimse güzel olmak zorunda degil..

Sayın konu sahibi; gerçekten arkanızdan konuşulacak kadar güzel olsanız 40 yaşınıza kadar çoktan kendinize uygun birini bulmustunuz. Ha dersiniz ki güzelin bahtı kara olur evet öyleleri de var ama onların karşısına erkek çıkıyor ama o erkekler adam çıkmıyor 😂 Aracı bulmaya falan kalmazdı yani işiniz.
Bunun dışında ne siz kendinize eziyet edin ne milleti yemeye çalışın kimse güzel olmak zorunda degil..
Ay ne alakası var yani siz de! Evlenenlerin hepsi güzel, 30+ bekarlar çirkin mi o zaman?

Yüz hatlarınız güzel olmasa bile bakımlı insan göze hoş gelir. Çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır diye söz bile var yani o açıdan düşünün. Güzel bir kadın bakımsızsa göze hoş gelmez mesela. O yüzden bakımlı oluşunuzu beğenmişlerdir yani aslında :)

Back
X