- 11 Nisan 2007
- 3.076
- 2.396
- 723
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evimde hayvan beslemiyorum.Ben korkuyorum hayvanlardan. Ama hayvan sevmeyen insanlardan daha çok korkuyorum.Çokta imreniyorum evinde kedi köpek besleyen insanlara.Ama tercih meselesi bu.Kimsenin sizin beslediğiniz kediye karışmaya hakkı yok yani.Ayrıca benim gördüğüm kadarıyla evinde hayvan besleyen insanlar daha bir temiz ve titiz oluyolar.Kedilerini bu kadar sevip, koruyup kollayan SİZ, kimbilir çocugunuza ne kadar dikkatli ve hassas davranirsiniz, insanlar bunu görmeden anlamazlar. Yormayın insanlara laf anlatmak için kendinizi.Doktorum birşey olmayacağını söyledi deyin yeterli bence.Saglicakla alın bebeğinizi kucağınıza.hepinize iyi haftalar diliyorum kızlar..
benim doğumum yakınlaştı,evimde de iki tane kedicik var. Evlat diyorum ben onlara :)
4 senedir besliyorum ve hiçbir zaman da vermeyi düşünmedim beni son zamanlarda zorlamalarına rağmen.
Ama ben insanlara laf anlatamıyorum.
Tutturmuşlar kedileri napıcaksın,bebek doğmak üzere diye..
doğum ne zaman diye arıyorlar,konu kedilere geliyor ve ben bu insanlara,aynı kişilere defalarca ama defalarca aynı şeyleri anlattım sabırla. Hala zarar verir dikkat et diye uyarmalarından bıktım.
Bu kişilerin içinde görümcem,kv olsun arkadaş çevrem filan..
Geçen hafta bir arkadaşım geldi,gayet sürekli görüştüğüm bir insan gerek telefonda gerek dışarda yada gelip gideriz. O bile aynı şekilde ne yapıcaksın diye tutturmuş. Anlatamıyorum bu insanlara ben.
Bikere değil 10 kere insan ısrarla neden uyarmak için uğraşır ki?
Bir zararları olsa bana olurdu şimdiye kadar diyorum hatta artık oflamaya bile başladım.
Dün akşam kv geldi konudan konuya atladı hoop kedileri napıcaksın,diyorlar ki tüyleri zarar verir. Köpeklerin vermez ama kedilerin verir diye tutturdu.
Anne defalarca anlattım ama bir zararı olsaydı bana olurdu aşılarını yaptırıyoruz diyorum ay bilmiyorum çizmez mı,ay boğmaz mı.
Ben bu tuhaf yaratıklara kendimi nasıl ifade edeyim de kapatsınlar konuyu?
Telefonları açmicam o derecede. Üst komşum gidip geliyor yine aynı,napıcaksın Allah napıcaksın![]()
Eşiminde kedilerime alerji var .Bi arkadasimdan biliyorum. Bebekler kedi tüylerine karsi alerji olma ihtimalli cok büyük! Bence iyice aradtir öyle karar ver.
(Bende hayvanlari seven biriyim)
ben beeeennKedi köpek böcek oyuncak emZik süs eşyası hepsi zaten bebekler için riskli faktörler temiz tutulduğu hayvanlarında aşımlarının tam olduğu süreçte sıkıntı olmaz. Ciğere kaçan tüy aşılı kediyse problem oluşturmaz. Enfeksiyon riski ise bu dediğim eşyaların hepsinde de var zaten .ilk aylar zaten kediyle içli dışlı tutmaz anne adayı.bunu refleks olarak koruma amaçlı yapar yani .bebş büyüdükçe kedide onu korur gözetir hatta.sahplenir.Allahın izniyle bişey olmaz.köyde toprak içinde kedi köpek içinde oynayan çocukların kulakları çınlasın .
Ne güzel anlatmışsın bebişim ya..saygı duymalarını beklemeyin, zira biz saygısız bir toplumuz.. bunun yanında anlamlarını da beklemeyin çünkü beslemeyen, ona anne gibi yaklaşmayan, sabaha kadar burnunu tüylerinin arasına daldırıp o mis kokuyla uyumayan, sabah minik pati darbeleri ve yalanmış ıslak burunla uyanmayan sizin ne hissettiğinizi anlamaz.. anca kıl der, tüy der o kadar..
iki evladım bir de minik tüylü kızım var, on tane daha doğursam kızımın yatağının yerini bile değiştirmem.. biz onun için kendi rahatımızdan bile ödün veriyoruz, alanına saygı gösteriyoruz.. kaldı ki bebek doğduktan sonra başkasına verirseniz depresyona girerler zaten.. evde bir kaç saat yalnız bırakmak için bile 40 kere öpüp, ödül mamalarıyla gönlünü yapıp, yatırıp çıkıyorum evden.. evlat onlar ya, sizin de öyle hissettiğinize eminim..
1 tane daha sahiplenesim geldisaygı duymalarını beklemeyin, zira biz saygısız bir toplumuz.. bunun yanında anlamlarını da beklemeyin çünkü beslemeyen, ona anne gibi yaklaşmayan, sabaha kadar burnunu tüylerinin arasına daldırıp o mis kokuyla uyumayan, sabah minik pati darbeleri ve yalanmış ıslak burunla uyanmayan sizin ne hissettiğinizi anlamaz.. anca kıl der, tüy der o kadar..
iki evladım bir de minik tüylü kızım var, on tane daha doğursam kızımın yatağının yerini bile değiştirmem.. biz onun için kendi rahatımızdan bile ödün veriyoruz, alanına saygı gösteriyoruz.. kaldı ki bebek doğduktan sonra başkasına verirseniz depresyona girerler zaten.. evde bir kaç saat yalnız bırakmak için bile 40 kere öpüp, ödül mamalarıyla gönlünü yapıp, yatırıp çıkıyorum evden.. evlat onlar ya, sizin de öyle hissettiğinize eminim..
Aynen hayvan sevmeyen,onlara şiddet uygulayanlardan nefret ediyorum.Evimde hayvan beslemiyorum.Ben korkuyorum hayvanlardan. Ama hayvan sevmeyen insanlardan daha çok korkuyorum.Çokta imreniyorum evinde kedi köpek besleyen insanlara.Ama tercih meselesi bu.Kimsenin sizin beslediğiniz kediye karışmaya hakkı yok yani.Ayrıca benim gördüğüm kadarıyla evinde hayvan besleyen insanlar daha bir temiz ve titiz oluyolar.Kedilerini bu kadar sevip, koruyup kollayan SİZ, kimbilir çocugunuza ne kadar dikkatli ve hassas davranirsiniz, insanlar bunu görmeden anlamazlar. Yormayın insanlara laf anlatmak için kendinizi.Doktorum birşey olmayacağını söyledi deyin yeterli bence.Saglicakla alın bebeğinizi kucağınıza.
İşte biz böyle insanlarla aynı havayı soluyoruz ve onlarla aynı dünyayı paylaşıyoruz. Çok yazık gerçekten.Kar yağdığı zaman evimin camının önüne ekmek kırıntıları koyuyorum.Birden dolup taşıyor camın önü. Onları rahatsız etmemek için perdeyi çekiyorum ve sadece onların cıvıltılarını dinliyorum.O kadar güzel ki anlatamam.Bütün günüm onların şarkılarını dinleyerek geçiyor.Aynen hayvan sevmeyen,onlara şiddet uygulayanlardan nefret ediyorum.
Bu sabah işe giderken bembeyaz bir kedi gördüm.Kuyruğunu kesmişlerdi ve kuyruğu kaniyordu bembeyaz tüylerini kan içinde gördüm.Bir yerden koştu ağaçların arasına korkuyla sindi.İçim gitti yani korkmasa kucağıma gelseydi veterinere götürecektim.Ortada kimsecikler yoktu çok üzüldüm haline![]()
hepinize iyi haftalar diliyorum kızlar..
benim doğumum yakınlaştı,evimde de iki tane kedicik var. Evlat diyorum ben onlara :)
4 senedir besliyorum ve hiçbir zaman da vermeyi düşünmedim beni son zamanlarda zorlamalarına rağmen.
doğum ne zaman diye arıyorlar,konu kedilere geliyor ve ben bu insanlara,aynı kişilere defalarca ama defalarca aynı şeyleri anlattım sabırla. Hala zarar verir dikkat et diye uyarmalarından bıktım.
Geçen hafta bir arkadaşım geldi,gayet sürekli görüştüğüm bir insan gerek telefonda gerek dışarda yada gelip gideriz. O bile aynı şekilde ne yapıcaksın diye tutturmuş. Anlatamıyorum bu insanlara ben.
Bir zararları olsa bana olurdu şimdiye kadar diyorum hatta artık oflamaya bile başladım.
Dün akşam kv geldi konudan konuya atladı hoop kedileri napıcaksın,diyorlar ki tüyleri zarar verir. Köpeklerin vermez ama kedilerin verir diye tutturdu.
Anne defalarca anlattım ama bir zararı olsaydı bana olurdu aşılarını yaptırıyoruz diyorum ay bilmiyorum çizmez mı,ay boğmaz mı.
Telefonları açmicam o derecede. Üst komşum gidip geliyor yine aynı,napıcaksın Allah napıcaksın![]()
Öncelikle rabbim hayırlı doğumlar bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinhepinize iyi haftalar diliyorum kızlar..