- 2 Şubat 2020
- 341
- 416
- 18
- 34
- Konu Sahibi yildiztozuu
-
Haddini hududunu bil. Terbiyesizlik etme. Densiz!! Sen kimsin ki anneliğimi sorgulayabilirsin. Utanmaz! Kalın kafalıSiz iyi bir anne olamazsınız en azından benim nazarımda....
Sen bir insanın anneliğini sorgulayacak kadar utanmaz ve hadsiz bir insansın. SeviyesizSiz iyi bir anne olamazsınız en azından benim nazarımda....
Senin nazarın bana kaç yazar. Sen annelik ve çalışma işlerini bile millete soran kedi sorunlarının kendi aşamayak kadar düşüncesi olmayan bir insansınSiz iyi bir anne olamazsınız en azından benim nazarımda....
Katılıyorum. Ne kadar trajikomik bir durum! :))) Bu devirde her şey o kadar pahalı ki insanlar mecburiyetten asgari ücretle ağır şartlarda çalışıyor. Sizi kıskanıp kıskançlıktan ikiye ayrılmışlar.Zaten işin komik tarafını bunu diyen kişilerin çoğu kpss ye hazırlanıyor
Zaten işin komik tarafını bunu diyen kişilerin çoğu kpss ye hazırlanıyor
Kıskanmışlar net canım insanın kendi parası gibi var mı?Bu dunyanın binbir hali var çalış canım arkadaşların senı kıskanmışlar.Geçenlerde aynı içeriklerde bir konu açmıştım ve yazdiklariniz beni okadar rahatlattı ki.Daha sonra en yakın arkadaşlarım olmak üzere hep şu cümleler kuruldu bana karşı. "Eşin askeri personel ihtiyacın yok çalışmaya" , "Cocukla geciremedigin vakitler geri gelmeyecek" , "Ben şimdi pişman oluyorum keşke çalışmayıp azla yetinip çocuğumu kendim buyutseydim" "esin çalışıyor neden bukadar zor birseyi göze aliyorsun(zor dedikleri de eşim doğu görevinde bizi götüremedi, 1 sene sonra gelecek ve ben başka bir il de düzen kuracagim). Hatta kazandığımda "karar verdin mi gidecek misin?" diye defalarca sorulan sorular.Kendime geliyorum sonra bunları duyunca yine başa dönüyorum. Adliye de memur olarak ise başladım 5bin e yakın maaş alacağım.Bu hafta sonu kızımı aldı büyük bir oyun parkına gittik saatlerce oyun oynadık,evde zaman geçirdik.. yani bu Şekilde haftasonlarini değerlendirmeye çalışıyorum. 1 sene babası da yanında olmayacak.8 aylikken doğu görevine gitti.
En azından şunu düşünüyorum. Kızım büyüyecek belki kardeşi olacak.Ilerde okulu, kursu ve bir sürü ihtiyacı olacak.Kizima iyi bir imkan sunmak adına bütün gayem.Ama bana dost bulduklarım hiç böyle konuşmuyor. Gerçek dost böyle konuşur mu?
Keşke bende atansam onlar dost deil dost gorunumlu yılanGeçenlerde aynı içeriklerde bir konu açmıştım ve yazdiklariniz beni okadar rahatlattı ki.Daha sonra en yakın arkadaşlarım olmak üzere hep şu cümleler kuruldu bana karşı. "Eşin askeri personel ihtiyacın yok çalışmaya" , "Cocukla geciremedigin vakitler geri gelmeyecek" , "Ben şimdi pişman oluyorum keşke çalışmayıp azla yetinip çocuğumu kendim buyutseydim" "esin çalışıyor neden bukadar zor birseyi göze aliyorsun(zor dedikleri de eşim doğu görevinde bizi götüremedi, 1 sene sonra gelecek ve ben başka bir il de düzen kuracagim). Hatta kazandığımda "karar verdin mi gidecek misin?" diye defalarca sorulan sorular.Kendime geliyorum sonra bunları duyunca yine başa dönüyorum. Adliye de memur olarak ise başladım 5bin e yakın maaş alacağım.Bu hafta sonu kızımı aldı büyük bir oyun parkına gittik saatlerce oyun oynadık,evde zaman geçirdik.. yani bu Şekilde haftasonlarini değerlendirmeye çalışıyorum. 1 sene babası da yanında olmayacak.8 aylikken doğu görevine gitti.
En azından şunu düşünüyorum. Kızım büyüyecek belki kardeşi olacak.Ilerde okulu, kursu ve bir sürü ihtiyacı olacak.Kizima iyi bir imkan sunmak adına bütün gayem.Ama bana dost bulduklarım hiç böyle konuşmuyor. Gerçek dost böyle konuşur mu?
Esiniz maaşi yetiyorsa niye calisiyorsun ki cocugunla ilgilen eğit once.sonra dusunursun calismayiGeçenlerde aynı içeriklerde bir konu açmıştım ve yazdiklariniz beni okadar rahatlattı ki.Daha sonra en yakın arkadaşlarım olmak üzere hep şu cümleler kuruldu bana karşı. "Eşin askeri personel ihtiyacın yok çalışmaya" , "Cocukla geciremedigin vakitler geri gelmeyecek" , "Ben şimdi pişman oluyorum keşke çalışmayıp azla yetinip çocuğumu kendim buyutseydim" "esin çalışıyor neden bukadar zor birseyi göze aliyorsun(zor dedikleri de eşim doğu görevinde bizi götüremedi, 1 sene sonra gelecek ve ben başka bir il de düzen kuracagim). Hatta kazandığımda "karar verdin mi gidecek misin?" diye defalarca sorulan sorular.Kendime geliyorum sonra bunları duyunca yine başa dönüyorum. Adliye de memur olarak ise başladım 5bin e yakın maaş alacağım.Bu hafta sonu kızımı aldı büyük bir oyun parkına gittik saatlerce oyun oynadık,evde zaman geçirdik.. yani bu Şekilde haftasonlarini değerlendirmeye çalışıyorum. 1 sene babası da yanında olmayacak.8 aylikken doğu görevine gitti.
Bravo. Ben de kesinlikle aynı düşüncedeyim5000 maas alacakkrn sana calisma kendin bak diyen net fesattir. Ayrica kadin anne olsun olmasin asgari ucret dahi alacak olsa mutlaka calismalidir. Kendine ait bir geliri olmalidir ki ileride kimsenin altinda ezilmesin..
Özel sektör olsa bi nebze düşük maaş kızından ayrı kaldığına yazık derdimGeçenlerde aynı içeriklerde bir konu açmıştım ve yazdiklariniz beni okadar rahatlattı ki.Daha sonra en yakın arkadaşlarım olmak üzere hep şu cümleler kuruldu bana karşı. "Eşin askeri personel ihtiyacın yok çalışmaya" , "Cocukla geciremedigin vakitler geri gelmeyecek" , "Ben şimdi pişman oluyorum keşke çalışmayıp azla yetinip çocuğumu kendim buyutseydim" "esin çalışıyor neden bukadar zor birseyi göze aliyorsun(zor dedikleri de eşim doğu görevinde bizi götüremedi, 1 sene sonra gelecek ve ben başka bir il de düzen kuracagim). Hatta kazandığımda "karar verdin mi gidecek misin?" diye defalarca sorulan sorular.Kendime geliyorum sonra bunları duyunca yine başa dönüyorum. Adliye de memur olarak ise başladım 5bin e yakın maaş alacağım.Bu hafta sonu kızımı aldı büyük bir oyun parkına gittik saatlerce oyun oynadık,evde zaman geçirdik.. yani bu Şekilde haftasonlarini değerlendirmeye çalışıyorum. 1 sene babası da yanında olmayacak.8 aylikken doğu görevine gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?