İnsanların dengesizliği

Okuryazar123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2018
75
22
3
26
Ya şu sosyal medya o kadar garip ki
İnsanlar da bir garip orda. Takip ettiğim ve beni de takip eden(instagram) biri beni engellemiş şimdi de yeniden istek gönderiyor. Yahu bir gram sohbet etmemişiz adam akıllı, engelliyorsun sonra yeniden istek atıyorsun hangi kafayla. İçimi döktüm. Ne yaparım bilmiyorum isteği kabul etmem büyük ihtimalle. Sizin de böyle dengesiz arkadaşlarınız var mı?

Benim kk harici bir sosyal medyam Yok ...

Eğer reel de bu insanla tanışmıyorsanız neden birbirinizi eklersiniz ki ?

Tanışıklığınız varda ama yine de bir hoş sohbetiniz yoksa bence yine de bir arkadaş olarak eklenmemeli .. yani üyeliğim olsaydı sevdiğim değer verdiğim insanları takip ederdim

Şöyle ki aynı yerde okuyoruz. O sebeple kabul ettim. Göz aşinalığı var hocalarımız falan aynı.

Belki de yanlışlıkla silmiş tekrar takip isteği göndermiştir. Çok büyütülecek bir şey değil aslında, canınızı sıkmayın. Zaten arkadaşlıkların çoğu sadece sanal ortamda artık. Hiç sohbet edilmez ama fotoğraflar beğenilir, dışarıda sokakta karşılaşılsa görmemiş gibi davranılır, hal hatır sorulmaz, bomboş bir arkadaşlık işte. Olmasa da olur yani. Çok takılmayın. Allah iyilerle karşılaştırsın hepimizi.

Şöyle ki aynı yerde okuyoruz. O sebeple kabul ettim. Göz aşinalığı var hocalarımız falan aynı.
“Ben olsam” yine de eklemem .. göz aşinalığı , aşina olarak kalırdı ..

Ya da velev ki isteği kabul ettim sonra engelledi falan , İnan bunun dert edilecek bir tarafı olmazdı benim için ..

Yani hayatıma ne katmış ki instagramımdan çıktığında onu kaybedeyim ?

benim anlayamadigim şey

ayni meslek grubunda, ortak arkadasi olan-olmayan ama birbirinizi şahsen tanimadiginiz insanlarin sizi eklemesi, ancak bir selam dahi vermemesi, ayrica bir gonderinizi bile begenmemesi...

bu neyin kafasi?

bilen varsa beni aydinlatabilirmi

Amin inşallah. Maalesef cidden öyle garip bir iletişim. Ama insan ister istemez bir şaşırıyor.

Meraktan. Başka bir şey değil.

İlk adımı falan mı bekliyorlar acaba ben istek attım o da beğensin falan

Tabii ki de öyle kim kime ne katıyor ki şu zamanda ama ben ister istemez 'noluyoruz ya' diye düşünüyorum. Garip geliyor ve doğru gelmiyor açıkcası.

İlk kurulduğu zamanlarda heveslenip Facebook a üye oldum beni aldatan türlü rezillikle ayrıldığımız karşılaşsak birbirimizin yüzüne tüküreceğimiz eski sevgilim arkadaşlık isteği yollayınca anam dedim yüzsüzlüğe arsızlığa unutkanlığa bak. Derhal hesabımı kapattım p zaman da beri de hiçbir sosyal medya ağına üye olmuyorum. Tamamen bunlar üzerine kurulu ilişkiler olduğunu düşünüyorum çünkü. Ha faydalı işler için kullananlar da var bende o enerji vakit yok

yuzsuzlukte level atlamis vatandas

Valla bende insanların sapma sapan dengesiz tavırlarına anlam veremiyorum

yanlislikla olmus olabilir . dokunmatik telefonda oluyor, bikeresinde bana da oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…