insanların facebook takıntısı

Ben genelde dini sayfalara, kpss sayfalarını filan takip ediyorum
Hani saçma sapan sayfalara girmişliğim yoktur
Facebook için özel fotoğraf çekinmedim, yer etiketlemedim
Hatta beni etiketleyenleri kaldırırım genelde
Sıkıcı ve gereksiz geliyor bana
Arkadaşlarla yazışmasak bazen hiç açmadığımda oluyor
Yani benim için mesajlaşma aracı gibi bir şey :)

Abartanlar da elbette kendilerince haklıdır diyordum
Taa ki geçen ay evlenen arkadaşımın balayında (düğün oldu balayına gittiler aynı gün ) kocasıyla "canım kocamla romantik akşam yemeği" diye etiketlemesinden sonra ılımlı yaklaşamıyorum

Son düzenleme:
ben de kapattım, girmeyince eksiklik hisseder olmuştum, borçluyum sanki.6 aydır bir kez kuzenimin düğün resimlerini bakmak için girdim resimleri aldım çıktım.buraya takılı kaldım sonra.gösteriş yok, amaçsız rekabet yok, daha samimi geliyor.

evet bir de öyle bir durum var.yediğin yemeğin fotoğrafını koymak..

bize yediğin yemeği söylemek bile ayıp diye öğretildi.hatta illa ki söylemek mecburiyetinde kalırsan yemeği söylemeden önce 'söylemesi ayıp' denir ondan sonra yemeğin adı söylenirdi :))

küçükken sokakta oynar acıkırdım.eve gidip kapıdan anneme bana salçalı ekmek versene derdim.annem izin vermezdi.yiyeceksen gel evde ye ondan sonra tekrar çıkarsın.herkesin içinde yenmez ayıp derdi.sokakta oynarken salçalı ekmek yiyememek hala içimde uhtedir. :):):)

ama çok enteresan bir toplum haline geldik.sosyalleşmenin bu olduğunu düşünmüyorum.eğer buysa ben sosyal değilim,olmakta istemiyorum.

Okuldan bütün arkadaşlarımın var facesi...Ailemde de kardeşlerimin , yeğenlerimin , hepsinin var hesabı...
Bana sen neden açmıyorsun diyorlar.....Ama ben istemiyorum açmam da asla...
Böyle çok mutluyum....

O onu dürtmüş,o şunu etiketlemiş , şu şuna neler yazmış.......Böyle uzayıp gidiyor liste......Hepsi de saçmalık bence.....

Uzakda olursun belki o zaman ailenle filan görüşüp çocuğunun fotosunu koyarsın o ayrı mesele ama bir de lisedeki gençler her gün görüştükleri arkadaşlarını faceden takip ediyorlar ya sırf ZamAN kaYbI .....

benim kaç aydır facem kapalı.. neden bu kadar facebooku abartıyorlar anlamıyorum.. facesiz de yaşanıyor yani

artık face için yaşayan çok. anı yaşamaktansa yok bildirim yapayım yok foto atayım millet görsün falan çoğu hava atma derdinde
gösteriş meraklıları..

faydalı sayfalar için kullananlarda var ama çoğu kişi ölçüyü kaçırıyor ve bağımlılık oluyor. giderek asosyalleşen bir topluluk haline geliyorz

Son düzenleme:
benim de facem ama oyun için kapatamıorum bedensel engelim var hep evdyim face ile kadınlar kulübünde arası geziorum facede farwil bağımlısıyım yoksa bende istemem face

ilk başlarda ben de manyak gibi takılıyordum, çok şükür kurtuldum iki yıldır kapalı. ama görümcem falan beni uyuz ediyor yediği makarnayı bile çekip koyuyor..30 yasını geçiyor ama hala kendi ve ark ları ergen gibiler.......çok iticiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…