Aileniz de olsa arkadaşınız da olsa sizi sebepsiz yere kötü hissettirmeye, kırmaya hakları yok. Yanlış yaptığınız yer ağızlarının payını verememeniz gibi geldi bana.
Gelirin var mı canım nasıl geçindireceksin ayrı evi? Böyle kötü hissettirilmektense kendi evimde yaşamayı tercih ederdim ben şahsenAilemdir diyip alttan aliyorum ama kizkardesimi cok simartiyorlar. ailem yanimdadir diye düsündüm ama gecen annem bile bana artik evine git alis dedi.
Dün bir cicek gelmisti hediye. annem hemen onu aldi bunuda götür dedi. sanki artik yanlarinda kalmama tahammülleri yokmus gibi. cok canimi yakiyorlar farkinda degiller. arkadasim dedigim bile dogum günümü kutlamadi. o kadar yalniz hissediyorum ki kendimi. nasil toparlancam? kendime güvenim sıfır. silik birisi oldum. herseyden korkuyorum. kendime güvenemiyorum. sürekli agliyorum.
Gelirin var mı canım nasıl geçindireceksin ayrı evi? Böyle kötü hissettirilmektense kendi evimde yaşamayı tercih ederdim ben şahsen
kardeşinin ağzının payını versene, o ne demek ya , yok yer kaplıyosun
yada seni azarlaması.. susma ve gerekirse sert konuş. o ne kadar ,o evin kızıysa sende öylesin.
annenle babanada pes doğrusu..
bunların hepsi zamanla geçecek, zor zamanlar geçiriyosun ama geçecek..
üzme kendini, bir iş bulmaya çalış, part tıme çalışabilirsin..
gün gelecek onlar senden yardım bekleyecekler, bunuda imaalı bir şekilde dile getir..
aynı süreçten geçiyorum bende boşanma aşamasındayım
o kadar zor zamanlar geçiriyorumki, annem olmasaydı yıkılırdım..
allah annene babana merhamet versin ne diyeceğimi şaşırdım
Canım evine git dedikleri ev kocanın yanı mı? Lütfen seni ezip sindirmelerine izin verme. . Kardeşine sen bu evin nasıl kızıysan bende bu evin kızıyım.. sen kimsin de.. yaşın kaç de..
Senin konularını takip ediyordum. . Ablası ile genelde sorun yaşıyordun.sürekli kendini onlara sevdirmeye çalışıyordun. O zaman sen eşinle beraber oturduğun eve gideceksin, zaten kirayı sen ödüyordun doğru mu?Yok kendi kirasini ödedigim dairem var. esimle kaldigimda kendisi calismasigi icin ben üstlenIordum hepsini. o simdi ablasinin dibinden ayrilmiOrdur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?