Insanlarin icinde yalniz olmak.

Evet. bir ay bos kaldi. zor olcak ama napayim. aglamaktan heöak olfum.

Bir ay önce erkek kardesimin dogum gününde annem pasta aldi. hediye yaptirdi aylar öncesinden. benim sogum fünüm normal bir fün gibi gecti aNi evdeyiz konusmuyoruz herkes kendi halindeydi. yine önemsenmeyen oldum....kendimi o kadar ise yaramaz) kendinw güveni olmaAn insan oldum ki. herseyden korkuOrum.

Kizkardesim panik atak icin kitap ödünc almisti arkadasinda okumak icin. dün dogum günüm ya zaten moralim bozuk moral yapin demi. kizkardesim alsi kitabi onüme firlatti. al bence önce sen oku bunu dedi. senin daha cok ihtiyacin var. artik evliligimden duydugum laflaei yuttum simdi sira bunlara geldi. arkada durmak destek cikmak bu mu. (( bircok seye pismanim...

yerinde olsam hemen ayrı bir eve çıkıp,çalışmaya baslardim .tek tabanca da olsam kendime gelmenin yollarını bulurdum.babaniz yok mu

Evet. bir ay bos kaldi. zor olcak ama napayim. aglamaktan heöak olfum.
Allah yardımcınız olsun.bu hayatta herşey insanlar için hepimiz bi gün iyi bi gün kötü şeyler yaşayabiliriz ama bu kadar sağlamanın ne gereği var.evin de varmış gdin hatta yerinizde olsam sabah ilk iş evime giderdim.bu hayatta herkes yalnız.ailenin tutumu ne kadar yanlış olsada boşver sen kendi hayatını kurmaya bak.guzek günler çok yakın ama dik durmak gerek

Iki gün önce disariya cikalim dedim biraz defisiklik olsun diye. orda sapka begendim alsim taktim dolaşıyorum. kizkardesim bana dik dik bakarak kendini cok güzel mi saniyorsunda takiyoraun o sapkayi dedi. artik kimseye berecwk cevabim takasim kalmadi.

Arkadasım ınsanların senı sevmesını ılgılenmesını omuz vermesını neden beklıyorsun
Sen kendını sevmelı kendınle vakıt gecırmelısın
Sen zaten degerlısın kı.
Ergen trıplerıne gırmış hadsız kardesıne hatılatmalıydın. Bırgun o da sen gıbı olabılor. Sınır oldum surda gece gece yaa.
Kotu gunde bellı olur dost da dusmanda..
Kendını sanslı gor ve hayatından cıkar geereksız yer kaplayanları.
Kendın ıcın gulumse
Kendın ıcın suslen
Kendın ıcın kendını kımseye ezdırme...

yerinde olsam hemen ayrı bir eve çıkıp,çalışmaya baslardim .tek tabanca da olsam kendime gelmenin yollarını bulurdum.babaniz yok mu
Babam var ama varligi bile belli degil. yarin evime gececegim yük oluyorum belli artik. calismaya bu kafa ve psikolojiyle nasil basliyacagim? kendimi hic iyi hissetmiyorum. cocuklara zarar vermelten kotkuyotum.

Babam var ama varligi bile belli degil. yarin evime gececegim yük oluyorum belli artik. calismaya bu kafa ve psikolojiyle nasil basliyacagim? kendimi hic iyi hissetmiyorum. cocuklara zarar vermelten kotkuyotum.
eğitim durumun nedir ?çalışmak para kazanmak insanın güvenini getirir ve insana iyi gelir bence dusunmelisin .kendine değer ver,değersiz görenlere sende değer verme boşver.en zor zamanında ailen yanında olmayacakta kim olacak?

neden bir kiz evden gelin olarak cikinca tamamen o kocaya aitmis gibi hissettiriliuor..o evden ciktiysal geri geldigimizde de hic evlenmemis ki gunlerimizi neden yasayamayiz neden diken ustunde dururuz bazi aileller yada genel olarak durum bu evden cikti mi malesefki isi bitiyor insanin...asla eskisi gibi olunamiyor herkeze batiyorsun anana babana bile....kardeslerine de .....bu duruma zamanla alisirsin onlarda zamaanla senin artik o evin yeni bir ferdi oldugunu kabullenir ama zamanla..ilk gunler mutlaka yasarsin bunlari ve bu fazlalik hissi yuzuunden her dedikleri seni aglatir..zamaan herseyin ilaci oldugu gibi bununda ilaci olur...ha ugrasamam zamanla falan dersen deral.guzel bir ise gir ve kucucuk kiralik bir ev bul kenndiine kucuk bir koltuk takimi bir iki beyaz esya ohhh.misss...ailene de arafa gidersin...18 lik ukala kardesin senin canini slktiginda ezik ezik aglamaktansa cevabini verir ceker gidersin evine...galina en iyisi ayri ev

bak bütün bunlar geçip gidecek ama sakın unutma sana nasıl davranıldığını benzeri bir durum ben yaşadım boşanma vs değil hayatımda çok zor dönemden geçtim ailem bile uzak kaldı yaşadıklarıma dışardan baktılar arkadaşlarımda dahil ama ben toparlandım çok şükür herkesinde notunu verdim şimdi kim yanımdaysa başımın tacı gerisi teferruat sende atlatacaksın o zaman insanların ne yaptıklarını unutma sakın

insanlara guvenmeyın sız bır karar almışınız bosanma asamasındasınız ve bunun yukunu kendınız yuklenmelısınız, ayrıca uzulerek oturup halınıze acıyarak ve ınsanlardan yardım bekleyerek bu ıs yurumez, acılen bır ıse gırın bır sılkelenın kendı ayaklarınız uzerınde durmayı ogrenmelısınız...
kendı evınıze gıdın, hobılerınız muhakkak vardır onlarla mesgul olun, ufak seyahatlere cıkın herkesten herseyden uzak kalmak ıyı gelecektır...
ve aılenız yada arkadasınız kım olursa olsun karsısında ezılmeyın kardesınızın sıze bagırmaya hakkı yok, haksızsa susmak yerıne cevabını verın...
bu kadar basıt..!!!

Aileniz destek değil, süper bir şekilde köstek olmuşlar
Yerinizde olsam bir saniye durmam o evde
Hele o kızkardeş?! haddini bildirmediğinize şaşırıyorum (kusura bakmayın)
Kendi eviniz, kendi dünyanız var ne kadar güzel aslında
Evlilikte de zaten yalnızdınız değişen birşey yok en azından eşiniz ve ablası sürekli sinirinizi bozamayacaklar artık
Lütfen silkelenin artık kendinize gelin.
İşinize başlamazsanız kafanız nasıl dağılacak? Bu şekilde sürekli kendinizi dinleyip dinleyip ağlıyorsunuz
Bir de lütfen ama lütfen bir sizi kırdığı zaman içinize atmayın
Asla!
Siz sustukça tüm dünyayı tepenize çıkarmışsınız
Herkese verin cevabını artık rica ederim..

Yalnizliktan yakiniyordum evliligimde. ailem hep yanindayiz dediler. ayrildim ve görüyorum ki hic umurlarinda degilim. evine git artik dediler resmen. ben herkese bu kadar yük olacak naptim. kendimi ise yaramaz kücücük ezilmis biri gibi hissediyorum.

Ne canim bu. Kole degilsiniz ya. Yarin obur gun sizinde elinize para gecicek. Onu geçtim,yani alt tarafi 1 tane insan fazlami geliyormus. Alt tarafi bi ekmek,bi dondurma, bi tabak. Abartmak icin ellerinden geleni yapiyorlar. Birakin ya. En kisa zaman da bi ise girin.Azda olsa kendi paranizdir nede olsa

Bugün gittim pasta aldim annemlerin yanina geldim. hayirdir sana pasta almadim diye mi kizginsin pasta getirdin dedi. bende bosver dedim. simdi pastayi yedim. kizim niye öyle sabirsizsin belki haftasonu sana süpriz yapcaktik diyor. noye sabredemiyorsun diyo. iyide dogum fünümde gelip bana sarilman en büyük hediye. kalabalik olupta herkes sarkilarla oynamasindan banane. ya ben bu dünyanin insani degilim sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…