Evet. bir ay bos kaldi. zor olcak ama napayim. aglamaktan heöak olfum.Senin konularını takip ediyordum. . Ablası ile genelde sorun yaşıyordun.sürekli kendini onlara sevdirmeye çalışıyordun. O zaman sen eşinle beraber oturduğun eve gideceksin, zaten kirayı sen ödüyordun doğru mu?
Allah yardımcınız olsun.bu hayatta herşey insanlar için hepimiz bi gün iyi bi gün kötü şeyler yaşayabiliriz ama bu kadar sağlamanın ne gereği var.evin de varmış gdin hatta yerinizde olsam sabah ilk iş evime giderdim.bu hayatta herkes yalnız.ailenin tutumu ne kadar yanlış olsada boşver sen kendi hayatını kurmaya bak.guzek günler çok yakın ama dik durmak gerekEvet. bir ay bos kaldi. zor olcak ama napayim. aglamaktan heöak olfum.
Biliyorsunuz ki esimin ailesinden ve esimin tutumundan dolayi ayrildik. bosanma sürecindeyiz. benim icin cok zor bir durum heleki agir bir depresyon süreci gecirirken. ama beyefendinin hic umurunda olmasin. birdaha ne aradi ne sordu. yeni yeni alismaya basladim.
Birkac gündür öyle seyler oldu ki,kendimk cok körü hissediyorum yerli yersiz agliyorum. yaklaaik 1 aydir ailemde kaliyorum. evde tek basima kalamiyordum zaten. ev üstüne ev olmaz dediler sen kendi evonde ayaköarin üzwrinde durmayi bileceksin dediler. bu arada belirtelim yaklasik 6 aydir calismiyorum tedavi görüyorum.
Birkac gündür kizkardesim benden cok rahatsiz oldugunu dile getirmeye basladi. onun odasinda kaliyorum simdilik. yerimi kapliyorsun. rahat degilim gibi cümleler. kendisi 18 yasinda. annemle babam hicbirsey diyemiyolar. zaten benim varligim bile belli degil evde.
Dün dogumgünümdü esimle 5 dogumgündür beraber kutlayamamistik. sevgililee günü keza ayni. ben onun dogum günlerini kutlamistim. inanirmisiniz onu gectim kardeslerimin hepsinin sogum gününü kutlariz. annem senin dogjmgününü süper kutlayacagiz dedi bu yil. kendimk iyi hissetmiyorum keyfimde yok dedim. yok yapacagiz dedi.
Inanirmisiniz hicbirsey yapilmamis. hediye vs bile alinmamis. gelip bir öptüler sadece. zatwn moralim bozuk iyocene bozuldu. bugünde karar verdim kendi wvime dönmeye. sanirim hepsini varligimla rahatsiz ediyorum. kendimi o kadar fazlalik fibi görüyorum ki.
Dün bir yere ciktik annem.kizkardesim. herkes ne istedigini söyledi. ben sadece dondurma istemistim icim yazdığı icin. birde icecek
neyse aldik hepsini dogru bir sekilde. annem sirf ekmek arasi birsey istedi. ben dondurmami yerkenkizlardesim milletin icinde bana äyle bir bagirdiki. neye ugradigimi sasirdim. sen niye yiyorsun o dondurmayi onu annem istemisti sen donsurma istememistin sirf su ostemistin diye. zaten aglamakliydim gözlerimden yaslar süzülüverdi. istahim kaapandi sagol cnm diyip ciktim orda. o arada bir dondurma daha alayim bari dedi gitti kwndi sonsurmasini anneme verdi. halbuki siparis herkesin dedigi gibi veeilmisti. annem sonsurma istemwmiati. konuyu uzatmadan sua pus ciktim ortamdan gözlweimdeb yaslar süzülüyor.
Kendimi o kadar yapayalniz hissediyorum ki. birisinin omzuna sarilma ihtiyaci duyuyorum ki. insanlar icinde yalnizim. nasil kendime gelecwgim ben.
Bekledigim arkadaslarim beni dogum günümde aramadilar bile. hatta gecen hafta arkadasimla bulusalim dedik randevulastik. kahvaltiya bulusacaktik. ben gittim yoktu. beklesim gecikmistir diye 30 dk gecti en sonunda arasim. uykulu bir sesle yaaaaa kusura bakma uyuyakalmisim mesajinida görmemisim dedi. sorun dedil dedim hazirlan ben beklerim. yooo dedi benim öglene baska bir randevum var ona da hazirlanmam lazim kusura bakma yetisemem. ona kirici birsey demedim saglik olsun dedim. ama icimden sende beni sattin dedim. hoc arkadasim yok. herkes kendi keyfinde. nerde yanlis yapiyorum ben???
Babam var ama varligi bile belli degil. yarin evime gececegim yük oluyorum belli artik. calismaya bu kafa ve psikolojiyle nasil basliyacagim? kendimi hic iyi hissetmiyorum. cocuklara zarar vermelten kotkuyotum.yerinde olsam hemen ayrı bir eve çıkıp,çalışmaya baslardim .tek tabanca da olsam kendime gelmenin yollarını bulurdum.babaniz yok mu
eğitim durumun nedir ?çalışmak para kazanmak insanın güvenini getirir ve insana iyi gelir bence dusunmelisin .kendine değer ver,değersiz görenlere sende değer verme boşver.en zor zamanında ailen yanında olmayacakta kim olacak?Babam var ama varligi bile belli degil. yarin evime gececegim yük oluyorum belli artik. calismaya bu kafa ve psikolojiyle nasil basliyacagim? kendimi hic iyi hissetmiyorum. cocuklara zarar vermelten kotkuyotum.
Ailemdir diyip alttan aliyorum ama kizkardesimi cok simartiyorlar. ailem yanimdadir diye düsündüm ama gecen annem bile bana artik evine git alis dedi.
Dün bir cicek gelmisti hediye. annem hemen onu aldi bunuda götür dedi. sanki artik yanlarinda kalmama tahammülleri yokmus gibi. cok canimi yakiyorlar farkinda degiller. arkadasim dedigim bile dogum günümü kutlamadi. o kadar yalniz hissediyorum ki kendimi. nasil toparlancam? kendime güvenim sıfır. silik birisi oldum. herseyden korkuyorum. kendime güvenemiyorum. sürekli agliyorum.
insanlara guvenmeyın sız bır karar almışınız bosanma asamasındasınız ve bunun yukunu kendınız yuklenmelısınız, ayrıca uzulerek oturup halınıze acıyarak ve ınsanlardan yardım bekleyerek bu ıs yurumez, acılen bır ıse gırın bır sılkelenın kendı ayaklarınız uzerınde durmayı ogrenmelısınız...Biliyorsunuz ki esimin ailesinden ve esimin tutumundan dolayi ayrildik. bosanma sürecindeyiz. benim icin cok zor bir durum heleki agir bir depresyon süreci gecirirken. ama beyefendinin hic umurunda olmasin. birdaha ne aradi ne sordu. yeni yeni alismaya basladim.
Birkac gündür öyle seyler oldu ki,kendimk cok körü hissediyorum yerli yersiz agliyorum. yaklaaik 1 aydir ailemde kaliyorum. evde tek basima kalamiyordum zaten. ev üstüne ev olmaz dediler sen kendi evonde ayaköarin üzwrinde durmayi bileceksin dediler. bu arada belirtelim yaklasik 6 aydir calismiyorum tedavi görüyorum.
Birkac gündür kizkardesim benden cok rahatsiz oldugunu dile getirmeye basladi. onun odasinda kaliyorum simdilik. yerimi kapliyorsun. rahat degilim gibi cümleler. kendisi 18 yasinda. annemle babam hicbirsey diyemiyolar. zaten benim varligim bile belli degil evde.
Dün dogumgünümdü esimle 5 dogumgündür beraber kutlayamamistik. sevgililee günü keza ayni. ben onun dogum günlerini kutlamistim. inanirmisiniz onu gectim kardeslerimin hepsinin sogum gününü kutlariz. annem senin dogjmgününü süper kutlayacagiz dedi bu yil. kendimk iyi hissetmiyorum keyfimde yok dedim. yok yapacagiz dedi.
Inanirmisiniz hicbirsey yapilmamis. hediye vs bile alinmamis. gelip bir öptüler sadece. zatwn moralim bozuk iyocene bozuldu. bugünde karar verdim kendi wvime dönmeye. sanirim hepsini varligimla rahatsiz ediyorum. kendimi o kadar fazlalik fibi görüyorum ki.
Dün bir yere ciktik annem.kizkardesim. herkes ne istedigini söyledi. ben sadece dondurma istemistim icim yazdığı icin. birde icecek
neyse aldik hepsini dogru bir sekilde. annem sirf ekmek arasi birsey istedi. ben dondurmami yerkenkizlardesim milletin icinde bana äyle bir bagirdiki. neye ugradigimi sasirdim. sen niye yiyorsun o dondurmayi onu annem istemisti sen donsurma istememistin sirf su ostemistin diye. zaten aglamakliydim gözlerimden yaslar süzülüverdi. istahim kaapandi sagol cnm diyip ciktim orda. o arada bir dondurma daha alayim bari dedi gitti kwndi sonsurmasini anneme verdi. halbuki siparis herkesin dedigi gibi veeilmisti. annem sonsurma istemwmiati. konuyu uzatmadan sua pus ciktim ortamdan gözlweimdeb yaslar süzülüyor.
Kendimi o kadar yapayalniz hissediyorum ki. birisinin omzuna sarilma ihtiyaci duyuyorum ki. insanlar icinde yalnizim. nasil kendime gelecwgim ben.
Bekledigim arkadaslarim beni dogum günümde aramadilar bile. hatta gecen hafta arkadasimla bulusalim dedik randevulastik. kahvaltiya bulusacaktik. ben gittim yoktu. beklesim gecikmistir diye 30 dk gecti en sonunda arasim. uykulu bir sesle yaaaaa kusura bakma uyuyakalmisim mesajinida görmemisim dedi. sorun dedil dedim hazirlan ben beklerim. yooo dedi benim öglene baska bir randevum var ona da hazirlanmam lazim kusura bakma yetisemem. ona kirici birsey demedim saglik olsun dedim. ama icimden sende beni sattin dedim. hoc arkadasim yok. herkes kendi keyfinde. nerde yanlis yapiyorum ben???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?