- 9 Temmuz 2018
- 623
- 776
- 103
- Konu Sahibi YazYagmuru1
-
İnşallah, kendi kızlari da var. Allah a havale ediyorum. İnsanlığın bu kadar düşmüş olmasına da inanamıyorum...Şahitliğin öylesine olanı yok malesef.Yalancı şahitlik çok ta günah.Allah büyük.Siz doğru durun eğri zaten yolunu bulur.
Çok haklısınız, ailecek görüşmek isterdik benim ex redderdi. Sevmiyorum o adamı derdi. Beni de onlardan uzak tutmak için eşiyle görüşmemi kısıtlamaya uğraşırdı. Şimdi ise kanka olup bana karşı kullanıyor...Ben hep diyorum işte boşanırken anlıyorsun hem evlendiğin insanin, hem hısım akraba, eş dostun gerçek yüzünü.
Yani şahitlik edecek kişi kendisi değil eşi, belki kadın gerçekten söz geçiremedi ama üzülürdüm ben de.
Ne bileyim, bisey diyemedim.
Kendinize bunu dert etmeyin, üzülmeyin.
Malesef insanlar artık çok sahte.İnşallah, kendi kızlari da var. Allah a havale ediyorum. İnsanlığın bu kadar düşmüş olmasına da inanamıyorum...
Keşke o an konuşmayı kayıt edebilseydiniz.Yalancı şahitlikten ceza alırlardı.Hemde davanız da olumlu olurdu.İnşallah, kendi kızlari da var. Allah a havale ediyorum. İnsanlığın bu kadar düşmüş olmasına da inanamıyorum...
O an aklıma gelmedi. Bundan sonra daha dikkatli olurum o da görüşür İsek... Hiç şahitlik yapma ne olacak, ne bu şahitlik aşkı sanki. Nasıl bu kadar tanımadıkları biri için gözü kara olabiliyorlarKeşke o an konuşmayı kayıt edebilseydiniz.Yalancı şahitlikten ceza alırlardı.Hemde davanız da olumlu olurdu.
O an aklıma gelmedi. Bundan sonra daha dikkatli olurum o da görüşür İsek... Hiç şahitlik yapma ne olacak, ne bu şahitlik aşkı sanki. Nasıl bu kadar tanımadıkları biri için gözü kara olabiliyorlar
Eski eşiniz talep etmiş olabilir.Hayır tanısa bile ne kadar büyük kul hakkı.Kimse için yapılmamalı.Kalmaz yanlarına hiç üzülmeyin.Yıllar sonra bile olsa yaradan hatırlatır sizi onlara.O an aklıma gelmedi. Bundan sonra daha dikkatli olurum o da görüşür İsek... Hiç şahitlik yapma ne olacak, ne bu şahitlik aşkı sanki. Nasıl bu kadar tanımadıkları biri için gözü kara olabiliyorlar
Biseyi anlamadım eşler nobette iken birlikte sahur yapardik demissiniz ,eşi avukatsa ne nobeti bu?yanliş mi anladımMerhabalar, aşırı vefalı bir insanım. Biri ile samimi oldu isem onunla üç beş kere aynı evde bulundu İsem, onunla ekmeğimi ve sırrımı paylaştı isem çok değer veririm. Değer veriyorum, vefalıyim dediğim her gün arayıp zırt pırt görüşelim demem. O konuda ayarsız yüzsüz değilim. O insanı özel bir yere koyarım.
Gelelim konuma. Tayinimin olduğu yerde bir yıldır karşı komşum ile tanıştım. ikimizin de yaşantısı aynı, ikimizde eşlerden yana dertliyiz. (Eslerle Gürültü, kavga yüzünden ister istemez şahit de olduk, gizlemedik) Sahuru birlikte yapardık eşler nöbette iken. Birlikte çocukları alır çıkardık. Çok çok iyiydik. Ben ayrılınca eş kişisi o evden çıkmadı ve ben gitmek zorunda kaldım. Sıkıntılarimizi da biliyordu. Hatta ona demedigi kalmadı. Konuştuğumuzda bugün eşini gördüm, nasılsın dedim ayaküstü konuştuk vs demwye başladı. Komşusu olabilir dedim. Sonra eşi de bizim davada şahitlik yapacakmış hiç kavga duymadık diye karşı taraf için. O kadar üzüldüm ki duyunca. Siz duydunuz ama gürültüyü neden saklıyorsunuz, şahit olmayjn o zaman. Hakkımı helal etmiyorum dedim. Tatlı tatlı canım zaten şahitliği de öylesine yapacak mahkemeyi etkilemez dedi. O kadar üzgünüm ki anlatamam. İnsanlar nasıl böyle ikiyüzlü olabiliyor? Bana bunu neden yaptılar ki???
Merhabalar, aşırı vefalı bir insanım. Biri ile samimi oldu isem onunla üç beş kere aynı evde bulundu İsem, onunla ekmeğimi ve sırrımı paylaştı isem çok değer veririm. Değer veriyorum, vefalıyim dediğim her gün arayıp zırt pırt görüşelim demem. O konuda ayarsız yüzsüz değilim. O insanı özel bir yere koyarım.
Gelelim konuma. Tayinimin olduğu yerde bir yıldır karşı komşum ile tanıştım. ikimizin de yaşantısı aynı, ikimizde eşlerden yana dertliyiz. (Eslerle Gürültü, kavga yüzünden ister istemez şahit de olduk, gizlemedik) Sahuru birlikte yapardık eşler nöbette iken. Birlikte çocukları alır çıkardık. Çok çok iyiydik. Ben ayrılınca eş kişisi o evden çıkmadı ve ben gitmek zorunda kaldım. Sıkıntılarimizi da biliyordu. Hatta ona demedigi kalmadı. Konuştuğumuzda bugün eşini gördüm, nasılsın dedim ayaküstü konuştuk vs demwye başladı. Komşusu olabilir dedim. Sonra eşi de bizim davada şahitlik yapacakmış hiç kavga duymadık diye karşı taraf için. O kadar üzüldüm ki duyunca. Siz duydunuz ama gürültüyü neden saklıyorsunuz, şahit olmayjn o zaman. Hakkımı helal etmiyorum dedim. Tatlı tatlı canım zaten şahitliği de öylesine yapacak mahkemeyi etkilemez dedi. O kadar üzgünüm ki anlatamam. İnsanlar nasıl böyle ikiyüzlü olabiliyor? Bana bunu neden yaptılar ki???
Onunki nöbet değildi de işlerim bitmedi geç geleceğim diyordu. O zamanlar icin, yanlış bir ifade kullanmışim.Biseyi anlamadım eşler nobette iken birlikte sahur yapardik demissiniz ,eşi avukatsa ne nobeti bu?yanliş mi anladım
görüşmeyi kayıt altına almanız suç olabilir, ama belki whatsapptan yazisirsaniz itiraf etmiş olur konuşmayı öyle yonlendirebilirsiniz yani.
bizim kavgalarimizi siz duydunuz hepsini biliyorsunuz gibi gibi.
whatsapp görüşmelerini ifşa etmek suç olarak geçiyor mu tam bilmiyorum
kocası avukatmış bir de ugrasmasin sizinle.
sizin avukatiniza danışın bu konuyu o daha dogru yonlendirir sizi.
Kesinlikle haklısınız, bağırti çağırtı vs yüzünden gizleme gereği duymadım, kendisi de duymadı. Bir daha da böyle bir samimiyet kurmam zaten, iyi bir ders oldu banaİnsanlardan kazık yemiş biri olarak söylüyorum.. ailesel olarak neden bu kadar samimi oluyoruz sonrasında üzülen biz oluyoruz.. hep bu mesafe olmalı komsun akraban bile olsa... Sırrını verme kimseye
Olabilir, denerim. Benim hakkımı helal etmiyorum cümlemden sonra bir daha görüşür müyüz onu da bilmiyorum
Ders ala ala olgunlasiyoruz zaten insanın başına çok kötü seyelr gelebiliyor ... Eşinizin maddi durumu biraz iyiyse yada .. biraz yüzüne bakılacak biryse .. yakın arkadas vs .. güvenmeKesinlikle haklısınız, bağırti çağırtı vs yüzünden gizleme gereği duymadım, kendisi de duymadı. Bir daha da böyle bir samimiyet kurmam zaten, iyi bir ders oldu bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?